Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Javier Saviola

Wishmaster

Öne çıkan mesajlar

said:
Holyman, 21 Ağustos 2004 03:35 tarihinde demiş ki:
Fotomaç yazarlarının hayal gücü geniş o zaman. Mışlı muşlu konuştum dikkat edersen.

bende vanlı konu$tum lol[signature][hline]Aranel Elanessë
|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Sosyal ağlarda paylaş

eto'o?eto'o yu mu aldı??Bence şu anda en harika genç forvet[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

ne owen ı yav?Mallorca da değilmiydi eto'o?Ordan barça mı aldı diyom sen owen ı karıştırdın ben anlamadım?
[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...

[Bu mesaj RonaldinhO tarafından 21 Ağustos 2004 14:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de barça eto'o yu aldı sandım[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Ozaman iş bitmiştir Barça şampiyonlar ligine girer bu sene bence şampiyon da olur
Edit:İspanya liginde
[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...

[Bu mesaj RonaldinhO tarafından 21 Ağustos 2004 14:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...