Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanim degersiz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kan bankası oluşturma projesi oldu burada
B Rh(+) projeye İstanbuldan katılıyorum :)
Bu arada düzenli kan vermek gerekiyor aslında , hem sağlık açısından iyi hemde gidipte 3. dünya ülkelerinden aidsli kan almazlar akıllanırlarda , bedava olarak alabilecekken ithal ettiğimiz bir üründe kan :)
Mesaj tarihi:
sen dua et serdar ortaç dinlemiyorsun, hayri zotur sevmiyorsun, küçük sırlar hayranı değilsin, günlerini var mısın yok musun izleyerek geçirmiyorsun, seneler boyu magazin müptelası olmadın..

yok bunlardan üçü varsa evet hakkaten değersizmiş bak kanın.
Mesaj tarihi:
http://www.bloodbook.com/world-abo.html

a grubunun ender rastlandığı yerlere gidebilirsin, o ırklara karışabilirsin. oralarda kanın değerli olur.

seçeneğin çok yok ama:

Sudanese
Shompen (Nicobars)
Peru (Indians)
Nicobarese (Nicobars)
Moros
Mayas
Malasians
Kikuyu (Kenya)
Indians (USA - General)
Bororo (Brazil)
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

o değilde 1999 da kimlğe fotoğraf koydurmaya gittiğimde kan grubu kartı da götürdüm kinliğe kan grubum işlendi.. sene 2003 oldu bu sefer öss için kimlik yeniletmeye gittim ama adamlar gerizekalı olduğundan "kan grubunuzu gösteren belge olamdna kan grubunuzu yazamıyoruz kimliğe"

ben orada insanın kan grubunun değişemeyeceğini anlatmaya çalıştıkça "kan kartı kızılay" diye daha çok geveledi nüfus memuresi en sonunda orada öfke nöbetine girdim "DİN HANESİNE SORMADAN İSLAM YAZMAYI BİLİYORSUNZU AMA!" diyecek oldum "DİN HANESİ.." dedim annem duruma uyandı kolumdan çekiştirerek dışaroı çıkarttı.. işlemleri babam bitirdi..

şimdi kimliğimde kan grubum yazmıyor ama dinim islam olarak gözüküyor..

yani allah korusun da olası bir kazada kan grubum belirlenene kadar ölürsem güzel bir müslüman cenazesiyle defnedileibliyorum..

benim de tam tersi kan grubum yazıyor din hanem boş :)
adam sordu kan grubun ne dedi söyledim yazdı direk
Mesaj tarihi:
Kan vermenin yararları tam olarak nedir?

Ben 13-14 yaşındayken haftada bir kanımı emiyordu doktorlar en az. En son da 4 sene önce amilyat olacağımda almışlardı tüp tüp.
Mesaj tarihi:
valla dalagin calisiyo iste bi ise yaramis oluyo kan uretiyo vucudunda temiz kan uretiliyo taze taze efendime soyliyim tansiyonun yukseske o dengelenmis oluyo biraz rahatliyosun bi miktar...
  • Yeni Oluştur...