Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sport araba tavsiyesi:))

barbudos

Öne çıkan mesajlar

yaw birader araba bakıyo da....bole sportif falan...mercedes baktı audı tt baktı mx5 lere bakıyo rx8 i arastırdı...sekil bi araba istiyo 1.8 motor..vergi olayından dolayı....ne dersiniz...turkıyede nissan 350z yok galiba...ya da mit eclipse...araba otoritelerinden duyalım bakalım...:)[signature][hline]No Woman No CRY
Sosyal ağlarda paylaş

ya gitsin focus RS alsın sıyah manyak kalan paraylada hafif modifiye yapar tamam işte bide 60 mılyarla nası mercedes X5 bakıo ???[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

ya amerikada gordum adamların arabaları deli oldum turkiye ye geldim hic biri yok yaa modellerin...crossfire hos ama araba ici harbiden dar ayrıca arka gorus kotu....turkiyede arkadan geleni kollamazsan geberingen..birader arabasina bi vida bile ekletmez...tuning muning hak getire yanii...yani...honda s2000 de hos dedim adama bakalım napcak hıyar tobe tobe insalla okumaz forumları....mazda mx5 convertible mı yoksa tak cıkar mı nası yani...42000dolar yenisi bayiden sorduk...yani durmadan takalım gezelim sokelim takalim falan mı yani...?
porşeler ferrariler yer adamı bee...:)opel roadster varmı turkıyede???audi tt kullanan var mi?nası bi alet??epey gordum orda burda...?bide satısıda dusunmek lazım agalar...[signature][hline]No Woman No CRY
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...