Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 deneyim tamamlandi btw. 1 ay kadar kardiyo yapmadan sadece agirlik calistim. hatta ara bile verdim 4-5 gun cunku takatim kalmadi resmen. sonucta 300-500 gr kadar aldim ama su sanirim. hacimde degisiklik yok. zor kazanilan kas zorda kayip ediliyor bence, zaten tersi sacma olurdu, 6 ay calis kaslan sonra 1 calisma gitsin hepsi mantiksiz. yemege dikkat edilirse sorun olmayacaktir. kardiyosuz agirlik calismalarimda performans dususu yasadim sanirim kardiyo metabolizmayi guzel yonde etkiliyor, kalp ve kan akisinin her gun tetiklenmesi vucudun agirlik calismalarinda daha performansli calismasini tetikliyor diye dusunuyorum. kardiyosuz 1 ay boyunca yorgun hissettim , performansim kotuydu vs. kardiyo sadece yag yakimi degil bir olcude performansi daima belli noktada tutan bir nesne gibi dusunulebilir. kardiyoyu 20 dakika yapmak yeterli kendim icin. 20 dakika ancak intense sekilde. kendimce boyle bir kaniya vardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Cardio'suz agirlik calismak, ön sevismesiz seks e benzer diyebilirmiyiz o zaman kanuni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Perfectionist said: Mirage said: Pazartesi sumo deadlift rekorumu, dün de front squat rekorumu kırdım... hem de kilo verirken. Yiha! Kaç yaptın? Buarada sana çok teşekkür ederim sumo deadlift tavsiyen için. Son bir bucuk ayda 80'den 77 kiloya düstüm. Son antremanda Sumo deadlift: 70kg, 80kg, 90, 100kg, 105kg. Hepsi 5 tekrar. 105kg sinirda degildi sanki. Ama gecen haftakinden fazla oldugu icin daha fazla arttirmak istemedim. Yavas yavas. :) Front squat: 70kg 3x5, 80kg 1x4, 82,5kg 2x4. 82,5kg yu ilk defa yaptim. Iki hafta önce 80kg ile 5x4 yapmistim. Gecen hafta 70kg ile 5 tekrarli setler bile zor gelmisti. Bu sefer 82,5kg ile 4 tekrar cikarabilince sasirdim biraz. Iyi günler kötü günler oluyor yani. Iyi güne denk gelince zorlamak lazim sinirlari. P.S: Dün netten siparis ettigim powerlifting kemerim geldi bu arada. Yarin normal deadlift yaparken son sette denicem bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Helal valla. Hemde kilo verirken, sınırlı kalori alımı yaparken kırıyorsun rekorlarını. Duble helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Bu gece partinin birinde 4 duble viski kola içtim. Pek sarhoş olmadım ama bakalım yarınki antremanı nasıl etkileyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Bi gariplik olmadı. Hatta bütün gün rezalet yemiş olmama rağmen normal şekilde yaptım antremanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Güne kas ağrısıyla uyanınca mutlu oluyorum hahahaha özellikle göğüs:D Sanırım bende badiciyim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Bugün bende spor a yazıldım ve başladım.1.75 boy 62 63 kilo civarıyım.Baya zayıflamışım kaslar falan kaybolmuş neredeyse.Zor bela yaptım bu biceps hareketlerini.Sol kolumda sıkıntı yokta sağ kolumla kaldıramıyordum neredeyse.Zati en hafifleriyle yapıyorum nerdeyse.Bakalım 1 ay sonra neler değişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Sevgili günlük. Back squat rekorumu kırdım: 92,5kg 3x5. Aylardır ilk defa bacaklarımda ağrı var. Çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Sevgili günlük bugün deadliftte 101 kg kaldırdım mutluyum. 1x5 90lbs+bar 1x5 140lbs+bar 1x4 160lbs+bar 1x1 180lbs+bar olimpik bar 19-20 kg die biliyorum hesabım böyle. Her hafta yada ay ne kadar attırmayı hedeflemeliyim acaba. Bu arada squatta 90lbs+bar 3x5 ass to grass şeklinde düzgün form tutturmaya urasıcam yarın bakalım nolcak.Hal formda sorunlarım var. 67kgyim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 -6, -10 arasi bi karli havada 45 dakika kosu yapiyorum 4 gündür. Günde 2 litre su 1 litre de cay kahve tarzi tüketiyorum. Fakat cildimde kuruma basladi. Kollarim bacaklarim beyaz beyaz kuruma belirtileri gösteriyo. Varmi bir tavsiyeniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Sevgili günlük, Squat ve deadlift çok zor gelişiyor. Kaç aydır 2,5 - 5 kg artış için çırpınıyorum. Yalnız dips iyi gidiyor. Bugün 25 kilo ile 3x7 yaptım. Şimdi günlüğüme baktım. Genelde iki üç haftada bir yapmışım. Ağustosta ve eylülde pek yapmamışım. Bir antreman hariç nerdeyse her dips yaptığımda arttırmışım bir şeyler: 06.08.2010: 10 kilo 3x7 27.09.2010: 10 kilo 3x8 01.10.2010: 15 kilo 3x7 15.10.2010: 20 kilo 3x7 25.10.2010: 20 kilo 3x7 (bi burda artmamış) 12.11.2010: 25 kilo 3x5 26.11.2010: 25 kilo 3x6 06.12.2010: 25 kilo 3x7 Bir dahaki sefere 30 kilo 3x5 yapabilcek miyim bakalım. :) Amaç güç artışı olduğu için setler arasında 3-4 dakika var. Hypertrophy için 1 - 1,5 dakika bekleyerek yavaş yavaş yaptığım zaman vücut ağırlığımla 3x10 falan bile zorluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 mirage nasil log tutuyorsun tam olarak? biraz bahsedermisin? ben hep log tutarken kendimi kaybolmus buluyorum, bi zaman sonrada aksak eksik gittigi icin tamamen birakiyorum. duzgun bi sistem hem antreman dengesini gormek hem de vucudu takip edebilmek icin cok ise yarardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Yaptığım hareketleri, kullandığım kiloları, set ve tekrar sayısını yazıyorum. Koparma, silkme gibi tekniğin önemli olan hareketlerinde antrenörün uyarılarını, neyi yanlış yaptığımı falan yazıyorum. Onun dışında kırdığım rekorları işaretliyorum. Normal randevuların yazıldığı ajendalardan kullanıyorum. Örnek: http://img257.imageshack.us/img257/3149/november22.jpg Almanca/ingilizce karışık yazıyorum ama mantık anlaşılıyodur. Bu da bugünkü günlük: http://img146.imageshack.us/img146/2801/dezember10.jpg Edik: Tabi arada tartılınca kilomu da yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 senden cok daha teknolojik , boyle grafik output falan veren bi log system beklemistim =[ en azindan form halinde hazirlanmis bi excel , form pdf falan 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ahah bildiin ajandadan donme bakkal defteri bu. neyse fazla gulmeyelim dover bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 jajajajajaja ispanyollar bile güler bi de olm erkek yazısı niye çirkin lan.. benimkiler bundan da beter. bişi diyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Genelde spordan dönünce kalem tutamıyacak durumda oluyorum ondan. Yoksa yazım çok güzeldir (yalan). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 o degilde bu agirlik dambil kaldiranlari falan anlamiyorum cok acikli geliyo bide bazilari garip sesler cikariyo kaldirirken falan cok guluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 O degilde, evet !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 streching kasan var mi boyle spordan sonra yarim saat falan. hani ben kasiyorum da extreme bi faydasini gorur muyum acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 streching sart otesi, antremana baslamadan once biraz isindiktan sonra ve bitiminde milletle laflarken 5-10dk nin faydasini cok goruyor insan herturlu. es gecilmemeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 KHaRoN said: streching sart otesi, antremana baslamadan once biraz isindiktan sonra ve bitiminde milletle laflarken 5-10dk nin faydasini cok goruyor insan herturlu. es gecilmemeli bence. yaptigin streching egzersizlerinin oldugu bir link var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Bence de şart. Sonuçları mucize gibi bir şey hatta (ciddiyim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar