mani Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bu çok eski bir video değil mi ? ben bunu rus veya gürcü diye hatırlıyorum. hürriyete falan çıkmıştı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ben tr olarak yorumlamıştım... nerden anlaşılıoki başka ülke olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Dunyada 500 baska millet varken sen neden turkiye sandin onu acikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 giyimleri ve kaldıkları yerleri bizimkilere benzettim neredeyse aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Bunu bizde yapamazsın, yemez. Şu tarz bir olayda bir şikayet dilekçesi ile yamulturlar o adamı. Ha üst bir şey yapmazsa ast yapar. :D Komando taburunda bir çocuk astsubayı bayıltmıştı döverek, bizden önce teskere aldı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedude Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 arkadaşlar azerbaycan burası. 9. saniyede arkada aliyev'in olduğu bir azeri bayrağı var. ya olay millet tartışması değil. militarizm her türlü kötü. izleyen hatırlar, forrest gump'ta harika bi ayar vardı konuyla ilgili. askere gitmedim, bilmiyorum. atıp tutacağım yorumlar ne kadar gerçeğe dayanır onu da bilemiyorum. ama tek tip muhabbeti iyice yaygınlaştı. "herkes er statüsünde gidecek" şeklinde planlanıyor diye biliyorum. evet videodaki yer azerbaycan, ancak bu olayların benzerine şahit olmuş, askerden gelen ve psikolojisi bozulan arkadaşlarım var. bana yapılmasa bile, 4 sene okuduktan sonra, bu muamelenin yapıldığı bir ortamda bulunmak istemiyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Benzer muameleler Türkiye'de de mevcut. Üni mezunu olarak gidecekler hiç korkmasınlar kimse dokunmaz onlara. Askerde dayak var diye askerlik yapılmasın demek de çok yanlış. Okulda da dayak var hadi okulada gitmeyinde göriyim. Ama şu bi gerçek ki bizim silahlı kuvvetlerimizde en alttan üste kadar batağın içinde. 15 ay askerlik yapanların inanın 1 ay bile vatana millete faydaları dokunmuyor. Verimlilik namına hiç birşey olmayan vatana diil komutanlara hizmet edilen bir kurum halini almış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Bence bunlar subay falan değil bariz üst devreleri. Ayrıca bazı arkadaşlar devrecilikten bahsetmiş ama o dedikleri sıracılıktır. Ne farkı var derseniz birinde 3 ay sürünür uzun dönem askerler,kısa dönemlerde yerine göre, diğerinde ise en üst devre olana kadar sürünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Buna benzer olayların yaşandığını duydum ben. Benden evvel ki devreler, özellikle dedelerim ve onların üst devreleri (ben 9/2 idim, yani 8/2 ve 8/1'ler) korkunç insanlarmış. koğuşta uyuşturucu kullanan, çıplak dolaşan, milleti süründüren, komplo kuran falan tipler varmış. çantana uyuşturucu koyup yakalatıyorlarmış uyuz olurlarsa falan, direk kavga çıkarıyorlarmış falan. Benim dönemimde bu adamlar yoktu düzgün insanlar vardı o yüzden hiç sıkıntı yaşamadık, eğlenceli geçti koğuş mekanı hep. Gelen giden kişiye bağlı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar