Corpsegrinder Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 çok uzun zaman önce arkadaş söylemişti güzel ortam var gir diye. hiç girip üye olmamıştım sadece bakıyordum. bir aralar birşey oldu hatırlamıyorum herhalde isminiz mi ne değişti yada hacklendiniz mi ne olduysa artık kaybettim sizi şimdi buldum.herkese selam :). iyi akşamlar.[signature][hline]don't you want somebody to love don't you need somebody to love wouldn't you love somebody to love you better find somebody to love Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Evet heklendik bak hek[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 burayı uo forumu sanan yeni biri daha mı? :-? *! kaçar * *! geri döner..* *! yavaşça kafasını thread'den içeri sokar ve seslenir..* hey yabancı! hoş geldin..[signature][hline]Mavi Kelebek Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corpsegrinder Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 eskiden öyleydi değil mi? ben şimdi size saçma saçma server nasıl açılır soruları falan sormam. sadece burası eski UltimaTR Forumu'mu diye kontrol etmek istedim.[signature][hline]don't you want somebody to love don't you need somebody to love wouldn't you love somebody to love you better find somebody to love Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 evet evet orası hoşgeldin ;)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 hosgeldın[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 [Öncelikle emaleth in yazmış olduğu şu yazıyı okuyarak başlayabilirsin Bu forumlarda aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle forum kurallarını ve FAQ'ı okumanı şiddetle tavsiye ederim. Paticik ana sahifesinden UO,WoW,[url=http://http://forum.paticik.com/area.php?id=35]AO,http://forum.paticik.com/area.php?id=16]DC,[url=http://http://forum.paticik.com/area.php?id=37]DAoC,[/url]EVE,[url=http://http://forum.paticik.com/area.php?id=43]NwN,http://forum.paticik.com/area.php?id=59]SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulasabilir,Edebiyat bölümüne girebilir, Sphere Script Veritabanina ugrayip sana faydali olacak scriptleri seçebilir ve bir sorunun olursa forumdaki ilgili bölümlerde arkadaşlarına danışabilirsin. gülüp,eğlenmek istersen Komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik bölümüne ve Lyricz bölümlerimizde vakit geçirebilirsin.Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü hoşuna gidecektir. Görsel sanatlarla uğraşıyorsan buradan yakmanı öneririm. Eger diger üyelerin ne kadar çirkin olduğunu görmek istersen paticik aile albümümüze göz atmanı öneririm. kendi radyosu bile olan yüce sitemizin online yayın aracına ulaşmak istersen Paticik kadyomuzla şenlenebilirsin. Aramıza hoşgeldin [Bu mesaj darkwingduck tarafından 20 Ağustos 2004 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 evet h3klendik çok fena. hoşgeldin. said: Corpsegrinder, 19 Ağustos 2004 22:09 tarihinde demiş ki: eskiden öyleydi değil mi? ben şimdi size saçma saçma server nasıl açılır soruları falan sormam. sadece burası eski UltimaTR Forumu'mu diye kontrol etmek istedim. ayrıca bu tür soruları elbette sorabilirsin. bu bölümde olmak şartıyla.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... [Bu mesaj Saeros tarafından 20 Ağustos 2004 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ho$geldn aradiini bulmana sevindim=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 gecte olsa bulmu$sun gercı bız buralardaydık hep ama :)[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: ShekiLChoCuq, 19 Ağustos 2004 21:37 tarihinde demiş ki: burayı uo forumu sanan yeni biri daha mı? :-? doğru gelmiş bende öyle sanıyorum? said: karakedi, 17 Temmuz 2004 12:47 tarihinde demiş ki: site(ler)mizin ofi$ıl kısa tarihi: 2000-Kasım-20 -yer: OSI Baja- minoc civarı karakedi: popoye ruin silah aldım 5kya. iyi mi ettim? popoye: salakmısın abi para etmez onlar. karakedi: popeye lam site kursak mı, diger adamlarla tanışırız uo oynayan? popeye: olur karakedi: popeye yetiş olm orc mage geldi yine, pack horselarımı öldürüo :(((( popeye: du geliom nerdesin minocda mı yine? karakedi: abi yine gitti benim pack horselar :( popeye: gitme ya sende o kadar uzaga. 2000-Aralık-01 - ICQ karakedi: popoye domain aldım: ultimatr.com, nası? popoye: sufer hadi osmosis'le beraber oturup yazalım bişiler. karakedi: ewt ewt site falan kuralım, trda en çok kullanılan forumlara sahip olsun ama sitenin anasayfası bile olmasın. popeye: olur valla, cılgın bi fikre benziyor. 2001-Haziran-? - ICQ karakedi: athena siteyi acıom athena: lam sinemaya gitcektik allak belanı versin karakedi: öle deme be sufer elenecez. 2001-Haziran-XX: www.ultimatr.com HERKESE MERHABA, Türkiye 'de geniş kapsamlı ilk Türkçe Ultima Online Sayfası olan UltimaTR açıllmıştır... bla bla bla/UltimaTR niye kurduk [signature][hline]Grandmaster Hamburger Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 aa laf soktu, bak seen :p[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Hoşgeldin Corpsegrinder. Sen yokken yayıldık biz biraz, uo küçük bir parçamız oldu ama ilk göz ağrımız tabii her zaman ;] Iyi eğlenceler.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 hoşgeldin ben kermit ![signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Heyoooooo. *!Sevincini Paylaşır*[signature][hline]Paticik Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 @Dyna: o zaman sende yanlış biliyosun. burası paticik. ultimatr değil. nefr'in de dediği gibi uo artık sadece bir bölümümüz. buraya tamamiyle ultima olarak bakmak son derece yanlış. geçmişle şimdiyi karıştırmayalım lütfen.[signature][hline]Mavi Kelebek Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 20 Ağustos 2004 13:58 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ehem http://www.ultimatr.com/ girdiginde tepedeki ultima tr forumları na tıkladıgında paticik e link verildigini görüceksin buranın açılma amacı asıl ultimatr ye dayanır daha sonradan çeşitli konularıda kapsayarak ultimanın dışında genel anlamda bir forum niteligi kazanmıştır ama çıkış sebebi uo dur. ki arkadaş herhangi bir uo shardının forumu diye atlamamış, oyle sanıp gelenler oluyor senin tepkin onlara verilen tekilere benzemiş. uo forumu diye değil ultimatr forumu sonunda buldum demiş. bende oyle sanıyorum ki burası ultimatr nin forumu link dede belirtildigi üzere :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 peki, sen benden eskisin daha iyi bilirsin herhalde.. öyle diyorsan öyledir.. uzatmanın manası yok. *! üç defa kadeh kaldırır.. * sen haklısın, sen haklısın, sen haklısın.! :-P[signature][hline]Mavi Kelebek Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 lol :tebrikz: ben yendim! oley bu gece barda gönlüm hovarda çalsın sazlar oynasın kızlar ehe valla şuan kadeh fln sux bi nestea içim buzlusundan[signature][hline]Grandmaster Hamburger Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ee tabe ate$lı gay olmak zor sen buzlu nestle ıc cocugum =)[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 euhe. nestea iğrenç bea. meyveli soda verem? :-P[signature][hline]Mavi Kelebek Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ya dağılın ya...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Saeros, 20 Ağustos 2004 10:43 tarihinde demiş ki: aa laf soktu, bak seen :p cthulthu için bu kez. bugün de lafı koyan koyana maşallah.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 laf sokmadım sadece bu konuyu daha da uzatmayın diye yaptım ama bu arada aynı quote'u kendin içinde yap bak sende laf soktun.. said: Saeros, 20 Ağustos 2004 10:43 tarihinde demiş ki: aa laf soktu, bak seen :p [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 20 Ağustos 2004 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 yok ben sokmam bişey. gözlemciyim ben :p[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.