Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kim kalır kim gider

screamer

Öne çıkan mesajlar

Ya abi konuşma böle ya korkuyom gs ya şampiyon olamazsa ki olamaz bu kadroyla..100. yılda madara olmayalım[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Asadsdadas :D okadar da değil yani Galatasaray'ın adı yeter beah[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Harbi momo ya eskiden bölemiydik abi yıkar geçerdik ortalığı :-([signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

kaç sene evvel galatasaray ayaktopu takımı avrupa uefa kupasını almış o sırada fatihin aslanları var tabii hepsi birer cengaver... sonra dağıldı bu takım güzel oyuncular ve antrenör farklı memeleketlere gitmişler o zama bir rumen getirmişlerdi luçesku diye işte o yıl herkeşler ligi sondan bitirecek galatasaray derken bir de bakmışlar galatasaray şampiyon olmuş peheee...

yaa gençler bu işler böyle hiç ummadığınız taş baş yarar

yani uzun lafın kısası benim bu takıma güvenim var.. benim hâlâ umudum var[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanııım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

Taraftarın istediği hoca hagi değildi.
Taraftarı susturabilecek tek adam Hagiydi.

GS ye daha iyi bi TD gelsin istemezmiydi yani taraftarlar? Koskoca galatasaray Hagi'nin staj yapacağı yermi yani bide 100.yıl da

Gerçi bu 100.yıl olayına katılmıyorum geçmişte 99 tane yılınız olmuş onların hiçmi önemi yok bitek 100.yıla odaklanıyorsunuz. Bence çok gereksiz bi sidik yarışı bide BJK'nin 100.yılında şampiyon olması bu yarışı vazgeçilmez hale soktu.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

bencede hagi fazla kalamayacak romanya milli takımı ve bursaspor hüsranla sonuçlandı,gerçi hagi kalamaz diyoruz ama takımda bi 10 numara olmadıktan sonra hagi'ninde yapacağı bişey yok şuan için 10 numara gelirse belki bişeyler değişebilir ama şuan için 10 numaraya ihtiyacımız olduğu kesin bide sağ beke onun dışında kadromuz türkiye için yeterli bence..[signature][hline]sert kal,taviz verme!

[Bu mesaj uncla tarafından 20 Ağustos 2004 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RonaldinhO, 20 Ağustos 2004 12:42 tarihinde demiş ki:
Asadsdadas :D okadar da değil yani Galatasaray'ın adı yeter beah

her seferınde?[signature][hline]Aranel Elanessë
|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Sosyal ağlarda paylaş

Abi bunun yerine diğer başkan gelseydi bize leverkusenin top müller mididr ne gelecekti.Adam leverkusene şampiyonlar ligi finali oynattırmıştı.Aah çekmemek elde değil[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Bide farkındamısınız hemen karamsarlaştık ya ilk maçı aldığımız zaman ve fb ile bjk de berabere kaldığı zaman nekadar da mutlu ve memnunduk :-( ama şimdi bi maç kaybettik hemen tepki gösteriyoruz biraz sabır.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu baykuşun yerine diğer adam gelseydi diyorum[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...