Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Valve announces Dota 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sözde Valve imkanlarıyla birebir aynı oyunu(!) yapmışlar, ki zaten oyun da değildi, mod da değildi, haritaydı... 2-3 tane achivement koyarlar, sonra Steam'den paralar aksın ooh kebap. 10 dolar veririm, o da arkadaşlarla oynamak için.
Mesaj tarihi:
Abi bence senin gibi tek heroyla oynayanlara opsiyonlu açmaları lazım, tek heroluk paket 5 dolara 10 dolara falan. Boşuna 100 hero için para vericeksin sdfsdf.
Mesaj tarihi:
Source motoruna nasıl uyarlıcaklar RTS'yi merak ediyorum. Source motoruna direk yapılan RTS modlar inanılmaz kasıyor ve lag sorunu oluyor. Source'u uyarlamazlarsa ve hammer ile yapma gibi bir saçmalıkta bulunmaz herhalde koskoca Valve.
Mesaj tarihi:
dota rts değil ama kullandığı oyun motoru rts onu demek istedim. Alien swarm çok lag yapıyordu zaten biri kurup bağlandığımızda. Hammer harita editörü olarak zaten dota yapmaya elverişli bir editör değil muhtemelen değişikliklere gidecekler motorda ve yeni editör felan da gelicek.
Mesaj tarihi:
blizzard dotayla alakalı başlık aradım ama bulamadım, şimdi hon yerine başka bi oyun oynamamız için hon gibi oyundan düştükten sora girebilme seçeneği olmalı, hele battlenet gibi amele bir servis üzerinden oynancaksa
Mesaj tarihi:
Ben sanmıyorum daha iyi bir iş çıkarabileceğini ikisinin de.

Steam öyle bir lag yapacak ki oynanmayacak dota mota. Blizort da 12 herolu dotasıyla çocuk kandırsın.
  • Yeni Oluştur...