BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 dreagloth said: Ölümüne tabii ki. aferin, istediğim cevap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Goalkeepers' Rebellion. Uh yeah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 dakikalı değişmeli olsun bari 10 dakka ben koşayım 10 dakka sen koş ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertac Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Umarım takımlar dengeli olur.Sadece forvet ve defans hatlarını ayarlamanın dışında oyun kuracak adamlar da takımlara eşit dağılmasına dikkat edersek daha iyi olacağı kanısındayım.Geçtiğimiz bir iki haftadır oyun kurucular hep aynı takımlara denk geldi ve diğer takım oyun kurmakta çok zorlandı.Ben de hep oyun kuramayan takımlara denk geldim;maçlarda eskisi gibi zevk alamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 sertac ı bana verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ilk defa sercana katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 kadro tamamlandı mı bu arada? yer varsa oynarım sol ayaklı olarak ayrıcalık yaratırım:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 jacobo mu gelcek? aman allam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 GOOOL GOOL GOOL ILHAN ATTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Bu arada, pazar günü hava az yağmurlu ve hatta güneş bile olabilir, tırsacaklar şimdiden rahatlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 tam olarak oyun kurucu özellikli adam olmadığı için zaten sahada, sercan ve kendimi karşılıklı koydum. En azından bu şekilde pas dengesini sağlayabiliriz diyerek. Bu hafta da olmazsa bırakırım zaten kadro işini sizlere :) Yarın tam olarak yazarım kim geliyo kim gelmiyo, sonda baya yazan insan olmuş ildenizcim oynar tabi eski olmanın verdiği avantaj ile ama kim çıkar yarın bakacağım, zira şu an tam okuyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konn said: GOOOL GOOL GOOL ILHAN ATTI ben yokken diyebiliceğin bi'şey bu. Fransa'dayken keyfini çıkar :p dasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 BiTcH_oFBaT said: Konn said: GOOOL GOOL GOOL ILHAN ATTI ben yokken diyebiliceğin bi'şey bu. Fransa'dayken keyfini çıkar :p dasdsa ildeniz oynicaksa oyuna koyun benide iki terliyim, spor yaptığımı hissediyim :p robben gibi akayım nası yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ulan atlayacam gelicem o olucak haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 az kaldı lan geliyorum=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ne kadar kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 92 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 tek tip olacak 9 ay yapıcan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 lol zaten içeri giricez 5 gün fln haftaya 3 ay uzarsa da pek takmam=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertac Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Murat gelmiycek maça;onun yerine gelmek isteyen biri dahil olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Tnkt hastalanmis, yatiyomus. Yerine adam var midir? Yiit'e teldn msj attim ama burayada yazaym dedm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Yine son güne bırakıyor yeto ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bak şimdi yarın erken çıkıcam evden ve yanıma ne kıyafeti alıcağımı bilmicem. oraya canım ne isterse öyle gelcem, kalcaksınız. yarın 10 a kadar filan yazın kadroları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Neyi son güne bıraktım lan? Kadrolar hazır zaten yukarda, bugün satan arkadaşlar haftaya cezalı duruma düştüler. Üzgünüm. Murat yerine Tolga geliyor. Babacum da geliyor oyuncu olmak istediği için öyle gelecek. Esercim sen oyunda oynadın zaman zaman ama ildeniz hiç oynamadı, hep kalesini korudu, o yüzden bu hafta ildeniz oyunda olacak. Şimdilik tamamız gibi duruyor, tekrar kontrol edeceğim birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Murat zaten gelicem demeden yazmıştım onu, o yüzden murata ceza yok. Tnkt haftaya cezalı, gelemiyor. jacabo gelemiyor. kadroların son hali şöyle; bob-tora-khelben-kaspar-kermit-dreagloth-NoS(Kesin değil, haber bekliyorum)-tolga screwy-spidee-balon-holy-Scheriff(Kesin değil, haber bekliyorum)-pha-sertaç-babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar