_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 yok defansın ortasında demiş düzeltiyim onu Osso da defanssa ben de ilerde oynarım hiç itirazım olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 tolga tnkt değiştir tamamdır, tnkt benden başka kimse çekmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ben bi eklenip silinmişim.. tekrar açık olmuş galiba adam yoksa oynarım spam atmayın 532 443 35 07 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Ben Avrasya maratonu trafiğinde sıkıştım, yetişmeye çalışıcam ama yerime birini bulsanız iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Bence tora'nın yazdığı takımlarda benle kermit falan değişebilir. Biraz fazla defansif adam toplanmış yukardaki takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Kusura bakmayin kuzenim dogum yapti, mecburen ona gittim, yetisemiycem gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Çok güzel bi gol attım ya. Lanet olsun. Ezdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Geçen haftaya gören nispeten daha iyi bir maç oldu. Yalnız ben burdan herkesin görebileceği şekilde duyurumu yapıym, sonra görmedim etmedim olmasın. Şahsi fikrim değildir aşağıdakiler, bu maçların şu anda aktif kadrosunda bulunan en eskilerinin bir kısmının ortak düşüncesidir. Öncelikle darılmak, gücenmek yok. Dikta rejimi uygulayacağız bundan sonra halısaha maçlarında. Fazla disiplinsiz olmaya başladı ve gerçekten eskisi gibi eğlenemiyoruz. Bu sebepten dolayı disiplinsiz davranan arkadaşları artık kabul etmeyebiliriz. Haberiniz olsun. Bu haftadan örnek veriyorum mecburen, kişisel algılama lütfen balon. Ortak karar olarak 2 hafta ceza verdik sana. Haberin olsun. Bundan sonra da kadro işleriyle tora ilgilenecek büyük ölçüde, ben sadece ona yardımcı olmaya çalışıcam. Gelicem deyip de kadroda yer bulamayan arkadaşlar anlayışla karşılamalı bu durumu. Umarım yazın yaptığımız güzel maçlara döneriz. Seviyorum sizleri canlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 sonu başından daha güzeldi. Hakan maça süper aşırtma golüyle damgasını vurdu diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Baktı rakibe atamayacak, çagaaaaaaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Bu arada maçın yıldızından bahsetmeyi unutmuşuz. Sevgili garbıç modu Kaan, temsil ettiğin bölüm gibisin, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Çok hamım o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Önümüzdeki haftalarda estirir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Tüh lan efsane maçı kaçırmışım, Kaan futbol falan oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ezdik yalnız, biliyorum söylendi ama vurgulayayım. ayağımı bi ustaya baktırayım diyorum bu aralar, bakımı gelmiş gibi gözüküyo. kendisinin ayarıyla cinsel ilişkiye girmek isteyenler oldu galiba zaman zaman, ben dahil. toranın dikta rejimini destekleyenlerdenim ayrıca. bu hafta yine idare ettik şu geldi bu gitti derken de, bu son dakika olayları zevk açısından sıkıntı yaratıyo herkes için. saygını hariç tutuyorum yanlış anlaşılma olmasın, onun dışında da özel durumlar falan kim olursa olsun genel olarak ayrı. neyse işte katılıkla matılıkla bi sisteme otursa şu maçlar güzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Bende gelemediğime üzüldüm, iyi bari eksik kalmamışsınız, hiç hesapta yoktu 1 hafta sonra bekliyoduk keratayı, ama bugün az gol olmuş o iyi bi gelişme bence, defanslar iyiydi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Pha said: Tüh lan efsane maçı kaçırmışım, Kaan futbol falan oynamış. Oynadım demek birazcık abartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Kaan'ı kampa alıcaz, vericez antremanı cillop gibi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Hasta olmama rağmen iyi bir performans çıkarttığımı düşünüyorum. Güneş topu maçın başında çocuklarıma atmasaydı belki daha farklı olurdu herşey, o andan sonra her şey benim için farklıydı çünkü o yanma hissini koşarak atlattım ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 2 hafta önce ben de serhatın çocuklarını eline vermiştim, bu hafta osman ve tora gitti. halısahalar eşcinselliğe mi sebep olacak yoksa!!?!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 dreagloth said: balon 3 haftadır aynı şeyi yapıyosun abi Eve yeni geldim. Tepkileri anlıyorum ama şöyle söylim ve savunmamı verim =) Bunu 2 haftadır yapıyorum. Bir hafta hastalandım ve gelemedim. O halimi Yiğit zaten bilir. Bu hafta da acil Çorlu'ya gitmem gerekti ve hesapsız bir şeydi. Yapılcak bi şey yok yani. Size göre disiplinsizliktir ya da keyfiliktir bana göre de mecburiyet. Ben sizin mağdur olmamanız açısından adam bulunacak mı diye sordum, bulamamanız ihtimaline karşı telefonumu da verdim. Gerekirse kimseyi de ortada bırakmaz Çorlu'dan otobüse biner gelirdim işimi yarıda bırakp. Daha da fazla bi şey yapamam bu konuyla ilgili. 2 haftalık cezaya da katlanıcaz federasyonun kararıysa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Kaspar said: ezdik yalnız, biliyorum söylendi ama vurgulayayım. ayağımı bi ustaya baktırayım diyorum bu aralar, bakımı gelmiş gibi gözüküyo. kendisinin ayarıyla cinsel ilişkiye girmek isteyenler oldu galiba zaman zaman, ben dahil. toranın dikta rejimini destekleyenlerdenim ayrıca. bu hafta yine idare ettik şu geldi bu gitti derken de, bu son dakika olayları zevk açısından sıkıntı yaratıyo herkes için. saygını hariç tutuyorum yanlış anlaşılma olmasın, onun dışında da özel durumlar falan kim olursa olsun genel olarak ayrı. neyse işte katılıkla matılıkla bi sisteme otursa şu maçlar güzel olcak. Ezdiğiniz falan yoktu, maç ortadaydı. Tek eksiğimiz Saygındı. Ayağının ayarını cidden yaptır, çok sert giriyorsun. Osmanın ve benim bacağımız şiş hala. /kermit Osso said: bende katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 erkek oyunu olm bu, alisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Sakatlanmak için gitmiyoruz olum maça. /kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 adam olun sakatlanmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar