Argoel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Evet şuan %15 hit var karakterde ve dps de ciddi artış sağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 arms içinde çok farkeder mi acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 haste titans grip için olmazsa olmaz deil dimi hitten önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Hite abanıyoruz haste için hurricane enchant zaten genelde procluyor.Silaha o enchanti basıyoruz, imkan varsa ikisine birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Peki neyi reforge edip hit yapıyonuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Expertise boş stats değil. Colossus Smash dodgelarsanız gözler yaşlı bakarsınız arenada. Onun dışında Warrior güzel olmuş Cata'da ama azıcık fazla stun atıyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 http://www.tankspot.com/showthread.php?72537-The-Cataclysmic-fury-Warrior-Guide Güncellemiş eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 15k şıtabil Nefarian 25man dps yaptım fury olarak, logları akşam koyarım. Hala rage sıkıntısı yaşıyorum %21 hit rating olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 nerf geliyomuş yine. faking kidz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 hc-strike ağır nerf var gibi said: [list] [*] Arms warrior burst damage might still be too high in PvP, while we don’t have a great way to adjust their sustained damage for PvE. The Lambs to the Slaughter talent is a good place to address this. We also might nerf warrior stuns. [/list] [list] [*] We think Arms and Fury warriors are getting too much damage out of Heroic Strike. We want it to be clear that it’s a rage dump and not make it the hardest hitting ability. [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 nerfleye nerfleye bitiremediler. heleki o precata nerfü. colossus gelmeden eallam elinde allahla vursan 2k vuruyodun. stun'ı nerfleyince ne kalıcak geriye acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ya aras 5 saniye stunda %60 hp götürüyosunuz hala bi qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 gear+healer dipendınt kılastan bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ya hiç de öyle dğeil valla 2k resiyle fury warrior kesemiyorum sürekli açık recuperate 2şer kere evasion+dismantle üstüne bir de combat readiness ile, açıyo csmash vurmaya başlıyo 20k 20k 20k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 fury patlayıp ölen bi build. ben armstan bahsediyorum. napıcam hs nerflenince mortal strike mı beklicem vurmak için 4.5 saniye. ha zaten ortalam 3.7 wep speed ile otoatak proklicak bilmemnede vurucam. e 3 saniyede bir heroic strike basıyoruz onuda nerflesinler bari. rend dmg'ıyla beklerim artık ölmenizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 valla betadan beri götümüzü yırtıyoruz colossal smash çok broken bi skill diye onu nerfleyip gerisini normalleştirecekler başka yolu yok, daha ilk sezondayız colossal smash bu haliyle sonraki sezonlarda daha da broken olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 warriordan önce druidi warlocku adam etsinler. ahmet anlatsın drain life kepazeliğini mesela bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Druid de nerfleniyor. Warrior da nerfi hak ediyor. Hatta adam gibi mobility vereceklerse mutilate'in de damageini kısabilirler azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 aman mutilate i ellemesinler pve çökmesin gayet dengeli 0 mobility için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 pve de zaten acı çekiyoz ya öffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Sparkcaster said: aman mutilate i ellemesinler pve çökmesin gayet dengeli 0 mobility için dengeli ama bir caster yakalamak için clos ve vanishi yakıp öyle kalıyosun 2. snareda. ya sub'u adam etsinler ya da imp sprinti baseline falan yapsınlar. zaten sub talentta nedir bu dagger aşkı hala anlamıyorum. backstab outdated skill. buffla hemoyu, alalım maceleri, swordları çatonk çotonk dövelim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 diğer classların warrior qq su bitmez vanilladan beri hep aynı 30 k crit spamlayan warlocklar-mageler up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 hangi mage sana 30k critledi mesela? hem kendi resilienceını hem de şu mage'in armorysini ver, merak ettim neyle vurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ben pvp yapmıyorum arada bir tol barada giriyorum gördüğüm bu aman warrior nerflenmesin diye yalan söleyecekte deilim ha 30k demişim o pve içindi pvp de 30k dan fazla vuruyolar napıyolar bilmiyorum pvp ile alakam yok ama öyle yani.Vursunlar banane pvp yapan düşünsün isterse 100k vursunlar umrumda deil ama pvp yüzünden pve skillerinin nerflenmesi hoşuma gitmedi ha oyunun başından beri yaptıkları bu deilmi?Bu elbette ama işte.Ha bu arada o stunun nerflenmesi iyi olmuş gibime geliyor 5 sn stun çok fazla tabi ben pvp yapmayan biri olarak konusuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 son zamanlarda pek oynamıyorum da 15+15+7 vurduğunu hatırlıorum arcane şeysiyle. zaten mage lerin mobility leri beni bitirio 2hand'sem imkanı yok kesemiyorum yok yani anca mage i gorcem kalkanı alıcam, reflection la yapıştırıcam da kesicem, zilyon tane stun'ım charge ım war ama adamın da bi o kadar hızlı teleport ve stun, slow'u doluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar