teokhan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Bu patch ile blood tank spec i oldu. özellikle dps dk lar için sizce hangi tree daha iyi.. 6k pve gs civarı için unholy , frost ile dw gitme ve 2h orta seviye için blood talent tercih ediliyordu. hatta birçoğumuz hybrid talent kullanıyorduk. Benim asıl merak ettiğim konu şu 1h silahlarım çok iyi değil ve unholy nin de oynanış tarzından çok keyif aldığım söylenemez. acaba 2h frost talent deneyen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 sanıyorum genel olarak şöyle bi ayrım oldu, blood tank, frost pve, unholy pvp. frost oynamayı her zaman sevmişimdir. bu arada lichborn kalktı mı? ben göremedim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 yok öyle birşey. unholy 2h epey güzel bufflandı diyebilirim. addonsuz ve rotationı doğaçlama giderek 10k dps yaptım 10 dakika boyunca boss dummyde.ghoul bu 10k'nın 25%ini yaptı. dw frost deneyemedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 umarim frostun dps ini duzeltmisler daha denemedim deneyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 sehir disinda oldugum icin test edemedim henuz.. tankingden bahsedin biraz da.. hiroyiklerde falan nasil tps.. bir de artik belli bir rotasyon kullanma diye bi olay kalmamis sanirim runic empowerment sagolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bizim denediğimiz kadarıyla frostla unholy kafa kafaya frost daha zevkli ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 frost 2h diye bi olay var mı? yoksa frost dw mi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teokhan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 dün akşam hc ve weekly raid de 2h frost dps i deneme şansım oldu . blood a göre aynı gear seviyesinde kesinlikle daha yüksek ( eski versiyona göre) unholy de ise dps in %30 kadar kısmını ghoul ve bilimum ucube yapıyor. blood tank a ise hiç rastlamadım.. bu arada frost talent ile gelen %3 hit nedeniye reforge ile hit ratingi mümkün olduğunca mastery rating e çevirdim (expertise 26 olduğu için, eğer o cap te değilse önce onu yükseltin derim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teokhan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 mardox said: frost 2h diye bi olay var mı? yoksa frost dw mi hala? BLOOD talent ağacını tanking e yönelttikleri için frost ta dw nin yanısıra 2h için de talent eklediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bırı bana su reforge la masterye puan nasıl verılıyo anlatsın allah rızasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Enchant malzemesi satan adamın yanında reforger diye bir adam var. adamla konuşunca bir pencere açılıyor. Oraya statını değiştireceğin item'ı koyuyorsun. Düşürmek istediğin statı seçip yükseltmek istediğin statı seçiyorsun. Bu kadar. Ama trainerden mastery skill öğrenmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 teokhan said: bu arada frost talent ile gelen %3 hit nedeniye reforge ile hit ratingi mümkün olduğunca mastery rating e çevirdim (expertise 26 olduğu için, eğer o cap te değilse önce onu yükseltin derim). Frost'a %3 hit gelmedi DW oynayanlar için 1h weaponlara %3 geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ben hala sağlam bir tank talent'i yapamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cathodic Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 aranızda DW deneyen oldumu? birde şimdilik en ideal talent dizilimi nasıldır? hem 2H hemde DW için.sanırım DW için frostun baştan aşağı almak gerekecek gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Dw frost vs Unholy pair gibi şu an dw biraz daha fazla yaptı bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Bende oyuna geri döndüm, kendi başıma takılmayı seviyorum, böyle dungeon'a falan gireceksemde hayatta tank olmak istemem. Kendi halinde takılan bir DK talent build'i söylermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 dw frost halen akıyor yalnız obliterate kullanımı yeni rune çalışma sistemi dolayısı ile bayaa bi azalmış daha sıklıkla frost strike kullanıyorsun, ama 18k main hand vurduğunu gördüm obliteratenin 5m heroiclerde sadece yeni rune sistemi dolayısı ile cooldownları cok uzun skillerin uzun vadede büyük QQ lara sebep olacağından eminim bilhassa blood tank icin, bloodboil,heartstrike, kullanıyorsun ve BANG! bitti iptalsin bi daha bloodrune kullanamıosun deathstrike atıcam desen deathstrike atıcağın runeleri de genellikle icy touch + plague strike ile fever disase bırakmaya harcamış oluosun, ilk pulldan sonra bi 3-5 saniye main skillerini kullanamıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 20k hb spam yetiyoherşeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Pati wow community gerilemiş yaws... Benim soruya cevap yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Cevap gelene kadar ben Unholy seçtim. Hadi bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 talent sayısı azaldığı için genelde çoğu mantıklı gelen şeyi alıyorsun belkide o yüzden kimse cevap vermeye tenezzül etmemiş topu topu 36 puan 31 i zorunlu diye olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Unholy ve Frost birbirlerine dps açısından çok yakın sonuçlar çıkarıyor oynanış stilleri farklı buda farklı combatlarda farklı varyasyonlar yaratabilsede genel itibariyle yakınlar birbirlerine. Daha büyük rakamlar ve burst dmg görmek istiyorsan (rogue ve warriora biraz daha yakın) Frost oynıycaksın, DoT ve Pet olayı seni cezbediyorsa Unholy oynıycaksın bukadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 gc efendi işte size flexibility salicazzz diye 31 e düsürmüştü talentleri sözde "fun" talent olucaktı, nesi fun bunların? mesela, d&d talenti eskiden dmg + CD sini azaltırdı, simdi sadece dmg arttırıo.. cdsini azaltmıo? eee nerde kaldı bunun fun talenti? ben eğleniodum her trash pack de d&d atıp ortalığı birbirine katmaktan? :P skill desen ayrı olay ortalama 3 sn de bir kullandığın skiller 5+ sn de bir kullanılmaya başlandı arayı dolduracak bişey yok, 2 tane gereksiz skill verilmiş hic bi işe yaramıo cünkü ztn skill yok kullanamiosun. necrotic strike tamami ile pvp amaçlı bişey healer classlara karşı, e diğeri de sözde frost fever ve disase yi tek tuşla bırakabilmen icin koyulmuş skill 1dk cd li 1blood 1frost rune harcıo tamami ile unholy spec icin dizayn edilmiş yani, frost runelerin 1i 1000 para olmuş vaziyette main hit skilli obliterate iken CDler o kadar uzamış ki runic powerinizi bitiriosunuz yine oblit CD den cıkmamış oluo falan zaten sırf o yüzden de outbreak gereksiz kalıo, frost fever atıosun icy touch yada HB ile üstüne plague strike vurup disase spread edince geriye 1 frost 1 blood 1 unholy rune kalıo ki 1 frost & 1 unholy = 1 obliterate , 1 blood = 1 death rune. 2. frost rune dolsun diye bekliosun deathrune ile kullanmaya o arada frost strike fln atıosun 2.ciyi kullandıktan sonra rotasyon bitio, bi 5 saniye en fazla kullanabileceğin skill frost strike oluo ki o da proc vs gelirse bi anlamı oluo. özetle şuan ciddi bi "dead zone" mevcut 2 skill arasında baya bayaa 10 sn beklediğin zamanlar oluo arada inanılmaz sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 unholy güzel olmuş da frosta da runic corruption lazım. random rune refresh olayı rotationı epey zorluyo benim için. yakında healer oynamaktan farkı kalmayacak DK oynamanın, healerlar fight boyunca gride bakarken biz rune bara bakcaz sürekli, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 scorch said: dw frost halen akıyor yalnız obliterate kullanımı yeni rune çalışma sistemi dolayısı ile bayaa bi azalmış daha sıklıkla frost strike kullanıyorsun, ama 18k main hand vurduğunu gördüm obliteratenin 5m heroiclerde sadece yeni rune sistemi dolayısı ile cooldownları cok uzun skillerin uzun vadede büyük QQ lara sebep olacağından eminim bilhassa blood tank icin, bloodboil,heartstrike, kullanıyorsun ve BANG! bitti iptalsin bi daha bloodrune kullanamıosun deathstrike atıcam desen deathstrike atıcağın runeleri de genellikle icy touch + plague strike ile fever disase bırakmaya harcamış oluosun, ilk pulldan sonra bi 3-5 saniye main skillerini kullanamıosun. Dk tank oynarken herhangi bi skilli kullanman yetiyordu ardindan runic strike atiyordun baya temiz agro uretiyordun degistimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar