Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.31

Holy

Öne çıkan mesajlar

tolga said:

Bikaç maçtır gelemiyorum sakatlıktan, geçen maçı izledim, berbat bi maçtı. Noolmuş herkese anlamadım, çok keyifsiz oynuyodu insanlar. 5-6 da uygun bi saat değil bence, atmosfer yok bence yine 7 sonrasına dönsün. 2-3 ay maçlar süperdi, herkes gaz oynuyodu şimdi bitmiş.

Edit: Baydım işyerinde, hemen gaz bir kadro kuruyorum. Bu kadro tabiki bro'larımdan kurulu;

Eser(Serhat)-yiğit-öncü-güneş-sertaç-seren kemik bu olcak, ihtiyaca göre ortasaha ve forvet

Serhat(Eser)-sercan-murat-tora-saygın-hakan-kermit-cthulhu

Bence şu tarz kadrolar yiğit cıvıtmadığı sürece, millet de asılırsa maça baya keyifli geçer. Kendimi yazmadım bi süre daha oynayamam.
Ben niye cıvıtıyorum lan :(
Elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştığım zaman azıcık problem oluyor, beni frenleyecek adam lazım.

Ortasaha adam gibi pas yaptığı sürece, her topu dikine oynamaktan vazgeçtiği sürece ben ortasahada daha rahat iş yapılacağına inanıyorum. Futbol mantalitesi olarak yanlış işler dönüyor takımlarda. Dikine oyun oynayınca iki taraf, hem daha çok koşup daha çok yoruluyoruz, hem de kaptırılan toplar çok kolay kontraya dönüşebiliyor. Paslaşarak çıkmayı bir oturtabilsek problem olmayacak zaten.

Ve buradan herkese söyliym, yanınızdaki adama pas atınca onun ne yapacağını düşünerek pas verin. Pas verdikten sonra kendinizi de tekrar topu alacak şekilde boşa çıkartın. Yan paslar oyunu açmada çok yardımcı oluyor. Küçük bir sahada oynamıyoruz bu yüzden yan paslar gerçekten gerekli.
Sosyal ağlarda paylaş

Tora
Khelben
Pha
Holy
kermit
dreagloth
kaspar
screwy
bob
spidee
tnkt
balon
murat
sertaç

kadroları şimdiden kurmaya başlıyorum, eklenenlere göre değiştiricem.
Belki böyle daha efektif olur.
murat ile sertaç da gelir diye tahmin ediyorum.

bob-tora-khelben-kaspar-kermit-dreagloth-murat
screwy-spidee-balon-holy-tnkt-pha-sertaç
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...