Satandist Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 adam haklı beyler 5 liraya kahve alıp masanın üzerine bugatti anahtarını koyarsanız nötrlemiş olursunuz. bu durumda birde parmağınıza 250 bin euroluk bir yüzük takarsanız 1-0 öne geçersiniz. bunları yapın birdahakine
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Starbucksın bir olayı yok ki vasat kahveler yapan tamamen premium a para verdiğiniz bir yer? Ne ortamı var orda bir de sanki lüks bir yermiş gibi havalara girmiş bazıları yapmayın. Eski coolluğu kalmamışmış ahahah.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bugattinin anahtari mi var? ayrica arkadas bence asistan falan degil
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Starbucks ın sahibi benim.Haddinizi bilin.
Satandist Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Fistan said: bugattinin anahtari mi var? ayrica arkadas bence asistan falan degil http://forums.fourtitude.com/showthread.php?4329754-Does-anyone-have-a-Bugatti-Key-i-can-buy-for-my-collection 31 xx 31
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Satandist said: Fistan said: bugattinin anahtari mi var? ayrica arkadas bence asistan falan degil http://forums.fourtitude.com/showthread.php?4329754-Does-anyone-have-a-Bugatti-Key-i-can-buy-for-my-collection 31 xx 31muaha adamlarda araba yok anahtarini ariyorlar sdffs iyiymis
reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Red said: starbucks ve zenginlik. starbucksla alakalı bilmediğimiz birşey mi var.vip odalar localar falan mı var.500 liraya capucino mu açtırıyorlar. onu biz degil topik sahibi diyor.
sesu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Starbucks'ın çok da zeki olmayan ergen kitlesini eleştireceğinize (bknz: ergenlik), Starbucks'ın kendisini eleştiriniz. Utanmadan her yere Fairtrade yapıştırmaları yapıştırıyorlar bir de. Bence ergenlerden daha rahatsız edici.
olitere Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 yav said: böyle bi tip başka bi tipe nasıl forumda konu açtırabilir ya vay anasını(tu)
Satandist Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Fistan said: Satandist said: Fistan said: bugattinin anahtari mi var? ayrica arkadas bence asistan falan degil http://forums.fourtitude.com/showthread.php?4329754-Does-anyone-have-a-Bugatti-Key-i-can-buy-for-my-collection 31 xx 31muaha adamlarda araba yok anahtarini ariyorlar sdffs iyiymis var bende hayır akülü değil oda değil uzaktan kumandalı aynen gerçeği
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 mamothus said: bu arada alakasiz ama basligi tek nefeste okuyabilecek babayigit var mı, butun ofis denedik kimsenin nefesi yetmedi.. ben okudum!
Bella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bence senın bakış açın sadece kız kesmeyı vs kapsıyor. nasıl bakarsan öyle görürsün derler ya, öyle.
reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Magnum said: mamothus said: bu arada alakasiz ama basligi tek nefeste okuyabilecek babayigit var mı, butun ofis denedik kimsenin nefesi yetmedi.. ben okudum! 5 liralık uyduruk bir kahve ile starbucks'ın sahibiymişcesine bütün gün mekanın köşesine kurulup gelen geçen karıyı kızı keserek cool görünmeye çalışan sevgili ergenler... cumle bu aslinda geriye kalan kisim su demek; - kizlarrr bakin ne kadar cool bi cocugum, ergenlik sivilcelerimde yok OM beklerim.
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bi de hammerzeit sen manisalı değil miydin? Manisada starbucks ne arar
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 reyou said: - kizlarrr bakin ne kadar cool bi cocugum, ergenlik sivilcelerimde yok OM beklerim. benim hiç ergenlik sivilcem olmadı nan =/
Satandist Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 wastyrx said: reyou said: - kizlarrr bakin ne kadar cool bi cocugum, ergenlik sivilcelerimde yok OM beklerim. benim hiç ergenlik sivilcem olmadı nan =/ herşey zamanı gelince yaşanır
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 uplamayın lan şu topii güncel başlıkların ebesi kaydı
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Satandist said: wastyrx said: reyou said: - kizlarrr bakin ne kadar cool bi cocugum, ergenlik sivilcelerimde yok OM beklerim. benim hiç ergenlik sivilcem olmadı nan =/ herşey zamanı gelince yaşanır @xx hunharca
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Marl0_on said: 12 yaşındayız adeta.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Satandist said: blabla wastyrx said: reyou said: - kizlarrr bakin ne kadar cool bi cocugum, ergenlik sivilcelerimde yok OM beklerim. benim hiç ergenlik sivilcem olmadı nan =/ herşey zamanı gelince yaşanır Senin ne zamandı abey?
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 hammerzeit said: bilmiyorum. sadece inanılmaz iğreniyorum bu tiplerden kontrolümün dışında. yazık yahu bir de bu strateji ile hatun düşüreceğini sanıyor. evladım, o öyle olmaz diyesim geliyor. yazık. asistan olup kız düşüreceğini sananlar da var bunun için kağıt okuyor sınavlara falan giriyor
olitere Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 abi yeter uplamayın şu konuyu vallahi küfür edip banlanıcam
Öne çıkan mesajlar