Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Ecliptik yanlis oldu zaten eliptikalmis onlar , crossramp kullandigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Deadlift obliklerimi fazla büyütüyor. Ara mı versem ne yapsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 roar back : pulldown 4 set chinup 4 set puldown behind neck 4 set cable row 4 set incline bench dambbell pull 2 set ayakta cable mideye pull :) bulamadim 2 set Hyperextensions (Back Extensions) 3 set abs: weighted crunch 3 set cable crunch 3 set weighted leg rise 4 set toe touchers with exeercise ball 3 set (topu ayaklarin arasina sikistirip duz yatip tekrar geri almali bisii) scissor 3 set 5kg plate twist 3x35 2 dakika agilikli bar omuzda bel cevirme kardiyo dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bugun : sauna masaj ahhhh nice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Bugünkü antremanım : Yemek yemek yemek yemek Badcompany2 de biraz headshot Modern Warfare2 de biraz headshot Yemek yemek yemek ps : dinlenme günüm lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 persembe : shoulders dumbbell press 4 set front dumbbell rise 4 set dumbbell lateral rise 4 set reverse cable crossover 2 set (ismini bulamadim ama omuz arkasi icin) reverse fly machine 2 set gene omuz arkasi dumbbell shrugs 3 set kardiyo 1 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 cuma : arka kol superset headcrusher (6-10 tekrar) + dar tutuslu bench press (6-10 tekrar)4 set dips 4 set rope pushdown 4 set vbar push down 2 set on kol : dumbbell biceps curl 4 set One Arm Dumbbell Preacher Curl 4 set overhead cable curl 4 set super 21 3 set 1 saat kardiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 kardiyoyu programin basinda ya da sonunda yapmanin farki nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ibretlik bi topic hayırlı olsun @cons kardesimizi tebrik ediyoruz. kısa zaman icerisinde ben de yeniden antremana baslıcam simdi hayvan modunda takılıyorum göbek 2,5 katına cıkmıs durumda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 kardiyoyu isin basinda 10-15 dakika kadar yaparsan vucudu isindirmis oluyorsun, acikcasi ben hep sonunda yapiyorum baslangicta esneme ve klasik beden egitimi isinma hareketlerini yapiyorum. bir aralar birisi aciklamisti kardiyo once yapilirsa kan bilmemnesi artar vucut isinir daha performansli olur diye ama denedigimde ben.... yorulmustum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 antreman gunlugunden cok benim gunlugum gibi, yazin nan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 1.gün:Göğüs-Ön kol 1-Bench Press 4*10 2-Dumbell bench press 4*10 3-incline dumbell press 4*10 4-fly(4*10) 5-ez curl4*10 6-alternative dumbell4*10 7-concentration ya da oturarak z-bar.4*10 2.gün Sırt-Triceps 1-Seated Row (Close Grip) 4*10 2-lateral pulldown enseye 4*10 3- single arm row 4*10 4-tricep push down 4*10 5-EZ Extension (Standing) 4*10 6-Single Arm Extension (Standing) 4*10 3.gün Omuz-trapez 1-Shoulder press 4*10 2-lateral raise 4*10 4-upright row 4*10 5-Front raise 4*10 Kaybolmasın burda dursun die copy paste yaptım Bugün göğüs biceps çalıştım sanki sol kolum güçsüz oldugundanmıdır nedir daha bi yoruldu ve şişti bi garip.Birde squatta hala tekniğim oturmadı düzgün yapamıyorum.Bugun iyi yapamayınca gittim leg press yaptım.Onun dışında fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coblck Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ben yeni başladım da böle kasmam gerek mi daha amatör bişi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 3 posta sağ biseps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 9da kalkıp 3 saat film izledim. sonra 30 dakka uyuyup, derse kadar 10 dakka yurudum. gelince wow oynayıp gene uyudum. suanda da cig kofte yeme antremanı yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Flat Bench Press Flat Dumbell Fly Incline Bench Press Incline Fly Decline Bench Press ve son olarak Deadliftle bitirdim programı. Uzun zamandır hatta 1 yıldır bench press yapmıyordum ama 80 kilo falan yaptım 6 tekrar. Patladı kaslarım çok büyüdüm bir anda. rengim falan yeşil oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Son iki gündür pek verimli tatlı çalışıyorum.Bugün hyperextension yapıyorum bugün 25 lbs az gelince 35 yaptım pek tatlı oldu fakat sonlara doğru kıcım ve bacaklarımdada hafif kas acısı oldu hareketi tam yedirerek yapmadığımdan mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Bisiklete bindim birazdan da 5-6 km koşacam gibi can sıkıntısı kötü şey O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Bel çalışırken kıçın ve bacakların arka kesiminin de çalışması normaldir. Doğal olmayan bir ağrı değilse dert etme. Tedirgin edici bir şeyse biraz daha yavaştan alabilirsin tabi. Hafta üç gün spor salonun yaptığım antremanlara ek olarak pazarları evde bir şeyler yapıyorum. Bugünkü program: Lying Leg-Hip Raise 3x10 Bu hareket öldürüyor beni. Yaparken savrulup momentum kullanmamaya dikkat ediyorum. Yavaş yavaş yapıp karın kaslarına yükleniyorum iyice. Dizi de hareketin başında hemen içeri çekiyorum. Linkte çok iyi gösteriyor. Şınav (omuz hizasından daha geniş) 3x20 Kettlebell Two Arm Swing - Kettlebell yerine 15 kilo dumbbell ile. Bir de CrossFit usülü, yani dumbbell nerdeyse tavana gelecek kadar yukarı. Kalçadan baya iyi güç almak gerekiyor. Kardiyo için mükemmel bir hareket. Mümkün olduğunca az arayla (10-15 sn) setler şöyleydi: 20-15-15-15-10-5. Denemenizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Top Squat 45 Degree Leg Press Hack Squat Stiff Leg Deadlift Leg Curl Fullforce bacak girdim bugun, mutluyum. Hatta çalışırken şunu dinledim, güzel gaz verdi sdf. http://www.youtube.com/watch?v=xMCh1MRFzmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mirage said: Bel çalışırken kıçın ve bacakların arka kesiminin de çalışması normaldir. Doğal olmayan bir ağrı değilse dert etme. Tedirgin edici bir şeyse biraz daha yavaştan alabilirsin tabi. Hafta üç gün spor salonun yaptığım antremanlara ek olarak pazarları evde bir şeyler yapıyorum. Bugünkü program: Lying Leg-Hip Raise 3x10 Bu hareket öldürüyor beni. Yaparken savrulup momentum kullanmamaya dikkat ediyorum. Yavaş yavaş yapıp karın kaslarına yükleniyorum iyice. Dizi de hareketin başında hemen içeri çekiyorum. Linkte çok iyi gösteriyor. Şınav (omuz hizasından daha geniş) 3x20 Kettlebell Two Arm Swing - Kettlebell yerine 15 kilo dumbbell ile. Bir de CrossFit usülü, yani dumbbell nerdeyse tavana gelecek kadar yukarı. Kalçadan baya iyi güç almak gerekiyor. Kardiyo için mükemmel bir hareket. Mümkün olduğunca az arayla (10-15 sn) setler şöyleydi: 20-15-15-15-10-5. Denemenizi tavsiye ederim. abi günlük için şöyle örnek görüntülü yazarsanız daha hoş görünüyor. fix kombo 3lü barfix7 yaptım diyince hiçbir bok anlamıyorum ben. bu konuya da feyzalmaya girdim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Linklere basınca hareketi görüyorsun zaten? Video mu istiyorsun? Anlamadım tam. edik: Yoksa benim yazdığım şekilde mi daha hoş görünüyor euh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Seninkini begenmisde googleda arattirinca cikiyor zaten yahu, ayiptir gunahtir cis yapar allah . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 zma aldım bugün ilk defa. hakkaten baya yoğun rüya gördüm ama yorgun kalktım. büssürü rüya gördüm ama en güzeli ezel izliyodum böyle ezel ağlıyo karşısında mum var, tükürerek mumu söndürüyo akdmbvdfb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ahahah ilk gun bende tuhaf ruyalar goruyordumda artik azaldi gibi ahsfkdflds, ama bilmiyorum ben uyaninca bole cok derin uyumus gibi hissediom. Yogun uyuyorsun ama bole intense :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar