Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 1.1.2 Notes

Borked

Öne çıkan mesajlar

gerçi evet o da war ya
sjow morrow bile 3 exp birisi gold
12 barrax 1 starport
ver yansın MMMMMMMMMMMM yapıyorlar gayet turnuvalarda.
P ve Z için geçerli değil tabiki bu.
2-3 exple halen gateway unitesı basarak bir yere varılmıyor mesela, araya 4 colossus ya da 4 ht atıp kullanınca ama oyunun kaderi değişiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten o yüzden oyun uzayınca terran patlıyor.

tankları ve thor'ları destekleyecek olan mm topluluğu 5-6 storm ile eriyor, z'de ise oyunun çok uzamasına gerek yok, 40 tane baneling yuvarlanarak geliyor, muta'lar geri kalanları çıtır çıtır yiyor.

gayet güzel çözümleri var iki ırkın da infantry ordusuna. hatta direk eziyorlar düzgün uygularlarsa stratejiyi.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh evet bir kaç oyun void bastıktan sonra söyleyebilirim ki void bitmiş net olarak. rahat rahat oyundan kaldırılabilir şuan.
2 void fiyat olarak 6 zealot 4 sentry'e eşit (stargate parası dahil tabiki)
ve kayalardan şarjlı olarak girince bile 2 queen'le kapışınca 1 void 2 queen ölüyor son void 30 40 hp ile kurtuluyor, o da SÜPER dmg'ı ile dronelara 5 saniye, hatcyer'i falan zaten sittin sene yıkamıyor.
ordu arasına 4 void combine edince de haliyle adamın daha çok ordusu olduğundan hydralar 1 kere pıçırk diye tükürüşlerinde 1 void yatıyor, microlanabilecek hızda da değil zaten.
eheheh ya. yazık oldu 1 unite eksik oynuyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de void iyi oldu bık bık edenlere 3 oyun protoss oynayıp void bastıktan sonra yazmalarını tavsiye ediyorum. bilip bilmeden bık bık etmeyin pls.
hydra/marine/stalker/thor/muta/viking/spore/turret > void, üstelik ÇOK DAHA az supply ve ÇOK DAHA az masraf ile.

void'in tek amacı olan base harass için de artık etkisiz olduguna göre. hayırlı işler.
Sosyal ağlarda paylaş

izledim şimdi eheh bu mudur yani ?
fast exp alan terran da dakka tam 8 de 10 marauder 5 marine var o 5 tane marine'i de stalkerlara heba etti. marauderler kapıda bekliyor 5 marine ile 2 void 2 stalker'a dalıyor. bu direk terran'ın embesilliği başka bişey değil ki ? reaper gezdi gördü stargate'i ona ragmen "5(beş) tane marine yeter nasıl olsa 2 voidi doğramaya" rahatlıgından base'ine gelen gideni görmediğinden yenilmiş .
hayır cuce başka bir ırk olsan diyecem ki ırkının balanslı oldugunu savunmak istiyor. senin yaptıgın direk, herhangi birşey'i tartışmış olmak için muhalefet olmak yau.

vod'u burda o maçın : http://www.sc2rep.com/replays/show?id=2207
Sosyal ağlarda paylaş

ovid gereksiz güclüydü ve cevap vermesi zordu. 10 sn nydus worm gibi. bunu düzelttiler.

"tek yaptığın muhalefet" demek kadar manasız bir tartışma tabanıda yok yanı. o zamaqn sende oynamayı beceremiyen tek dayanğı op bir üniteye sığınmak olan birisin derim. oldumu hiç olmadı bence. sonu yok böyle söylemlerin.
evet gayette manalı bir mac. o mactaki gibi, acıktan yararlanıp gayet iş yapabilcek bir ünite voidray.
ünite değiştikten sonra eskisi gibi kullanıp işe yaramayınca gidip "bombok olmuş hiç bi halta yaramıyo!" demek manasız.

bak işte adam kullandı oldu miss gibi.

şimdi gelip bana deme zaten "hızını nerflediler!!!" diye 10 kadar speed voidrayı tutabilen bişey yoktu oyunda.

hayır, tvp gayet guzel bir match uptı zaten, hiç voidray kullnılmadığındada. acıkcası gizli void basıyım kenardan giriyim dısında hiç bir sebepte göremiyorum pvt de void absmak icin
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası Void Rayi çok nadir kullanıyordum hatta bana çile çıkarıyordu ama bu damage nerfü çok gereksizdi açıkçası. Speed gerekliydi ona bir şey demem ama şimdi hiç cost effective bir birim değil. Havaya vuran bir şey olmayınca tabi çok etkili ona lafım yok ama bu bir kıstas değil kesinlikle, olmamalı. Protoss nerflernip duruyor gereksiz gereksiz şekillerde, ha voidin oyunuma pek bir etkisi olmadı ama bu daha kötü şeylerin başlangıcı olmaz umarım. Şuan en sıkıntı yaratan şey thordan mananın kaldırılması oldu, feedback iyi gidiyordu ona be.
Sosyal ağlarda paylaş

thor ve corrupter...

kırk yılın basında tempların yanına carrier gittim, enerjisini kaldırmıslar corrupterları.

bu arada adamı dövdüm experini aldım 3-1 baseim 6 ultrası o an cıktı veridm bütün orduyu 2 carrier kaldı.

o kadar az vuruyolarki ultralara bir bir, ultranın creep üstündeki regenini falan gecemiyolar.

abi bu arada 200hpmiş corrupterlar dün gördüm... 2 armorlar bide. ölüm ölümsüzü adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bliz burayı okuyomuş. ben yazmıştım buraya thor'un feedback yemesi kadar saçma birşey yok çünkü upgrade ile harcayabiliyorsun enerjisini diye. ya enerji kaldırsınlar ya da upgrade'den sonra enerji gelsin diyodum. enerji kaldırmış oldular. iyi yaptılar bence.

aynı şey corruptor için de geçerli. enerji harcayamadıkları için feedback yiyolardı boşu boşuna
Sosyal ağlarda paylaş

zerg yenemiyorum patchden beri. yok olmuyor.
4 gate imkansız, 3-4 sentry ile 7 8 ff atıyorum ama roachlar artık ff i sallamıyor, telef oluyor uniteler. void ray yapıyorum queen solo kesiyor. colossus yapıyorum roach'a vurmuyor etmiyor gıdıklıyor sanki. 3 gate 1 robo immortal yapıyorum immortal yapıcam diye gateway unitesi az kalıyor adamda 7 8 tane fazladan roach oluyor. 7 8 tane loss aldım bugun pvz. tek denemedigim templar onu da çıkana kadar zaten tek basede adam gelip zergling scout ünite olmadıgını görüp giriyordu eskiden beri. anlamadım kafam basmadı benim nasıl zerg yeneceğimi.
Sosyal ağlarda paylaş

void ray iyi isci kesiyo artik, ilk phase i de iyi vurduğundan direk isci alin queenle uğrasmayin. Shield a gelince kacir shield dolunca geri gel 3 isci daha al.

genel oyun olarak colo + ht zorluyo zergi. roach çok basildiğindan stalker ve immo sayisi arttirilabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...