Holy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 tolga said: Bikaç maçtır gelemiyorum sakatlıktan, geçen maçı izledim, berbat bi maçtı. Noolmuş herkese anlamadım, çok keyifsiz oynuyodu insanlar. 5-6 da uygun bi saat değil bence, atmosfer yok bence yine 7 sonrasına dönsün. 2-3 ay maçlar süperdi, herkes gaz oynuyodu şimdi bitmiş. Edit: Baydım işyerinde, hemen gaz bir kadro kuruyorum. Bu kadro tabiki bro'larımdan kurulu; Eser(Serhat)-yiğit-öncü-güneş-sertaç-seren kemik bu olcak, ihtiyaca göre ortasaha ve forvet Serhat(Eser)-sercan-murat-tora-saygın-hakan-kermit-cthulhu Bence şu tarz kadrolar yiğit cıvıtmadığı sürece, millet de asılırsa maça baya keyifli geçer. Kendimi yazmadım bi süre daha oynayamam.Ben niye cıvıtıyorum lan :( Elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştığım zaman azıcık problem oluyor, beni frenleyecek adam lazım. Ortasaha adam gibi pas yaptığı sürece, her topu dikine oynamaktan vazgeçtiği sürece ben ortasahada daha rahat iş yapılacağına inanıyorum. Futbol mantalitesi olarak yanlış işler dönüyor takımlarda. Dikine oyun oynayınca iki taraf, hem daha çok koşup daha çok yoruluyoruz, hem de kaptırılan toplar çok kolay kontraya dönüşebiliyor. Paslaşarak çıkmayı bir oturtabilsek problem olmayacak zaten. Ve buradan herkese söyliym, yanınızdaki adama pas atınca onun ne yapacağını düşünerek pas verin. Pas verdikten sonra kendinizi de tekrar topu alacak şekilde boşa çıkartın. Yan paslar oyunu açmada çok yardımcı oluyor. Küçük bir sahada oynamıyoruz bu yüzden yan paslar gerçekten gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 evet, bana vermeyin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 sen cıvıyosun yiit tabikide. serhat'ın golünden önce ben dururm burda dedin golü yedin. Sonra eser 4 gol yedi oluyor!!!! kariyerimi zedeledim senin yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 İnsan bi geçmiş olsun der, hala maç tartışıyor adamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 gecmis olsun, doktor bana da baglarda zedelenme var demisti ama sismemisti benim ayagim, gerce 3 aydir agrisi gecmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 emrah çok geçmiş olsun... çabuk dön takımın sana ihtiyacı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Geçmiş olsun emrah, burdaki terapistlerle görüştüm, kasık fıtığıymış, 1 aya dönersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Teşekkürler :D 3 gündür inmedi şişik. Gençler aman sert girmeyin birbirinize, hem hastanelerde dolanması dert hem iyileşme süreci hem hayattan geri kalıyosun, işlerin aksıyor. Zevkine maçlarda sertliğe gerek yok. Pazarligi sux. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Geçmiş olsunda, bile çalımlarını atmazsın artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 büyük ihitmalle gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bilek çalımlarından sonra benim koşarak emraha çarpmam paha biçilmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Wishmaster said: İnsan bi geçmiş olsun der, hala maç tartışıyor adamlar..öbür başlıkta dedik ya lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Emrah geçmiş olsun =) Bir de geliyorum ben de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Eyvallah sağolun. Bugün yürümeye başladım hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Tora Khelben Pha Holy kermit dreagloth kaspar screwy bob spidee tnkt balon murat sertaç kadroları şimdiden kurmaya başlıyorum, eklenenlere göre değiştiricem. Belki böyle daha efektif olur. murat ile sertaç da gelir diye tahmin ediyorum. bob-tora-khelben-kaspar-kermit-dreagloth-murat screwy-spidee-balon-holy-tnkt-pha-sertaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Boş yer varsa oynayabilirim Servet Çetin tekniğine oyun zekasına ve allahtan hırsına sahibim ve yine allahtan savunma oynuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bob-tora-khelben-kaspar-kermit-dreagloth-murat screwy-spidee-balon-holy-tnkt-pha-sertaç-NoS 1 eksik kaldı. Jacabo'nun gelme ihtimali var, gelirse üst takıma da o geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 kral sahalara dönüyor çok yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 takımlar dengeli gibi ama bizim takım forvetsiz olmuş o kadar. neyse idare ederiz :) Bu arada yağmur durumuna göre ertelenme olasılığı var mı? Yoksa ölümüne her türlü oynuyor muyuz hep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Ölümüne tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 yagmurda tatil istiyosan kizlarla tenis oyna dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ben gelebiliyorum yer varsa haber verin bu sefer oyuncu olurasam sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ama biz sevinmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 kaleci lazımsa kaleci de olurum da yapmur altında çok bekleymeyin hasta olurum :) koşsam ısınırım fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ildeniz gelirse oyuna akarım fena halde. kimse tutamaz beni dsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar