Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 c/c++ seviyesinde yeni bir dil çıkartılacağını sanmıyorum ben artık. işlemciler değişirse ancak demode olur. şu an çalışan bütün sistemin değişmesi demek yani bu da... ve eklemek lazım: http://i.imgur.com/Mdqb3.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 c/c++ dediğimiz şey zaten os frameworksüz bi naneye yaramayan bir olay değil mi. Bu da demektir kiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 internette biyerde ayni soru 2 katindan 1 eksik diil de 2 katindan 1 fazla diye sorulmus, cevap da 4358717 imis . bizim soruyla ne kadar baglantili oluyor o zaman bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 12.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Pickles said: c/c++ dediğimiz şey zaten os frameworksüz bi naneye yaramayan bir olay değil mi. Bu da demektir kiiiiiiiiii Azgina agzina vururlar demek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 huun said: zorlama işte ardeth bilemedin. herkes benim dediğim gibi çözmeye çalıştı ama naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 yooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 mantık olarak aynı, bir tane denklem kurup sonra bilgisayarla ne sağlıyor o denklemi çözüyor diye bakmak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 başka nasıl çözmeyi bekliyordun yiğenim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 hiç belli olmuyor bu tarz olimpiyat sorularının çok zekice çözümleri olabiliyor ama hiç bi zaman bulamadım ben o çözümleri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Oce4n said: ve eklemek lazım: http://i.imgur.com/Mdqb3.png abi Ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar