inalkac Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ya ben spora baslıycam napıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 basta ve gym esnasinda hareketler arasinda devamli yapiyorum ben sonunda yapmiyorum ama. guzel bisii hayrini gordunmu derseniz bilmiyorum diyebilirim ama fazla agrim sizim olmuyor ya da cok buyuk bir sakatlik olmadi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 strechingi ba$ta yapinca fazla agirlik basamiyosun yalniz. ya da bir hareketi 3-4 saniye yapip birakican. ama sonda yapmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Birbucuk saat icinde feci bi kar yagdi yollar tikandi 30 cm filan oldu kar. Bende bu gazla joggen'a gidim dedim. Isinmadan salak salak sicraya sicraya kosuya basladim. Su an baldirlarim sizliyo, yarida kesip eve geldim. Tam bi mallik yani yaptigim. Umarim liflere fln bisi olmamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Mirage said: Bir antreman hariç nerdeyse her dips yaptığımda arttırmışım bir şeyler: ... 26.11.2010: 25 kilo 3x6 06.12.2010: 25 kilo 3x7 Bir dahaki sefere 30 kilo 3x5 yapabilcek miyim bakalım. : Mission accomplished. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Esh said: strechingi ba$ta yapinca fazla agirlik basamiyosun yalniz. böyle bir şey var mı? hiçbir yerde böyle bir bilgiye rastlamadım şahsen. artı, ısınmadan ağırlığa girersen sakatlanma riskin de yüksek. dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Mirage said: Mirage said: Bir antreman hariç nerdeyse her dips yaptığımda arttırmışım bir şeyler: ... 26.11.2010: 25 kilo 3x6 06.12.2010: 25 kilo 3x7 Bir dahaki sefere 30 kilo 3x5 yapabilcek miyim bakalım. : Mission accomplished. hacı seni merak ediyorum ya bir iki postuna rastladım galiba 160kg benche girmişsin,merak ettim yokmu resmin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Yanlış posta rastlamışsın sanırım. Bench'te pek başarılı olduğum söylenemez. 60 kilo ile 3x9, 75 kiloyla 3x5 yapıyorum. Foto yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 mirage dips 25 dediğin ağırlıkmı bağlıyorsun vücuduna? nerden oluyo o beline fln mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Hafif kilolarda bacaklarının arasına dumbbell sıkıştırabilirsin. Benim çalıştığım salonda 5 kilodan sonraki dumbbell'ler çok büyük olduğu için 10 kilodan sonra plaka ağırlıkların etrafına bir iple düğüm atıp belime sarmaya başladım. Kalın sağlam bir ipi plaka ağırlıkların ortasındaki delikten geçirip düğüm atıyorsun. İpi daire çizecek şekilde yere bırakıyorsun. Dairenin ortasına geçip ipi pantalon giyer gibi beline kadar çekiyorsun. Plakaları bacaklarının arasını sıkıştırıyosun. Ağırlıkla en aşağıdan başlamak omuzlar için sakat olabileceği için zıplayarak üst pozisyona geliyorsun. Sonra da vıjır vıjır yapıyosun dipsini. edik: Tabi daha modern dips belt denen kemerler var. Kemeri takıp ucuna asıyosun ağırlıkları. Ama Türkiye'de bulması zordur ve pahalıdır tahminimce. Kalın iple gayet iyi oluyor bence. Yalnız 0 kalçalara sahipseniz ipin belde durmama olasılığı var. Benim kalçalar nirvanaya erişecek çapta olduğu için sorun olmuyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Ağırı kar nedeniyle spor salonuna gidemedim. Evde şunları yaptım: Pistol Squat (tek bacakta squat): bacak başı 3x8 Şınav: 20 kiloluk sırt çantasıyla 3x11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Sevgili günlük. 2011'e girişteki durumum: Boy: 176 cm Kilo: 79 kg Bel: 88 cm Göğüs: 102 cm Biceps: 35 cm Boyun: 39 cm BF (US Navy Metodu): 18% Ayrıca günlüğüme bakıp ağırlıklardaki tüm rekorlarımı da çıkartıp yazdım ama onlar da bana kalsın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Sevgili günlük. 2011'e girişteki durumum: Boy: 188 cm Kilo: 95 kg Bel: 88 cm Göğüs: 116 cm omuz : 134 cm Biceps: sag 43-sol 41.5 cm Boyun: 44 cm BF (US Navy Metodu): 12% body fate inanasim gelmiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Body Fat 13 % Fat Mass 12 kg Lean Mass 83 kg Body Fat Category Athletic edit: ben yag orandim daha fazla saniyodum boynumuzu olcerken tam gidigin altindan olcuyoruz dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 evette yalan gibi o olay. %12 ciksam ben gercekte daha ne isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 leş gibi testosteron koktu buralaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 cunku en son olculudugumde 17 mi ne cikmisti hayalim 13-14 benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 navy metodu ne abi resmen fazla cikartti yagi =P Weight: 66kg Height: 176cm Measurements: Waist (at navel): 84cm Neck (at narrowest): 37cm Body Fat: %17 Fat Mass: 11kg Lean Mass: 55kg Body Fat Category: Fit sabah bakmak lazim tabi bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Yaklaşık bir değer veriyor abi ne bekliyosunuz ki. Relatif olarak kullanın sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 benim de bugun 4 ay doldu ölçü alındı onu yazayım errkek günlüğüne. yorum yaparsanız ,ne yapayım neye dikkat edeyim önerilerde bulunursanız sevinirim. 4 ay boyunca 2-3 hafta 1-2 gün sekti sakatlık falan oldu, bir hafta da komple gidemedim hastalık yüzünden. bunlar olmasa heralde daha iyi sonuç alırdım diye düşünüyorum. (bu arada whey, gainer, aminoasit tablet, animal pak kullandığım supplementler, kreatine başlayacağım bu aralar) 1.ay -> 4. ay kilo: 55 -> 61 omuz: 112 -> 115 kol: 29 -> 32,5 (kasılı iken) bel: 73 -> 74 karın: 82 -> 83 üst bacak: 48,5 -> 51,5 diz üstü: 38 -> 39 calf: 32 -> 33 Mirage said: Boyun: 39 cm BF (US Navy Metodu): 18% boynu adem elması gırtlak falan oralardan ölçüyoruz dimi? diğeri de göbek deliğinin 1 cm altıydı sanırsam bu durumda böyle çıktı. onu da ekleştireyim. Gender Male Weight 61 kg Height 178 cm Measurements: Waist (at navel) 74 cm Neck (at narrowest) 36 cm Body Fat 9 % Fat Mass 5 kg Lean Mass 56 kg Body Fat Category Athletic atletik diyor ama görsen kemikler sayılıyor:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Boynun etrafına ölçüyü sarıp ölçüyorum valla. O kadar ince ayar yapmadım. Body fat category hedesini sadece tahmini yağ oranına göre yazıyor. Sadece yağ oranına bakarak adam atletik mi değil mi anlayamazsın bence. Buna göre pek kas kütlesi olmayan ama yağ oranı az adam atletik çıkarken, 300 kilo deadlift yapan %18 yağlı adam acceptable çıkar. Sallayın yani onu. Ayna yalan söylemez. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ben bodyfat ölçerken ayna kullanıyorum sadece. rakama dökmese de işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 1 ayı geçti.2 3 kilo aldım.Şimdi ara verdim bir süreliğine tatil de geliyor diye ama boş zamanlarımda dışarıda koşmaya çıkmayı planlıyorum.Omuzlarım falan dikleşti bile.Etkisi farkediliyor çevrem tarafından da.İyi hissettiriyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Clenbuterol cycleima basliyorum hayirlisi bakalim 95.5 kg baslangic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Ben de yag yakmak istiyorum biraz. Beslenmeme daha özen göstermeye basladim. Sadece 2 gün oldu ama icimden bir his iyi gidecek diyor. Baslangic kilom 79. Yag oranim %18 falan navy metoduna göre. Tahminimce yaklasik olarak dogrudur. Beslenme programimda yaptigim degisiklikler: [list] [*] Sabah kahvaltimi sabitledim. 3 yumurtali omlet. Bir dilim kepekli peynir. Üstüne de muz. Ekmegi azalttim, recel ve nutella gibi seyleri de kahvaltimdan cikarttim. [*] Öglem yemegine kadar yemek yok. Acikirsam bir porsiyon meyve ve bir kac tane badem falan olabilir. [*] Öglen yemegim unide yemekhanede ne varsa artik. Cok kasmiyorum. Sadece patates kizartmasi falan olursa cok yememeye calisiyorum. [*] Öglen-aksam yemegi arasi sadece bir tost dilimiyle yapilmis salamli peynirli ufak bir sandvic. Kalorisi 200 kcal falan anca. [*] Aksam et, sebze ve salatadan olusan hafif bir aksam yemegi yicem. Spordan hemen sonra (saat 9 gibi) yarim litre vanilyali ya da kakaolu süt iciyordum. Onu kescem. Dogrudan eve gidip aksam yemegimi yicem. 500 kalori gidiyor kafadan. [*] Yatmadan önce de bir bardak süt. [/list] Bu kaddar. Kalori hesabi, yemek listesi falan yok. Sadece prensip koydum biraz. Hadi bakalim nolcak. :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar