Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5 liralık uyduruk bir kahve ile starbucks'ın sahibiymişcesine bütün gün mekanın köşesine kurulup gelen geçen karıyı kızı keserek cool görünmeye çalışan sevgili ergenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adam haklı beyler 5 liraya kahve alıp masanın üzerine bugatti anahtarını koyarsanız nötrlemiş olursunuz. bu durumda birde parmağınıza 250 bin euroluk bir yüzük takarsanız 1-0 öne geçersiniz. bunları yapın birdahakine
Mesaj tarihi:
Starbucksın bir olayı yok ki vasat kahveler yapan tamamen premium a para verdiğiniz bir yer?
Ne ortamı var orda bir de sanki lüks bir yermiş gibi havalara girmiş bazıları yapmayın.
Eski coolluğu kalmamışmış ahahah.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

bugattinin anahtari mi var?

ayrica arkadas bence asistan falan degil

http://forums.fourtitude.com/showthread.php?4329754-Does-anyone-have-a-Bugatti-Key-i-can-buy-for-my-collection

31 xx 31
Mesaj tarihi:
Satandist said:

Fistan said:

http://forums.fourtitude.com/showthread.php?4329754-Does-anyone-have-a-Bugatti-Key-i-can-buy-for-my-collection

31 xx 31
muaha adamlarda araba yok anahtarini ariyorlar sdffs
iyiymis
Mesaj tarihi:
Red said:

starbucks ve zenginlik.

starbucksla alakalı bilmediğimiz birşey mi var.vip odalar localar falan mı var.500 liraya capucino mu açtırıyorlar.

onu biz degil topik sahibi diyor.
Mesaj tarihi:
Starbucks'ın çok da zeki olmayan ergen kitlesini eleştireceğinize (bknz: ergenlik), Starbucks'ın kendisini eleştiriniz. Utanmadan her yere Fairtrade yapıştırmaları yapıştırıyorlar bir de. Bence ergenlerden daha rahatsız edici.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

Satandist said:

Fistan said:

31 xx 31
muaha adamlarda araba yok anahtarini ariyorlar sdffs
iyiymis

var bende

hayır

akülü değil

oda değil

uzaktan kumandalı

aynen

gerçeği

Mesaj tarihi:
Magnum said:

mamothus said:

bu arada alakasiz ama basligi tek nefeste okuyabilecek babayigit var mı, butun ofis denedik kimsenin nefesi yetmedi..

ben okudum!

5 liralık uyduruk bir kahve ile starbucks'ın sahibiymişcesine bütün gün mekanın köşesine kurulup gelen geçen karıyı kızı keserek cool görünmeye çalışan sevgili ergenler...

cumle bu aslinda geriye kalan kisim su demek;

- kizlarrr bakin ne kadar cool bi cocugum, ergenlik sivilcelerimde yok OM beklerim.
Mesaj tarihi:
Satandist said:

wastyrx said:

reyou said:

- kizlarrr bakin ne kadar cool bi cocugum, ergenlik sivilcelerimde yok OM beklerim.

benim hiç ergenlik sivilcem olmadı nan =/

herşey zamanı gelince yaşanır

@xx
hunharca
Mesaj tarihi:
Satandist said:

blabla

wastyrx said:

reyou said:

benim hiç ergenlik sivilcem olmadı nan =/

herşey zamanı gelince yaşanır

Senin ne zamandı abey?
Mesaj tarihi:
hammerzeit said:

bilmiyorum.
sadece inanılmaz iğreniyorum bu tiplerden kontrolümün dışında.
yazık yahu bir de bu strateji ile hatun düşüreceğini sanıyor.
evladım, o öyle olmaz diyesim geliyor. yazık.

asistan olup kız düşüreceğini sananlar da var bunun için kağıt okuyor sınavlara falan giriyor
  • Yeni Oluştur...