ThrozenFrone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Valla Ayi tankin single target threati çok iyi olmus. Ama bu Swipe'ın cdsini uzatmaları kötü olmus. Agro whorelarla urasilmiyo dandik 5m hclerde bile sinir ediolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 e hep de tank düşünmeyecek, diğer oyuncular da kendine hakim olacaklar, eskisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Single target tps her tankta gayet iyi, 200% threat buffı aldılar daha ne olsun. Ayının güzelliği Agility'nin herşeyi etkileyen tek stat olması. Crit -> Savage Defense uptime AP -> Threat üretimi Dodge -> Avoidance Edit: AGI artık Armor vermiyormuş, oh nooooooooez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 agi armor vermiyo, kimlerle raid yapıyoz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Druid tanklar auto attackla aggro alıyor prot palalardan felan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Sanırım Cata'da druidin baya bir gideri var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 resto saglam ama cat form dps acaip nerf yemis rezil kepaze yani suan veya ben nooblastim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Bende bugün açtım hesabı. Resto cidden tam kıvamına getirilmiş gayet iyi. Ek paket gelene kadar feral oynamanın bir mantığı yok şu aşamada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 nourish cok anlamsiz olmus ama suan cast olarak en uzun heal olarak vasat ama mana olarak bedava gibi bisi ama sacma anlamsiz buldum siz ne dusunuosunuz arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Cata'ya kadar nourishi spell barına koymasan bile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Zaten bütün healerlarda benzeri bir spell mevcut, hepsi aynı niteliklere sahip ve evet hepsinin cata gelince yeri olacak, şuanda gereksizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 resto su an cok op ya hele o tree form of of bildigin iwb.. feralinde dps artmis biraz o patchten sonra fena sayilmaz allahtan arttirdilar yoksa boomkin kasicaktim lvli rezil gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 feralindps artmis? bnm dps m acaip dustu patchten sonra feral. Biraktim gereksiz suan resto takiliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 murtyy said: feralindps artmis? bnm dps m acaip dustu patchten sonra feral. Biraktim gereksiz suan resto takiliorum feral dps zaten oyunun zor dps setuplarindan birine sahip... itemlerni gemlerini fln gözren gecir bide rotasyona dikkat et.. feral dps cok imba oldu.. unbuff 10k cıkıo dummyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bu arada balance oyniyanlariniz varsa nasi bi rotasyon kullanio sorablir mym bayadir druid oynuorum ama hic denemedim boomkin ama simdi yaptim bi delilik nedir tawsieleriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 - Insect Swarm, Moonfire devamlı up - Her cooldownda ve Shooting Stars procunda Starsurge - Solar Eclipse proclayana kadar Starfire spam, Lunar Eclipse proclayana kadar Wrath spam - Starfall'u duruma göre her cooldownda veya birden çok mobun olucağı yerlere saklayabilirsin. Force of Nature'da aynı şekilde her cooldownda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bi tank buildinizi koysanıza bi de ne glyphleri takıyoruz alt charla biraz heroic yapiim dedim de daha kendi warlock mainıme alışamadım bi de druid için theorycraft okumaya üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 http://www.wowhead.com/talent#0ZfMMfRubzrck0c:r0q0zwMmz gibi bişey abi bi de allah askında çok fix ya glyphler talentlar filan hemen her şeye veriyosun işte dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 evet valla okuyarak yaptım demin aynı seninki gibi yapmışım harbi öle olmuş hehe rotasyonu artık denerrim bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 girdim bi heroice zorlandım ya aggro tutmakta özellikle aoe tankingde itemlarım zaten pek parlak değil yeşil itemlarm falan var bayadır oynamiodum bu charla da tam olarak nedir bunun rotasyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Slint said: - Insect Swarm, Moonfire devamlı up - Her cooldownda ve Shooting Stars procunda Starsurge - Solar Eclipse proclayana kadar Starfire spam, Lunar Eclipse proclayana kadar Wrath spam - Starfall'u duruma göre her cooldownda veya birden çok mobun olucağı yerlere saklayabilirsin. Force of Nature'da aynı şekilde her cooldownda.bu arada matematigini tam hatırlamıyorum ama fightlara 10-20 solar enerjiden falan girersen initial dps olarak cok guzel farklar yaratabiliyosun.. ordan cıkıp lunarı proclatana kadar tum trinketler proclamıs son raddeye gelmis olyo o sırada starfall acıyosun baya kalite dps cıkıyo.. sorası direk yukardaki gibi.. starfall lunar proc a saklayadabilirsin diye okumustum ama cok oldu okuyalı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 öyle yazmıssınki aklıma direk su video geldi http://www.youtube.com/watch?v=8zuH8srcwE0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ıufhusahfdhds süper video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 DPS'ler dingilse, itemlerin iyi değilse, aoe-threat kolayca üretemiyorsan, FF ile birini çekerken, 2.'ye charge, hedefe koşarken swipe, berserk, mangle spam, roar. Sonra saydır ne varsa işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 peki moonkin glyphleri neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar