Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 gereksiz mesajları sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 asla asla deme'nin nesi gereksizdi ya? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Saeros said: gereksiz mesajları sildim yuh resmen topigin acilis amacini yazdim, neresei gereksiz di? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 gecko meriç olmanın da bir adabı var. çok ileri gitmemeli ters tepebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 arkadaşım süt dökmüşse ve dökülen süte kızıyorsa ağzının payını veririm kendi için uzun vadede iyi olacak bir şey başına gelmişse ne üzülüyon salak mısın derim (bknz sevgilinin aldarması akabinde ayrılmak) teselli meselli anlamam insanın enerjisini yer valla sıkıntılı adam. ha haklı bir sıkıntısı varsa destek veririm ama yok kız arkadaşım beni terketti yok her gece eğlenceyi eksik etmediğim için okulu uzattım gibi saçma sapan şeylerle sıkmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 gecko kardeşim, insanlar dertlerini açtıklarında her zaman için duymayı istedikleri şeyleri duyduklarında teselli olurlar. İyi bir dinleyici ol ilk önce. Zaten sana derdini açan, sana ipuçları verecektir. Tüm meriçlere... Örn: Ben terkedilmek için ne yaptım ki? O kadar sevdim, o kadar değer verdim, tüm kalbimi vs.vs açtım ona. O naaptı? Bıraktı gitti bir başkası için... gibi bir zırlama anında söylemen gereken en tutarlı şey; -Biliyorum( bu laf çok önemli, ilişkiyi bilmesen de karşındaki insanı tanıdığını ve ona değer verdiğini göstererek yapılabilecek en iyi giriştir. Bu girişten sonra karşındaki insan da senin onu tanıdığını düşünecek ve can kulağıyla dinleyecektir.). Sen üzerine düşeni fazlasıyla yapmışsın zaten. ( Yaptıklarının doğru olduğunu, onda hata olmadığını alttan alttan işleyen en başarılı kelimedir.) Üzülme ama ( burada da karşıdaki insanın onun için yanlış kişi olduğu çok aşırıya kaçmadan vurgulanır) Ali Haydar'ın senin verdiğin değeri kaldırabilecek kapasitesi olduğunu sanmıyorum. (Ayar verildi. Onun yanında olduğunu hisseder tamamiyle.) Herkes layığını bulacaktır. Seni de senin istediğin gibi mutlu edebilecek kişi karşına çıkacak, inan bana. ( Buradan öteye gitme. Deneyimsizsen batırırsın. Hala üsteliyorsa üsttekileri loopa bağlaman yeterli olacaktır. En fazla 5 dk sonra zırıltısı geçer.) Adım meriç kalacak senin yüzünden şimdi... Neyse, Meriçliğin el kitabı Vol1 burada bitiyor. :D Önünde kocaaa bir yol var. Bu en common ve basic bir olay. Yapamıyorsan yine de zorlama. Çevrende kimse kalmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Bachelor of meriç derecesine ulaşmışsın cidden. bence biraz daha kasıp master bile olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Empati kur karşındaki ile yakınlaş sonra onun zayıf durumundan faydalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Akhlaur said: Empati kur karşındaki ile yakınlaş sonra onun zayıf durumundan faydalan. http://2.bp.blogspot.com/_1DXvG1aoztA/TG7MsROEf-I/AAAAAAAABw4/404LMw5YtCg/s400/barney.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Akhlaur said: Empati kur karşındaki ile yakınlaş sonra onun zayıf durumundan faydalan. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Bu olayları yaşadıktan sonra " ben nerede hata yaptım" yerine , kendinin ne kadar değerli bir insan olduğunun kanısına varmalısın. Sen onları değil dostum onlar seni kaybetmişler.Aslında giden değil kalandır terkeden. İçini ferah tut cehenneme kadar yolları var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sorun liseli olman olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar