Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 neciye gidicem ben şimdi gidim bi doktora bildiğin uyuyor bana
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Sparkcaster said: kardiyoloji abi sana kardiyolog mu sende marfan yok dedi? bana kardiyolog dedi de
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 evet, de çok eski mevzu boyum da çok uzun olduğu için doktorların ilgi odağıydım heh heh
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Sparkcaster said: başparmağını büküp 4 parmağını başparmağın üstüne gelecek şekilde yumruk yapınca başparmak serçe parmağı geçiyosa bu hastalık mensubusun ananı çıkıyor lan benimki:D
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Sparkcaster said: evet, de çok eski mevzu boyum da çok uzun olduğu için doktorların ilgi odağıydım heh heh evet işte benim de boy uzun 197 falan birgün arkadaş uzunlar erken ölüyo lan dedi ben de hadi len dedim tabi eve gidip işte google da risks of being tall falan yazdım ordan marfan çıktı baya depresyona girdim. sonra kardiyologa gittim işte. sende marfanı gösteren bişey yok dedi. bi de ortopediye gittim esneklik var ama hipermobilite yok dedi. ben hala güvenemiyorum genetiğe gidicektim kesin sonuç için ama sağlık güvencem bitti okul bitince artık GATA ya giderim herald
mani Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Black-ice said: Sparkcaster said: başparmağını büküp 4 parmağını başparmağın üstüne gelecek şekilde yumruk yapınca başparmak serçe parmağı geçiyosa bu hastalık mensubusun ananı çıkıyor lan benimki:D ölmeden bi guinnes'e başvur. kitaba falan girersin giderayak.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 yahu çok leş hastalıkmış bu ama ömür boyu tedavi falan şansa bak kesin çıkar şimdi hakkınızı helal edin lan:(
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 onu geçtim ölüyomuşsun lan
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 kardiyoyla spor ile aran nasıl? eğer zaten kolay nefessiz kalıyosan falan bi sn geçirme direk kardiyolojiye git
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 pectus excavatum olm ben bunu kullanirim yalniz. okula gitmedigimde fln hocaya bende pectus excavatum var o yuzden gelemedim derim bisicik diyemez hocalar sdf
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 o ne diye sorarsa hocam göğsüme yumruk yedim içeri çöktü mü diceksin
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 marfan sendormu diyecem sdfsdf iyice aptal olcak hoca
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Longshanks said: kardiyoyla spor ile aran nasıl? eğer zaten kolay nefessiz kalıyosan falan bi sn geçirme direk kardiyolojiye git iyice korktum geçen yaz basket oynadım biraz ölüyodum nefessizlikten hatta o kadr kötü olmuştum ki salyalarım akıodu artık ki daha önceleri de olan bişey bu bana en son o zmn koştum ettim ondan aklıma geldi spor olarak da body yapıyorum bi de sayılır mı bilmiom da aikido var işte haftada 2-3 gün
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Sparkcaster said: başparmağını büküp 4 parmağını başparmağın üstüne gelecek şekilde yumruk yapınca başparmak serçe parmağı geçiyosa bu hastalık mensubusundiğer belirtiler de var bu da şaka değilse uyuyor doktora gidim farfar mıyım diye mi sorcam şimdi?
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 bende de var hepsi gidicem yarın direk hatta
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 git işte ihmal etme varsa bi problem önlemini alırsın yoksa da kafan rahatlar ben 2 senedir kafayı yiyorum
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 topik nerden nereye geldi iyi ki açmışım hasta çıkarsam bi de iyice boyut atlar yazdığımda buraya tırstım valla baya:(
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 varsa da işte hayatını kurtardığım için bi yemek ısmarlarsın artık
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 bu işte epey tecrübeli biri olarak şunu söyleyebilirim: o hastalığa sahip olman muafiyet için yeterli değil, derecesi önemli. o da istenen semptomların bulunması demek oluyor. omurga eğriliği demişsin. bildiğim kadarıyla ciddi bir sorun ama onun bile bir ölçüsü var. belli bir sınıra kadar sağlıklı sınıfına alınabilir yani. sonuç oalrak gidip işlemlerin sonucunu görmeden bişey demek çok zor. ama şunu söyleyim eğer sen hastalığından eminsen, oradaki şartları sağladığını düşünüyorsan (uğraşmaya başladıktan bi süre sonra iyice hakim olmaya başlarsın duruma zaten) sonuna kadar ısrarcı ol. bir yöntemle bulunamamışsa mesela başka bir yöntem denenmesini istediğini söyle vs. askerliğe uygun olmayan birini askere göndermek istemez hiçbir doktor. çünkü yanlış verilmiş karar onların da başını ağrıtır. yeri gelmişken götüreceğin üniversite raporları dahi bu konuda resmi bir geçerliliğe sahip değil. yalnızca askeri doktorların hastalığını daha kolay tespit etmesi için bir ön bilgi olabiliyor. yani doktorlar kişisel olarak itibar ediyorlar senin götürdüğün belgelere ancak aynı sonuçlara askeri hastanece de ulaşılması gerekiyor.
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 o hastalıktan kastın pectus excavatum mu yoksa marfan mı?
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 belirtiler bende de var, yarın hastane yolu gözüktü. tırstım lan şimdi :S
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 sufi yorum için sağol üşenmeyip yazmışsın ama topic boyut değiştirdi biraz önce bi ölmeyeyim de askerliği sonra düşünürüz:D özet: Longshanks said: Marfan Syndrome olabilme ihtimalin. Eğer çok kıllanırlarsa GATA'ya yollayıp muayene ediyolar zaten. Sende eğer göz bozukluğu düztabanlık esnek parmak ve eklemler ince bilek vs. gibi belirtiler varsa bi kalp doktoruna görün Black-ice said: Sparkcaster said: başparmağını büküp 4 parmağını başparmağın üstüne gelecek şekilde yumruk yapınca başparmak serçe parmağı geçiyosa bu hastalık mensubusun ananı çıkıyor lan benimki:D
Öne çıkan mesajlar