synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 PrudenT said: ÇOGH İYİ. HARBİ ÇOG İYİOORFH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senkiminfeykisin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 geberesice itler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Nako said: bir kişi eğlence için bilerek hata yapıyor, diğeri de ona ders versin diye hata yapıyor, sonuç ? eğlence için hata yapan ölüyor dünya biraz daha iyi biyer oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Nako said: bir kişi eğlence için bilerek hata yapıyor, diğeri de ona ders versin diye hata yapıyor, sonuç ? eğlence için hata yapan ölüyor dünya biraz daha iyi biyer oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 e36 bmw diil mi o? apaçileirn 1 nolu tercihi, acıyorum o güzel arabaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Selam, Bence dizlerinden ve sağ bileklerinden vuralım bunları. Tekerlekli sandalyeye mahkum olsunlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 daha önce açılmıştı bu:) ben şöyle bir şey yapmıştım: GTA4'te (pc'de tabi) oyun dosyalarına girip handling.dat dosyasında beğendiğiniz bi arabayı 1000000000 kg ağırlığa getiriyorsunuz. oyunda motor güçleri yerine araçlara "ivmelenme değeri" verdikleri için arabanız 100 kiloton da olsa eskisi gibi ivmeleniyor aynen. damage değerlerini de sıfıra çekiyoruz. ondan sonra yolda karşımıza çıkan tüm araçları beş kmh ile vurarak dahi "buruşturuyor" patlatıyor, yolcularını ön camdan fırlatıyoruz. yaptık mı? hah. işte bu özelliklerde bi aracı bana versinler. istanbulda makası iki saatte bitiririm şerefsizim. bitirmezsem o arabayla gelin beni ezin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 nerde atıyor göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Makas atmıyorum atanı da sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Temiz makas atanları seviyorumda bazıları yeteneksiz oluyor yani adam makasa girince atabilsin diye uğraşmak gerekiyor yoksa çarpacak mallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 goldbären said: GTA4'te (pc'de tabi) oyun dosyalarına girip handling.dat dosyasında beğendiğiniz bi arabayı 1000000000 kg ağırlığa getiriyorsunuz. oyunda motor güçleri yerine araçlara "ivmelenme değeri" verdikleri için arabanız 100 kiloton da olsa eskisi gibi ivmeleniyor aynen. damage değerlerini de sıfıra çekiyoruz. ondan sonra yolda karşımıza çıkan tüm araçları beş kmh ile vurarak dahi "buruşturuyor" patlatıyor, yolcularını ön camdan fırlatıyoruz. yaptık mı? hah. obaaa gta4de de oluyor mu o, arkadaşım bana vice city de göstermişti, 4de o şekilde dolaşmak müthiş olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 di said: Arkadan carptigi icin her sekilde suclu, birak ugrassin odesin. Maddi bir zarari kalmaz jip sahibinin. bu olayda tam bir saçmalık trafikte gidiyoruz bir gün, öndeki amcam yaşlı birden frene bastı manyak gibi arkadna çarptık bizde adamın önü boş sebepsiz yere hızlıca durdu, biz ödedik her bokunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Milletin gotune girmezseniz, arada mesafe birakirsaniz biraz hic bir sey odemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 arkadan carpmalarda her halukarda carpan sucludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 takip mesafesine uyarsanız ve biraz dikkatliyseniz arkadan kolay kolay çarpmazsınız millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 di said: Milletin gotune girmezseniz, arada mesafe birakirsaniz biraz hic bir sey odemezsiniz. e5 tarafında avcılar önünden geçiyoruz yol açık bir nebze silivriye dogru gidiyoruz aramızda 4 araba boyu var hızımızda 40-50 adam öle bi durdu ki resmen R ye takıp geri geldi üstüne bide sağ kırmamız rağmen çarptık , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Hacim o zaman ya tekerlerin cok kabak, ya fren aksaminda sorun var ya reflekslerin cok yavas ya da hepsi. Suc yine senin yani. Durma mesafesi diye bir muhabbet var. Adamin durma mesafesi seninkinden az ise ona gore ayarlayacaksin kendini. Kendi kullandigim araba bu konuda cok guvenli bir araba degil, soytarilik yapan da bol yolda ama ona gore gitmeye calisiyorum. Sen de oyle yapacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Birde soldan kaptırmış giderken birden sol şerite atlayan mallar var. Onlara arkadan çarpınca yine biz suçlu. Takip mesafesi rererö olmuyor bazı arkadan çarpmalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Hiz sinirinin 110-120 oldugu yollarda 200'e kadar basip gitmekten bahsediyorsun muhtemelen, evet yine sen suclusun. Hani bazi istisnai anlar yasanabiliyor gercekten ama su yazdiklarinizin onlarla zerre alakasi yok. Hatta bu arkadan carpma olayi benim de basima geldi, yokus asagi 30 km hizla giderken. Cehennem sicagi bir gundu, asfalt cam gibi olmus resmen. Frene abandim ama ayni hizla gitmeye devam ettim resmen. Onumdeki mavi minibuse girdim direkt. Yine aniden durma muhabbeti ama suc kimin ? Benim. Yaklasmasaydim adama o kadar. Su agladiklarinizla bir yere varilacak olsa, isin icine minibus girdigi anda benim hakli olmam gerekir. Ama yok oyle bisey. Adam gibi kullanacaksin, adam gibi kullanmayana yine sen dikkat edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ingilteredi olay, güvenlik kameralarını halk takip edicek, doğru yapılan ihbarlar para kazandıracak. güzel bir uygulama. makaslayanlara en azından böle ceza kesimi olsa, salaklar üzerinden para kazansak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 lanet zendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar