di Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Selamlar, Yagmur yagdiginda onumu, arkami goremiyorum. Silecekler bir nebze yardimci oluyor ama su damlaciklari bildiginiz yapismis gibi kaldigindan onlar da cok etkili olamiyor. Hani sadece camlar da degil, aynalarda da var ayni dert. Camlar da arac gibi eskidiginden eskisi gibi puruzsuz degil artik diye tahmin ediyorum. Bu derdim icin tavsiye edebileceginiz bir seyler ya da bir urun vesaire var midir acep ? Kaza yapicam diye tirsiyorum resmen yagmurlu havada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Selam, Sonax'ın cam parlatıcı macunu var. Camdaki pürüzleri alıyor. Bir de su kaydırıcı spreylerden tasiye ederim, işe yarıyorlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 e ben buna cevap vermistim nerde ? ahh posting.php ah yagmur kaydiricilar var para nin dedigi gibi, 3m , sonax vs olanlar 1-2 hafta efektifligini surduruyor, digerleri baya kisa suruyor. uygulamaya gore de degisiyor etkisi, dogru miktar ve teknigi buluncaya kadar yagli bi goruntu olusturup pislik cekebiliyor, onu 1-2 denemede cozuyor insan zaten. ise yariyor yani baya. hatta ben banyomda kuvetin etrafi saydam temperli cam oldugu icin banyo sonrasinda damla damla kalip iz yapiyor diye banyo ya da uyguladim, baya baya ise yariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Selam, Ben de duşakabin camlarında kullanıyorum. Hanım bir ara 'kışın camlara da kullanalım' demişti :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Abi peki urun link'i verebilir misiniz ? Hemen siparis etsem net'ten guvenilir bi yerden ? Carrefour'da falan varsa ordan da alabilirim ugrayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 paramecium said: Selam, Sonax'ın cam parlatıcı macunu var. Camdaki pürüzleri alıyor. Bir de su kaydırıcı spreylerden tasiye ederim, işe yarıyorlar. Saygılar. Su kaydırıci spreylerden çok fena ağzım yandı benim. 1-2 hafta sonra karşıdan gelen farlar gökkuşağı gibi yapmaya başladı ön camı. Rengarenk ve renkler araba yaklaştıkça yer değiştiriyor. Gece araba kullanmak eziyet oldu - ki o halde istanbula gittim (izmirden). Çıkartmak da ayrıca dert oldu, deterjan çözmüyor o spreyleri. Alkollü bezlerle 1 saatten fazla uğraşarak %80 temizleyebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bence silecek lastiklerini degistirmeyi de dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Onlari degistiricem, kacari yok da ek olarak lazim yine boyle bir urun iste. Diger turlu aynalara da takmak gerekecek silecek neyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Selam, Bende renk geçişleri yapmadı. Açıkcası kullandığım ürün de benzin istasyonlarında satılan ucuz ürünlerden :) Yan camlarda süper oluyor ama :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 @sostizm soyledigim gibi uygulamaya ve malzemenin kalitesine gore cok degisken olabiliyor o hadise. bende ilk uyguladigimda biri cama kusmus galiba temasi yaratti sonra dogru oranlarda adam gibi uygulayinca problemim kalmadi. @tim http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?sp=kislik_urunler%3dyagmurbuguurunleri&CategoryID=264013 burda yagmur kaydirici diye gecen tum modeller mevcut neredeyse. ben autocar ve sonax kullandim su ana kadar. aradaki fark sadece etki suresiydi onceden dedigim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 cama tiner dokebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Geçen gün şirketten birisi su kaydırıcı önermişti bana da. Geçen sene yaptırdığının hala etkisi devam ediyor demişti. Yazılanları okudum da alıp kendisi yapmamış, görüşünde herhangi bir sıkıntı da yaşamamış, ayrıca baya da uzun süre söyledi. Onun bahsettiği su kaydırıcı ile burada yazılan (alıp kendinizin yaptığı, 1-2 hafta etkili olan) farklı şeyler mi? Pazartesi tam olarak ne olduğunu öğrenip yazarım yeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar