BaaL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 lan gerçekten ne diyeceğimi bilemedim ilk defa bir video karşısında. inanılmaz ya. http://www.dailymotion.com/video/xbt3i0_haddinde-kal_music Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 abi bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 http://www.dailymotion.com/video/xbrpxz_bazen_music abi hayiir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 puhasdasd bu neeee öff :D gece gece ya :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ne içtiyse aynısından istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 http://img42.imageshack.us/img42/6157/yrgit.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 gerizekalı yazık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Abi ilk videoda 25-35 arası bakışlardan çok korktum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bence çok önemli birşeyler söylüyor ama biz anlayamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Sereglin said: http://www.dailymotion.com/video/xbrpxz_bazen_music abi hayiir... abi hatun bildiğin efes fıçı alıyor okşuyor onu falan. lan bari bi viski, şarap falan alaydın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 icindeki karisimdan ben de istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 dengesiz abi her halinden belli. ahaha bir tane yorum var imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 abi webcam denen alet raporla falan verilsin cidden . yoksa böyle şeyler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Abi çok merak ediyorum keyword olarak ne aratıp da buluyorsunuz bu embesilleri. :D Kendini beğenmiş, küstah, ukala, bilimum iğrençlik abidesi yaratık... Ayrıca yorumu da okudum 2. videodaki. :D Mükemmel... Edik: Stimpak naaaptın abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 AHAHAAOHAOAHAOHAOH stimpak'in videodaki embesil org'u kanun gibi kullanıyor !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 salak yemin ederim gerizekali ilk videodaki kiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bi tek ben mi demet akalına benzettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bende benzettim biraz gerci o da gerizekali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Harbi yetmedi mi bu homemade şarkılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ohahauh ünlü kişiymiş o bi de yav feysbuk bi de saray kızı epiktir abi, son videolarda falan türbana mürbana da girdi. çok acaip kafalarda kendisi. annem emekli müzik öğretmeni, gel sana bişey izleticem diyip çağırdım bunu izlettim. son, i am disappoint dercesine baktı bana uzun süre, sonra da bişey demeden çıktı gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Ahahah bilgiler bölümünde telefonu var... Videoyu izledikten sonra havaya saydıklarınızı telefondan 1e 1 iletebilirsiniz. :D Bilginize :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 o değilde bir ben korktum sanırım. bildiğin korkuyorum şuan bu kadından . hatta sanki oradan buradan fırlayacakmış gibi paranoya taşıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 şimdi uyu uyuyabilirsen. valla korkunç. üzülemeyecek kadar korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Pickles said: abi bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar