Odeon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ya mevlut yokmu bu takimda. hala sercan mercan bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 nihat ya bırak şu futbolu artık. 6 pasta önüne düşen topa vuramıyan adamın ne işi var abi milli takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 sıçarım böyle takıma allah belalarını versin.izlemiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bence yenilelim diyen 1milyon kişi bulabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 dünya 3. süne yenildik normal diyen hiddink bakalım bu maç ne diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Dartanian said: bence yenilelim diyen 1milyon kişi bulabilirim. 40 milyon bile bulursun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 adamlar kazma sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 yöö deilmiş afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 güzel orta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 girmiyore girmiyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 2012de de evden hollandayı falan destekleriz bira midye falanla birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 halille sercanla nihatla olmaz bu is koycan ileriye mehmet yildiz i. alabilecek misin yektayi.yok.yemez. zaten hiddink niye geldi anlamadim yine ayni takim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 gene gol oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ohh söylemiştim yenilcez diye :) sevindim walla. hep böyle devam sonraki maç kiminle birde o koysa bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 saka gibi basladi saka gibi bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 hiddink ezik çıktı ya dicemde su takımı yenemiyosak peh umarım sıradaki takım 5 ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 biraz seref haysiyet varsa cıkarlar istifa ederler. Yazıktır günahtır. Bu kadar kisiyi uzmeye hakları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 acıma yetime döner koyar götüne demişler. önüne gelene köy takımı dersen, kendini dev aynasında görürsen rezil olursun sahada. atamıyorsan yemeyeceksin gol. onu bile beceremiyorlar yahu. İyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Helal olsun valla, alkış alkış... Kendi takımında taraftarı fıtık eden adamı kurtarıcı diye sahaya sürüyorsun. Adamın anca çenesi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 gitti 8,5 oran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 mani said: ben elenmek istiyorum. Şuan milli takımda oynayan nesil rezalet. Üstüne halen Nihat, Tuncay ve kendi takımlarında yerlerde sürünen performanslarıyla göz dolduran kadrolarla maça çıkıyoruz. Rezil olmayalım boşuna şampiyonada. son maça kalmasın zaten çıkma şansımız. Geçen sefer olduğu gibi konuk takımı tekme tokat döver üzerine rezil oluruz gene allah korusun. yazının başını ben evlenmek istiyorum diye okuyarak devamını hiç merak etmeyip bunda bi yanlışlık olmayı diyerek reokumamla anlaşıldığı üzere yamulmuşum. evet biliyorum bu koyduğum ilk noktalama işareti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ahuahuhauhauhahuhuhahahha kabul edin bu ancak komedi filminde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 maçın son 10dk izledim :) ama sahada hiç bişi yapan yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Geçen elemelerde azerbaycan 1 puan toplamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar