Cons Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 para verdik aldık 30kb la indiriyo lan bu ne herkestemi böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ismine aldanmışsın cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Bende suçu kablonete atacaktım.Hotfiledaymış sorun demekki.Benimkide 30kb ı geçtiğini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 aaa ben baya ii biliodum orayi hatta rapid accountumu bu ay basinda hotfile ile degiscektim? gecici bi sorunmu yoksa bir suredir boylemi sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 donanımhaber'den aylık 5ytl'ye almıştım ben hotfile, senelik 50 ytl'ye satıyor aynı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Arkadaşla yıllık aldıydık 10ay olmuştur, şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 hotfile'ın server çiftliğini sel basmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 rapid den sonra yeni tirend hotfile anırım. hep karşıma çıkıyor. 60 saniye bekleme olayı kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bende 3 gun once hotfıle a gectım max 80 gordum su ana kadar herhalde bende sorun var dıyordum pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 200den aşağı görmedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ben 1 yıllıgı 25 liraya aldım aynı adam aylıgını 3 liraya satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Her gün downloadum oluyor. Bağlantı sıçsa bile hotfile'a yansımıyor. Fiyatı dışında çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 valla ben rapidshare ve hotfile kullanıyorum. rapidshare son zamanlarda bayağı kötüleşti yani hız olarak öyle en azından. eskiden çok hızlı yüklerdim şimdi hotfile çok çok daha hızlı yüklüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 sorun tr de hem rapid hem hotfile(premium) sabit 3m/s bulgaristandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 saatlere göre değişiyo sanırım bi ton insan baya sövüyor azınlık memnun falan. tr de değilim ben bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 download başına konekşın miktarını ayarladınız dimi? tamam çok primitif bişey söyledim ama olsun bi kontrol edin :d onu artırdığımda tam verim alıyorum hep. 2mbitle 220 çekeyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 rapid sorunsuz bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 rapid öldü artık eskisi gibi kaynak yok, ilk bulduğum yerde rapid linki de olurdu hep, şimdi aynı şey için 50 saat ara ki bulasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Hotfile ve fileserve en iyisi ... rapid 2 yıldır kullanmıyorum açıkcası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 rapid pro ile 800kb - 1000kb arası ile çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ben bir kaç ay hotfile kullandıktan sonra simdi senelik hotfile aldım idm ile 8 mbit bağlantımda 900 e yakın dl yapıyorum çok şükella ama idm dışında ni programla denediğimde sonuc içler acısıydı. neden bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Jdownloader kullanıyorum, rapid ile 870 altı görmedim. Kaynak eksikliğinden ötürü dedim bir hotfilea geçeyim artık, yine jdownloaderda 220 üstü görmedim. Ne boktan bir şeymiş arkadaş bu nedir bunun çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Bende dün Hotfile aldım, hem rapid var hem hotfile. Rapid kaynakları oldukça azaldı. Fileserve ve Hotfile bütün linkler artık. Hotfile'da da aynı anda 2 dl açıyorum, 360-390'la çekiyorum (4mbit bağlandı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 tek dosya indirirken en fazla 1.9 mbps görebildim. daha üstüne çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar