Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.31

Holy

Öne çıkan mesajlar

Geçen haftaya gören nispeten daha iyi bir maç oldu.

Yalnız ben burdan herkesin görebileceği şekilde duyurumu yapıym, sonra görmedim etmedim olmasın. Şahsi fikrim değildir aşağıdakiler, bu maçların şu anda aktif kadrosunda bulunan en eskilerinin bir kısmının ortak düşüncesidir.

Öncelikle darılmak, gücenmek yok. Dikta rejimi uygulayacağız bundan sonra halısaha maçlarında. Fazla disiplinsiz olmaya başladı ve gerçekten eskisi gibi eğlenemiyoruz. Bu sebepten dolayı disiplinsiz davranan arkadaşları artık kabul etmeyebiliriz. Haberiniz olsun.

Bu haftadan örnek veriyorum mecburen, kişisel algılama lütfen balon. Ortak karar olarak 2 hafta ceza verdik sana. Haberin olsun.

Bundan sonra da kadro işleriyle tora ilgilenecek büyük ölçüde, ben sadece ona yardımcı olmaya çalışıcam. Gelicem deyip de kadroda yer bulamayan arkadaşlar anlayışla karşılamalı bu durumu. Umarım yazın yaptığımız güzel maçlara döneriz.

Seviyorum sizleri canlarım.
Sosyal ağlarda paylaş

ezdik yalnız, biliyorum söylendi ama vurgulayayım.

ayağımı bi ustaya baktırayım diyorum bu aralar, bakımı gelmiş gibi gözüküyo. kendisinin ayarıyla cinsel ilişkiye girmek isteyenler oldu galiba zaman zaman, ben dahil.

toranın dikta rejimini destekleyenlerdenim ayrıca. bu hafta yine idare ettik şu geldi bu gitti derken de, bu son dakika olayları zevk açısından sıkıntı yaratıyo herkes için. saygını hariç tutuyorum yanlış anlaşılma olmasın, onun dışında da özel durumlar falan kim olursa olsun genel olarak ayrı.
neyse işte katılıkla matılıkla bi sisteme otursa şu maçlar güzel olcak.
Sosyal ağlarda paylaş

Hasta olmama rağmen iyi bir performans çıkarttığımı düşünüyorum. Güneş topu maçın başında çocuklarıma atmasaydı belki daha farklı olurdu herşey, o andan sonra her şey benim için farklıydı çünkü o yanma hissini koşarak atlattım ahahah.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

balon 3 haftadır aynı şeyi yapıyosun abi

Eve yeni geldim. Tepkileri anlıyorum ama şöyle söylim ve savunmamı verim =)

Bunu 2 haftadır yapıyorum. Bir hafta hastalandım ve gelemedim. O halimi Yiğit zaten bilir. Bu hafta da acil Çorlu'ya gitmem gerekti ve hesapsız bir şeydi. Yapılcak bi şey yok yani. Size göre disiplinsizliktir ya da keyfiliktir bana göre de mecburiyet. Ben sizin mağdur olmamanız açısından adam bulunacak mı diye sordum, bulamamanız ihtimaline karşı telefonumu da verdim. Gerekirse kimseyi de ortada bırakmaz Çorlu'dan otobüse biner gelirdim işimi yarıda bırakp. Daha da fazla bi şey yapamam bu konuyla ilgili.

2 haftalık cezaya da katlanıcaz federasyonun kararıysa :P
Sosyal ağlarda paylaş

Kaspar said:

ezdik yalnız, biliyorum söylendi ama vurgulayayım.

ayağımı bi ustaya baktırayım diyorum bu aralar, bakımı gelmiş gibi gözüküyo. kendisinin ayarıyla cinsel ilişkiye girmek isteyenler oldu galiba zaman zaman, ben dahil.

toranın dikta rejimini destekleyenlerdenim ayrıca. bu hafta yine idare ettik şu geldi bu gitti derken de, bu son dakika olayları zevk açısından sıkıntı yaratıyo herkes için. saygını hariç tutuyorum yanlış anlaşılma olmasın, onun dışında da özel durumlar falan kim olursa olsun genel olarak ayrı.
neyse işte katılıkla matılıkla bi sisteme otursa şu maçlar güzel olcak.

Ezdiğiniz falan yoktu, maç ortadaydı. Tek eksiğimiz Saygındı.

Ayağının ayarını cidden yaptır, çok sert giriyorsun. Osmanın ve benim bacağımız şiş hala.

/kermit

Osso said:

bende katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...