rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 köpek kanı derler hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 o - yim hiç kan vermmedim bişey oldumu direk geliyorlar bana ama yine de vermeye tırsıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Vallaha iyi birsey bir rahatlama oluyor bunyede, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Kan bankası oluşturma projesi oldu burada B Rh(+) projeye İstanbuldan katılıyorum :) Bu arada düzenli kan vermek gerekiyor aslında , hem sağlık açısından iyi hemde gidipte 3. dünya ülkelerinden aidsli kan almazlar akıllanırlarda , bedava olarak alabilecekken ithal ettiğimiz bir üründe kan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ab+ selam bi arkadasin dedesini bi de vurulan bi arkadasi kurtarmisligim var. sansa hep de memorialda oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Kan vermeye gittigimde Doktor(alman) Türk oldugumu duyunca sasirdi. Türkler cok nadir kan bagisinda bulunuyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Duzenli kan vermek vucut icin yararli bisey bu arada. Ek bilgi olarak yazalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 cambazct said: Vallaha iyi birsey bir rahatlama oluyor bunyede, tavsiye ederim. aleti dik tutuyormuş doğrumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 benim kanim c++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 hep birlikte gülüyoruz simdi 3 deyince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patichick Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bu lanet yerde normal amaçla kan vermeye bile korkar oldum bırakın düzenli kan vermeyi, çıkan haberler vs nedeniyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sen dua et serdar ortaç dinlemiyorsun, hayri zotur sevmiyorsun, küçük sırlar hayranı değilsin, günlerini var mısın yok musun izleyerek geçirmiyorsun, seneler boyu magazin müptelası olmadın.. yok bunlardan üçü varsa evet hakkaten değersizmiş bak kanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Llama said: aleti dik tutuyormuş doğrumu aslina bakarsan teorik olarak tersi olmasi lazim bir sureligine, malum kan basincinda dusme falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ya şu başlığı her seferinde "karım dengesiz" diye okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 beyler aman dikkat topiğe vampir falan uğramasın <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 http://www.bloodbook.com/world-abo.html a grubunun ender rastlandığı yerlere gidebilirsin, o ırklara karışabilirsin. oralarda kanın değerli olur. seçeneğin çok yok ama: Sudanese Shompen (Nicobars) Peru (Indians) Nicobarese (Nicobars) Moros Mayas Malasians Kikuyu (Kenya) Indians (USA - General) Bororo (Brazil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 0 Rh+ ım mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mayas iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 BabacumMostors said: o değilde 1999 da kimlğe fotoğraf koydurmaya gittiğimde kan grubu kartı da götürdüm kinliğe kan grubum işlendi.. sene 2003 oldu bu sefer öss için kimlik yeniletmeye gittim ama adamlar gerizekalı olduğundan "kan grubunuzu gösteren belge olamdna kan grubunuzu yazamıyoruz kimliğe" ben orada insanın kan grubunun değişemeyeceğini anlatmaya çalıştıkça "kan kartı kızılay" diye daha çok geveledi nüfus memuresi en sonunda orada öfke nöbetine girdim "DİN HANESİNE SORMADAN İSLAM YAZMAYI BİLİYORSUNZU AMA!" diyecek oldum "DİN HANESİ.." dedim annem duruma uyandı kolumdan çekiştirerek dışaroı çıkarttı.. işlemleri babam bitirdi.. şimdi kimliğimde kan grubum yazmıyor ama dinim islam olarak gözüküyor.. yani allah korusun da olası bir kazada kan grubum belirlenene kadar ölürsem güzel bir müslüman cenazesiyle defnedileibliyorum.. benim de tam tersi kan grubum yazıyor din hanem boş :) adam sordu kan grubun ne dedi söyledim yazdı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Kan vermenin yararları tam olarak nedir? Ben 13-14 yaşındayken haftada bir kanımı emiyordu doktorlar en az. En son da 4 sene önce amilyat olacağımda almışlardı tüp tüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 valla dalagin calisiyo iste bi ise yaramis oluyo kan uretiyo vucudunda temiz kan uretiliyo taze taze efendime soyliyim tansiyonun yukseske o dengelenmis oluyo biraz rahatliyosun bi miktar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 şu 3 günlük dünyada hangimizin kanı değerli? evet benimde A rh + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 0 - Olanlar varsa irtibatı koparmayalım. İlerde lazım neyin olursunuz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Başlığın sahibi ağır bir Aşk-I Memnu fanı. Dimi len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Sende bi ara Legolas gibi resim cektirmistin dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar