Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

teselli edelim derken iyice beter etmek

gecko

Öne çıkan mesajlar

arkadaşım süt dökmüşse ve dökülen süte kızıyorsa ağzının payını veririm
kendi için uzun vadede iyi olacak bir şey başına gelmişse ne üzülüyon salak mısın derim (bknz sevgilinin aldarması akabinde ayrılmak)

teselli meselli anlamam insanın enerjisini yer valla sıkıntılı adam. ha haklı bir sıkıntısı varsa destek veririm ama yok kız arkadaşım beni terketti yok her gece eğlenceyi eksik etmediğim için okulu uzattım gibi saçma sapan şeylerle sıkmasınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

gecko kardeşim, insanlar dertlerini açtıklarında her zaman için duymayı istedikleri şeyleri duyduklarında teselli olurlar. İyi bir dinleyici ol ilk önce. Zaten sana derdini açan, sana ipuçları verecektir.

Tüm meriçlere...

Örn: Ben terkedilmek için ne yaptım ki? O kadar sevdim, o kadar değer verdim, tüm kalbimi vs.vs açtım ona. O naaptı? Bıraktı gitti bir başkası için... gibi bir zırlama anında söylemen gereken en tutarlı şey;

-Biliyorum( bu laf çok önemli, ilişkiyi bilmesen de karşındaki insanı tanıdığını ve ona değer verdiğini göstererek yapılabilecek en iyi giriştir. Bu girişten sonra karşındaki insan da senin onu tanıdığını düşünecek ve can kulağıyla dinleyecektir.). Sen üzerine düşeni fazlasıyla yapmışsın zaten. ( Yaptıklarının doğru olduğunu, onda hata olmadığını alttan alttan işleyen en başarılı kelimedir.) Üzülme ama ( burada da karşıdaki insanın onun için yanlış kişi olduğu çok aşırıya kaçmadan vurgulanır) Ali Haydar'ın senin verdiğin değeri kaldırabilecek kapasitesi olduğunu sanmıyorum. (Ayar verildi. Onun yanında olduğunu hisseder tamamiyle.) Herkes layığını bulacaktır. Seni de senin istediğin gibi mutlu edebilecek kişi karşına çıkacak, inan bana. ( Buradan öteye gitme. Deneyimsizsen batırırsın. Hala üsteliyorsa üsttekileri loopa bağlaman yeterli olacaktır. En fazla 5 dk sonra zırıltısı geçer.)

Adım meriç kalacak senin yüzünden şimdi... Neyse, Meriçliğin el kitabı Vol1 burada bitiyor. :D

Önünde kocaaa bir yol var. Bu en common ve basic bir olay. Yapamıyorsan yine de zorlama. Çevrende kimse kalmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olayları yaşadıktan sonra " ben nerede hata yaptım" yerine , kendinin ne kadar değerli bir insan olduğunun kanısına varmalısın. Sen onları değil dostum onlar seni kaybetmişler.Aslında giden değil kalandır terkeden. İçini ferah tut cehenneme kadar yolları var ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...