Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 hep diyorum ilkel cezalar gelmeli.kedi mi öldürdün 50 kırbaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 adamın feyzbukunu bile bulmuşlar http://www.facebook.com/UfukGunaydin?ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 adam savunma olarak önce kedi saldırdı demiş izmirli de değilmiş ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 kermit said: orospu çocukları kısa ve öz /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 sinad said: adamın feyzbukunu bile bulmuşlar http://www.facebook.com/UfukGunaydin?ref=nfemin misin ona göre küfür yollucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ben de tekmeliom arada /bornova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Aman tanrım ne kadar ilginç canlılar başka canlıları öldürüyo.. o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Hayvan hakları biraz daha geliştirilmeli şu ülkede. Yani sen bir hayvanı kendini korumak amaçlı dışında öldürüyorsan sen bunun cezasını çekmelisin. Ve hatta bana kalsa işkence çekmelisin halk önünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 sinad said: adamın feyzbukunu bile bulmuşlar http://www.facebook.com/UfukGunaydin?ref=nf interneti seviyorum. nasıl bulmuşlar hemen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 hemen küfür edeyim kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 500 tane arkadaşı var adamın yarısı internete giriyodeur her gün girenlerin de 5'te 1'i zaten çok iyi arkadaş değildir yaymışlardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 abi bak emin miyiz boşuna küfür etmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 lan sanki kedi bunlari dovmus gecen gun de, bunlar da toplanip intikam almaya gitmis, bu neyin kini kediye. bi de kedi cikarken geri filan kaciyolar, sanki aslan. keske aslan olsaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Şöylede bişey var İzmir'de http://www.facebook.com/event.php?eid=159766507382054&index=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 inciye falan verin onlar işe yarar böyle şeylerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 millette izmirdekilere gazı veriyo sonra yok okuldaym yok istanbuldayım yok uzaydayım gelemem ama desteğim sizlerle diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 yalnız cidden biri yazmışta. ceza ile ilgili. Bakkal çıkıp kedi benim derse ne oluyor? Hayvan hakları ceza kapsamında değil ama böyle birşey olursa ceza alabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 said: Hakim arkadaşımla görüştüm telefonda. Kedinin sahibi bakkalın kedi benim demesi gerekiyormuş. Kedi benim dediği zaman mal yerine geçiyormuş ve en azından 1 ila 3 yıl hapis cezası alıyormuş. Bir belgeye de ihtiyaç yok sadece birinin kedi benim demesi gerekiyor. Bakkala ulaşıp bunu bildirmek lazım. facede bunu yazmış biri.umarım doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ohh ne küfür ettim şerefsize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 suda yonjası http://www5.yonja.com/profile.jsp?u=799228087 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 kimliği falan belirlendiyse umarım biri tarafından katledilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 abi dayanamadım ya ahsdadhaskdhaskjdahdjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bade güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bade güzelmiş. dasfas red. dsafsafg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 kimliği belirlensede bişi olmaz bence.o gün orda değildim der biter olay.çünki suratı hiç belli olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar