Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior 4.0.1

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

hc-strike ağır nerf var gibi
said:
[list]
[*] Arms warrior burst damage might still be too high in PvP, while we don’t have a great way to adjust their sustained damage for PvE. The Lambs to the Slaughter talent is a good place to address this. We also might nerf warrior stuns.
[/list] [list]
[*] We think Arms and Fury warriors are getting too much damage out of Heroic Strike. We want it to be clear that it’s a rage dump and not make it the hardest hitting ability.
[/list]
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

aman mutilate i ellemesinler pve çökmesin gayet dengeli 0 mobility için

dengeli ama bir caster yakalamak için clos ve vanishi yakıp öyle kalıyosun 2. snareda.

ya sub'u adam etsinler ya da imp sprinti baseline falan yapsınlar. zaten sub talentta nedir bu dagger aşkı hala anlamıyorum. backstab outdated skill. buffla hemoyu, alalım maceleri, swordları çatonk çotonk dövelim işte.
Sosyal ağlarda paylaş

ben pvp yapmıyorum arada bir tol barada giriyorum gördüğüm bu aman warrior nerflenmesin diye yalan söleyecekte deilim ha 30k demişim o pve içindi pvp de 30k dan fazla vuruyolar napıyolar bilmiyorum pvp ile alakam yok ama öyle yani.Vursunlar banane pvp yapan düşünsün isterse 100k vursunlar umrumda deil ama pvp yüzünden pve skillerinin nerflenmesi hoşuma gitmedi ha oyunun başından beri yaptıkları bu deilmi?Bu elbette ama işte.Ha bu arada o stunun nerflenmesi iyi olmuş gibime geliyor 5 sn stun çok fazla tabi ben pvp yapmayan biri olarak konusuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

son zamanlarda pek oynamıyorum da 15+15+7 vurduğunu hatırlıorum arcane şeysiyle. zaten mage lerin mobility leri beni bitirio 2hand'sem imkanı yok kesemiyorum yok yani anca mage i gorcem kalkanı alıcam, reflection la yapıştırıcam da kesicem, zilyon tane stun'ım charge ım war ama adamın da bi o kadar hızlı teleport ve stun, slow'u doluyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...