Bella Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 zua. herkes statüsüne yazıyor 14 yaşında 19 yaşında bilmemne. /summon dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 itiraf ediyorum. ilk donsuz kot giyip fermuara sıkıştırdığımız yaşımızı yazıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 salak yemin ediyorum gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 12.5 falandım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bana da kuzenim mesaj atmış yok prezervatifimizi kullanmadan önce nerede tutuyoruz kullandıktan sonra nereye atıyoruz onu yazıcakmışız. Harbi işsiz lan millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 kullandıktan sonra asıyorum ben kurusun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 yıkayıp asıp sonra bi daha kullanıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Çok aptal insanlar var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Arma said: itiraf ediyorum. ilk donsuz kot giyip fermuara sıkıştırdığımız yaşımızı yazıyoruz. abi içim bi fena oldu nan. Nerden aklına geldi fjahhfhkda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 koyun abi tümü milletin.. bu salakların facebook'ta harcadıkları ve sadece aptallık yaptıkları toplam zamanı bize versinler değerlendirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 yazamayanlar var.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ben dün gece "atmosfere girerek" yazdım inciye uyup çok pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 O değil de bildiğin bomboş bir gün geçirdim bana göre, bildiğin sıkıntıdan kendimi camdan falan atasım geldi. İnsan ne istediğine dikkat etmeliymiş harbi harbi.. Bomboş oturmak çok kötü nan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 yapıcağın bi kekti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 wastyrx said: Arma said: itiraf ediyorum. ilk donsuz kot giyip fermuara sıkıştırdığımız yaşımızı yazıyoruz. abi içim bi fena oldu nan. Nerden aklına geldi fjahhfhkda bilmiyorum bu saçmalığa ancak bu saçmalıkla cevap verebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Ne anlarım kekten =/ Çikolata yaptım ama güzel de olmuştu. Her dakika kızlan mı gezecem nan bir de sıkılırım ki O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 q|^_^|p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Dartanian said: 12.5 falandım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 wastyrx said: Ne anlarım kekten =/ Çikolata yaptım ama güzel de olmuştu. Her dakika kızlan mı gezecem nan bir de sıkılırım ki O_o erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 valla ben o her dakika/sn yan yana olup işte her şeyi beraber yapan 2 farklı kişi olmaktan çıkıpta tek varlıkımsı olan çiftlerden olamam afahgdas çok kötü yahu düşünsene çişin geliyor ben geliyorum diosun nereye bende geleyim oluo falan O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 sadeleştirirmisin cümleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 diyordum ki allahtan böyle paylaşım yapan arkadaşım yok falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 anlayışlı bi insanımdır normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar