Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Biz 3 arkadaş birleşip deve felan kesiceğiz.Siz ne keseceksiniz???[signature][hline]Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Oyunu alıp oynamam yeterli olur mu?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Olur[signature][hline]Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Ben kesememde benim torunlar ne keser bilmiyomm :) tabi aradan cok zaman geçicek o zaman yeni şeyler cıkar mesela uzay kuşu fln kesebilirler :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... [Bu mesaj rexx tarafından 20 Ağustos 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 nassı yani multiplayerda dev nası kesilio lam[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 kurban falan keserler ya hani. benim merak ettiim Duke Nukem Forever çıktığında kimler ne kesecek...[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 haa ben de diyorum höst lan falan diye euheaheha[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 geç çıkmasına neden olan adamı kesin[signature][hline]-i will not come back again! -your love will kill me, your love will... +SENİ SEVİYORUUUM -kill..HINK! *kalbim* Bİ GİTSENE KADIN! ıhhh hınk ıh *öeahhh* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 İyi Fikir[signature][hline]Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Freeman i kesecem nasıl olcaksa !?!?!?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Heffer, 20 Ağustos 2004 23:17 tarihinde demiş ki: kurban falan keserler ya hani. benim merak ettiim Duke Nukem Forever çıktığında kimler ne kesecek... duke nukem forever iptal edileli 1 yil oluyo[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 doom3 çıkınca kimse birşey kesmedi hl2 çıkınca kana irine bulaşmadan oyun oynarım sanırım[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Kemikıl doğru diyor, şu kodları çırpan elemanı boğazlayalım![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Boğazlamak çok kaba sen direk adama neşter vur[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ben domates dilimliycem...[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ben HL2 topiclerini FPS'de açmayanları kesicem? :-P çok mu ağır oldu, o zaman bıçakla zombie keseriz oyunda, daha ne? :-P[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 o bolumde acilmasini unut bence hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bone yine uzaktan 10 yakindan 0 dicek onu kesicem hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Benim bilgisayarda çalışmazsa "valla çalışır abi! bak bu bu bu donanımda % 100 verimle çalışıyo!" diyen Valve'cileri kesicem.[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki: kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Draven, 21 Ağustos 2004 03:24 tarihinde demiş ki: bone yine uzaktan 10 yakindan 0 dicek onu kesicem hehe lütfen o doom a özel bone hl için hayatta öle demez :)[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bence kodların çalınması hikaye lavuklar oyunu yetiştiremedi salladılar öle hem sansasyonel oldu reklam oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 +1 ya ordan onu çalan adam neden CIA kayıtlarını çalamasın[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclog Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: rexx, 20 Ağustos 2004 23:08 tarihinde demiş ki: Ben kesememde benim torunlar ne keser bilmiyomm :) tabi aradan cok zaman geçicek o zaman yeni şeyler cıkar mesela uzay kuşu fln kesebilirler :) Duke nukem foreveriçin o (YALANNNNN torunumun torununun torunun..... ancak görür diyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Disappear, 20 Ağustos 2004 23:51 tarihinde demiş ki: said: Heffer, 20 Ağustos 2004 23:17 tarihinde demiş ki: kurban falan keserler ya hani. benim merak ettiim Duke Nukem Forever çıktığında kimler ne kesecek... duke nukem forever iptal edileli 1 yil oluyo Kaynak? merak ettim de.. Gerçi 3-4 yıl önce iptal etmeleri gerekirdi de şaşıyodum bende niye hala iptal etmediler diye.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Trgamer da yazmışlardı sanırım ama emin değilim[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar