Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cons

Öne çıkan mesajlar

roar

back :
pulldown 4 set
chinup 4 set
puldown behind neck 4 set
cable row 4 set
incline bench dambbell pull 2 set
ayakta cable mideye pull :) bulamadim 2 set
Hyperextensions (Back Extensions) 3 set

abs:
weighted crunch 3 set
cable crunch 3 set
weighted leg rise 4 set
toe touchers with exeercise ball 3 set (topu ayaklarin arasina sikistirip duz yatip tekrar geri almali bisii)
scissor 3 set
5kg plate twist 3x35
2 dakika agilikli bar omuzda bel cevirme

kardiyo

dead!
Sosyal ağlarda paylaş

cuma :

arka kol

superset headcrusher (6-10 tekrar) + dar tutuslu bench press (6-10 tekrar)4 set
dips 4 set
rope pushdown 4 set
vbar push down 2 set

on kol :

dumbbell biceps curl 4 set
One Arm Dumbbell Preacher Curl 4 set
overhead cable curl 4 set
super 21 3 set

1 saat kardiyo
Sosyal ağlarda paylaş

kardiyoyu isin basinda 10-15 dakika kadar yaparsan vucudu isindirmis oluyorsun, acikcasi ben hep sonunda yapiyorum baslangicta esneme ve klasik beden egitimi isinma hareketlerini yapiyorum.

bir aralar birisi aciklamisti kardiyo once yapilirsa kan bilmemnesi artar vucut isinir daha performansli olur diye ama denedigimde ben.... yorulmustum :)
Sosyal ağlarda paylaş

1.gün:Göğüs-Ön kol
1-Bench Press 4*10
2-Dumbell bench press 4*10
3-incline dumbell press 4*10
4-fly(4*10)
5-ez curl4*10
6-alternative dumbell4*10
7-concentration ya da oturarak z-bar.4*10

2.gün Sırt-Triceps
1-Seated Row (Close Grip) 4*10
2-lateral pulldown enseye 4*10
3- single arm row 4*10
4-tricep push down 4*10
5-EZ Extension (Standing) 4*10
6-Single Arm Extension (Standing) 4*10

3.gün Omuz-trapez
1-Shoulder press 4*10
2-lateral raise 4*10
4-upright row 4*10
5-Front raise 4*10

Kaybolmasın burda dursun die copy paste yaptım
Bugün göğüs biceps çalıştım sanki sol kolum güçsüz oldugundanmıdır nedir daha bi yoruldu ve şişti bi garip.Birde squatta hala tekniğim oturmadı düzgün yapamıyorum.Bugun iyi yapamayınca gittim leg press yaptım.Onun dışında fena değildi.
Sosyal ağlarda paylaş

Flat Bench Press
Flat Dumbell Fly

Incline Bench Press
Incline Fly

Decline Bench Press

ve son olarak Deadliftle bitirdim programı.

Uzun zamandır hatta 1 yıldır bench press yapmıyordum ama 80 kilo falan yaptım 6 tekrar.

Patladı kaslarım çok büyüdüm bir anda. rengim falan yeşil oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bel çalışırken kıçın ve bacakların arka kesiminin de çalışması normaldir. Doğal olmayan bir ağrı değilse dert etme. Tedirgin edici bir şeyse biraz daha yavaştan alabilirsin tabi.

Hafta üç gün spor salonun yaptığım antremanlara ek olarak pazarları evde bir şeyler yapıyorum. Bugünkü program:

Lying Leg-Hip Raise 3x10
Bu hareket öldürüyor beni. Yaparken savrulup momentum kullanmamaya dikkat ediyorum. Yavaş yavaş yapıp karın kaslarına yükleniyorum iyice. Dizi de hareketin başında hemen içeri çekiyorum. Linkte çok iyi gösteriyor.

Şınav (omuz hizasından daha geniş) 3x20

Kettlebell Two Arm Swing - Kettlebell yerine 15 kilo dumbbell ile. Bir de CrossFit usülü, yani dumbbell nerdeyse tavana gelecek kadar yukarı. Kalçadan baya iyi güç almak gerekiyor. Kardiyo için mükemmel bir hareket. Mümkün olduğunca az arayla (10-15 sn) setler şöyleydi: 20-15-15-15-10-5. Denemenizi tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:

Bel çalışırken kıçın ve bacakların arka kesiminin de çalışması normaldir. Doğal olmayan bir ağrı değilse dert etme. Tedirgin edici bir şeyse biraz daha yavaştan alabilirsin tabi.

Hafta üç gün spor salonun yaptığım antremanlara ek olarak pazarları evde bir şeyler yapıyorum. Bugünkü program:

Lying Leg-Hip Raise 3x10
Bu hareket öldürüyor beni. Yaparken savrulup momentum kullanmamaya dikkat ediyorum. Yavaş yavaş yapıp karın kaslarına yükleniyorum iyice. Dizi de hareketin başında hemen içeri çekiyorum. Linkte çok iyi gösteriyor.

Şınav (omuz hizasından daha geniş) 3x20

Kettlebell Two Arm Swing - Kettlebell yerine 15 kilo dumbbell ile. Bir de CrossFit usülü, yani dumbbell nerdeyse tavana gelecek kadar yukarı. Kalçadan baya iyi güç almak gerekiyor. Kardiyo için mükemmel bir hareket. Mümkün olduğunca az arayla (10-15 sn) setler şöyleydi: 20-15-15-15-10-5. Denemenizi tavsiye ederim.

abi günlük için şöyle örnek görüntülü yazarsanız daha hoş görünüyor. fix kombo 3lü barfix7 yaptım diyince hiçbir bok anlamıyorum ben.

bu konuya da feyzalmaya girdim zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...