Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Türkiyede bildim bileli ps var. hadi pileysiteyşına gidelim diyen liselilerimiz mevcut. Ama xbox türkiyede nasıl? En basitinden xbox'un türkçe bir sitesi bile yok. Yani destek yok türkiyede ben bunu anlarım bundan. Oyunları, marketi filan falan bilgisi olan varmı? İşe yararmı xbox? Ve nerden alınır alınırsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 bilgisayarın yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 http://www.mygnrforum.com/public/style_emoticons/default/facepalm.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 alınır, gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 bildiğim kadarıyla official getirmedi halen microsoft. penth baskı yapsa getirseler aslında ama... yurtdışından ithal getiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 valla xbox sahibiyim. evde 2 kişi oynamak için aldığım için kırdırdım. bu yüzden multi özellikleri falan nasıldır bilemiyorum. ama şu an için her türlü problemimin çözümü var. internetteki malzeme bakımından, Türkiye'deki elektronikçiler olsun=) yani official teknik destek ihtiyacı falan duyacağımı sanmıyorum. ha tek problemim XBLA (Xbox Live) üzerinden dağıtılan oyunlar. hoş onlar da belli yerlerde var ama onları yükleyip oynamayı ben beceremedim henüz en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 official desteğe gerek yok kırmızı ışık dışında $20-$30'a anakart dışında her türlü sorununu kendiniz halledebiliyorsunuz. benim samsung hd-dvdrom'u bozuldu mesela aynı markasından söyledim, youtube'dan videosunu açıp yaptım. sonra tutorial'ını okuyup kırdım vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar