Satandist Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 adam haklı beyler 5 liraya kahve alıp masanın üzerine bugatti anahtarını koyarsanız nötrlemiş olursunuz. bu durumda birde parmağınıza 250 bin euroluk bir yüzük takarsanız 1-0 öne geçersiniz. bunları yapın birdahakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Starbucksın bir olayı yok ki vasat kahveler yapan tamamen premium a para verdiğiniz bir yer? Ne ortamı var orda bir de sanki lüks bir yermiş gibi havalara girmiş bazıları yapmayın. Eski coolluğu kalmamışmış ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bugattinin anahtari mi var? ayrica arkadas bence asistan falan degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Starbucks ın sahibi benim.Haddinizi bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Fistan said: bugattinin anahtari mi var? ayrica arkadas bence asistan falan degil http://forums.fourtitude.com/showthread.php?4329754-Does-anyone-have-a-Bugatti-Key-i-can-buy-for-my-collection 31 xx 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 sadrazamin sol asistani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Satandist said: Fistan said: bugattinin anahtari mi var? ayrica arkadas bence asistan falan degil http://forums.fourtitude.com/showthread.php?4329754-Does-anyone-have-a-Bugatti-Key-i-can-buy-for-my-collection 31 xx 31muaha adamlarda araba yok anahtarini ariyorlar sdffs iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Red said: starbucks ve zenginlik. starbucksla alakalı bilmediğimiz birşey mi var.vip odalar localar falan mı var.500 liraya capucino mu açtırıyorlar. onu biz degil topik sahibi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Starbucks'ın çok da zeki olmayan ergen kitlesini eleştireceğinize (bknz: ergenlik), Starbucks'ın kendisini eleştiriniz. Utanmadan her yere Fairtrade yapıştırmaları yapıştırıyorlar bir de. Bence ergenlerden daha rahatsız edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 yav said: böyle bi tip başka bi tipe nasıl forumda konu açtırabilir ya vay anasını(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Fistan said: Satandist said: Fistan said: bugattinin anahtari mi var? ayrica arkadas bence asistan falan degil http://forums.fourtitude.com/showthread.php?4329754-Does-anyone-have-a-Bugatti-Key-i-can-buy-for-my-collection 31 xx 31muaha adamlarda araba yok anahtarini ariyorlar sdffs iyiymis var bende hayır akülü değil oda değil uzaktan kumandalı aynen gerçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 mamothus said: bu arada alakasiz ama basligi tek nefeste okuyabilecek babayigit var mı, butun ofis denedik kimsenin nefesi yetmedi.. ben okudum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bence senın bakış açın sadece kız kesmeyı vs kapsıyor. nasıl bakarsan öyle görürsün derler ya, öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Magnum said: mamothus said: bu arada alakasiz ama basligi tek nefeste okuyabilecek babayigit var mı, butun ofis denedik kimsenin nefesi yetmedi.. ben okudum! 5 liralık uyduruk bir kahve ile starbucks'ın sahibiymişcesine bütün gün mekanın köşesine kurulup gelen geçen karıyı kızı keserek cool görünmeye çalışan sevgili ergenler... cumle bu aslinda geriye kalan kisim su demek; - kizlarrr bakin ne kadar cool bi cocugum, ergenlik sivilcelerimde yok OM beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bi de hammerzeit sen manisalı değil miydin? Manisada starbucks ne arar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 reyou said: - kizlarrr bakin ne kadar cool bi cocugum, ergenlik sivilcelerimde yok OM beklerim. benim hiç ergenlik sivilcem olmadı nan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 wastyrx said: reyou said: - kizlarrr bakin ne kadar cool bi cocugum, ergenlik sivilcelerimde yok OM beklerim. benim hiç ergenlik sivilcem olmadı nan =/ herşey zamanı gelince yaşanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Hayırdır yerini mi kaptılar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 yazar burada kıskanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 uplamayın lan şu topii güncel başlıkların ebesi kaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Satandist said: wastyrx said: reyou said: - kizlarrr bakin ne kadar cool bi cocugum, ergenlik sivilcelerimde yok OM beklerim. benim hiç ergenlik sivilcem olmadı nan =/ herşey zamanı gelince yaşanır @xx hunharca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Marl0_on said: 12 yaşındayız adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Satandist said: blabla wastyrx said: reyou said: - kizlarrr bakin ne kadar cool bi cocugum, ergenlik sivilcelerimde yok OM beklerim. benim hiç ergenlik sivilcem olmadı nan =/ herşey zamanı gelince yaşanır Senin ne zamandı abey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 hammerzeit said: bilmiyorum. sadece inanılmaz iğreniyorum bu tiplerden kontrolümün dışında. yazık yahu bir de bu strateji ile hatun düşüreceğini sanıyor. evladım, o öyle olmaz diyesim geliyor. yazık. asistan olup kız düşüreceğini sananlar da var bunun için kağıt okuyor sınavlara falan giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 abi yeter uplamayın şu konuyu vallahi küfür edip banlanıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar