Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.31

Holy

Öne çıkan mesajlar

Umarım takımlar dengeli olur.Sadece forvet ve defans hatlarını ayarlamanın dışında oyun kuracak adamlar da takımlara eşit dağılmasına dikkat edersek daha iyi olacağı kanısındayım.Geçtiğimiz bir iki haftadır oyun kurucular hep aynı takımlara denk geldi ve diğer takım oyun kurmakta çok zorlandı.Ben de hep oyun kuramayan takımlara denk geldim;maçlarda eskisi gibi zevk alamadım...
Sosyal ağlarda paylaş

tam olarak oyun kurucu özellikli adam olmadığı için zaten sahada, sercan ve kendimi karşılıklı koydum. En azından bu şekilde pas dengesini sağlayabiliriz diyerek. Bu hafta da olmazsa bırakırım zaten kadro işini sizlere :)

Yarın tam olarak yazarım kim geliyo kim gelmiyo, sonda baya yazan insan olmuş ildenizcim oynar tabi eski olmanın verdiği avantaj ile ama kim çıkar yarın bakacağım, zira şu an tam okuyamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Neyi son güne bıraktım lan?
Kadrolar hazır zaten yukarda, bugün satan arkadaşlar haftaya cezalı duruma düştüler. Üzgünüm.

Murat yerine Tolga geliyor.
Babacum da geliyor oyuncu olmak istediği için öyle gelecek.
Esercim sen oyunda oynadın zaman zaman ama ildeniz hiç oynamadı, hep kalesini korudu, o yüzden bu hafta ildeniz oyunda olacak.

Şimdilik tamamız gibi duruyor, tekrar kontrol edeceğim birazdan.
Sosyal ağlarda paylaş

Murat zaten gelicem demeden yazmıştım onu, o yüzden murata ceza yok.

Tnkt haftaya cezalı, gelemiyor.

jacabo gelemiyor.

kadroların son hali şöyle;

bob-tora-khelben-kaspar-kermit-dreagloth-NoS(Kesin değil, haber bekliyorum)-tolga
screwy-spidee-balon-holy-Scheriff(Kesin değil, haber bekliyorum)-pha-sertaç-babacum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...