Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aracin camlari inanilmaz su tutuyor. Ne yapmali ?

di

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Yagmur yagdiginda onumu, arkami goremiyorum. Silecekler bir nebze yardimci oluyor ama su damlaciklari bildiginiz yapismis gibi kaldigindan onlar da cok etkili olamiyor. Hani sadece camlar da degil, aynalarda da var ayni dert.

Camlar da arac gibi eskidiginden eskisi gibi puruzsuz degil artik diye tahmin ediyorum.

Bu derdim icin tavsiye edebileceginiz bir seyler ya da bir urun vesaire var midir acep ? Kaza yapicam diye tirsiyorum resmen yagmurlu havada.
Sosyal ağlarda paylaş

e ben buna cevap vermistim nerde ? ahh posting.php ah

yagmur kaydiricilar var para nin dedigi gibi, 3m , sonax vs olanlar 1-2 hafta efektifligini surduruyor, digerleri baya kisa suruyor.

uygulamaya gore de degisiyor etkisi, dogru miktar ve teknigi buluncaya kadar yagli bi goruntu olusturup pislik cekebiliyor, onu 1-2 denemede cozuyor insan zaten.

ise yariyor yani baya. hatta ben banyomda kuvetin etrafi saydam temperli cam oldugu icin banyo sonrasinda damla damla kalip iz yapiyor diye banyo ya da uyguladim, baya baya ise yariyor.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Sonax'ın cam parlatıcı macunu var. Camdaki pürüzleri alıyor. Bir de su kaydırıcı spreylerden tasiye ederim, işe yarıyorlar.

Saygılar.

Su kaydırıci spreylerden çok fena ağzım yandı benim.

1-2 hafta sonra karşıdan gelen farlar gökkuşağı gibi yapmaya başladı ön camı. Rengarenk ve renkler araba yaklaştıkça yer değiştiriyor. Gece araba kullanmak eziyet oldu - ki o halde istanbula gittim (izmirden). Çıkartmak da ayrıca dert oldu, deterjan çözmüyor o spreyleri. Alkollü bezlerle 1 saatten fazla uğraşarak %80 temizleyebildim.
Sosyal ağlarda paylaş

@sostizm

soyledigim gibi uygulamaya ve malzemenin kalitesine gore cok degisken olabiliyor o hadise. bende ilk uyguladigimda biri cama kusmus galiba temasi yaratti sonra dogru oranlarda adam gibi uygulayinca problemim kalmadi.

@tim
http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?sp=kislik_urunler%3dyagmurbuguurunleri&CategoryID=264013
burda yagmur kaydirici diye gecen tum modeller mevcut neredeyse. ben autocar ve sonax kullandim su ana kadar. aradaki fark sadece etki suresiydi onceden dedigim gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen gün şirketten birisi su kaydırıcı önermişti bana da. Geçen sene yaptırdığının hala etkisi devam ediyor demişti. Yazılanları okudum da alıp kendisi yapmamış, görüşünde herhangi bir sıkıntı da yaşamamış, ayrıca baya da uzun süre söyledi. Onun bahsettiği su kaydırıcı ile burada yazılan (alıp kendinizin yaptığı, 1-2 hafta etkili olan) farklı şeyler mi? Pazartesi tam olarak ne olduğunu öğrenip yazarım yeniden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...