Llama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 salakmı la bu karılar said: pencereden fırlattım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 sevgili mavisel bir amaç doğrultusunda bir oyun başlatmış. oynayalım hep beraber benim duyarlı arkadaşlarım...az önce gördüm ki çiğdem sezer başlamış bile =) haydi hemencecik bi okuyun, yapılacak da zaten basit, eğlenceli ve oldukça etkili!!! yaklaşık bir yıl önce, Facebook'ta binlerce kadın o anda ne renk sütyen giydiklerini durumlarında (status) yazacak şekilde bir oyun oynadı. Amaç Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ayını tanıtmaktı. Bu muazzam bir başarı elde etti ve bizim o renklerle ne anlattığımızı merak eden günlerce haber yapan günlerce erkekler vardı. Bu yılki oyun da el çantası/cüzdan ile ilgili; eve girdiğimiz an çantamızı nereye koyduğumuz. Örneğin "Ben kanepeye koyarım", "mutfak tezgahına", "konsola" olabilir. Sadece durumunuza çantanızı nereye koyduğunuzu yazın, başka bir açıklama veya ek yapmayın.Bu mektubu kesip kendi kız arkadaşlarınıza gönderin. Sutyen oyunu haber olmuştu, biz kadınlar gerçekten ne kadar güçlü olduğumuzu görelim hem de eğlenelim! UNUTMAYIN - BU MESAJI BİR CEVAP OLARAK ÇANTANIZI NEREYE KOYDUĞUNUZU YAZMAYIN! PROFİLİNİZDE DURUMUNUZU BELİRTİR SATIRA YAZIN. SONRA DA NELER OLACAK SEYREDELİM. SADECE BİZLER ARASINDA SIR :)) BİLDİĞİNİZ HER KIZ ARKADAŞINIZA İLETİN ! "Ben çantamı şuraya buraya...koyarım" diye açık yazmayın. Çanta kelimesini kullanmadan yazın!!! (mavisel yener) kız arkadas facebookunu seviyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Dartanian said: http://inci.sozlukspot.com/e/20742470/ ahahahahahah ss varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 o linkteki yazıyı yazan tipin nasıl birşey olduğunu çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 mulgear6 said: sevgili mavisel bir amaç doğrultusunda bir oyun başlatmış. oynayalım hep beraber benim duyarlı arkadaşlarım...az önce gördüm ki çiğdem sezer başlamış bile =) haydi hemencecik bi okuyun, yapılacak da zaten basit, eğlenceli ve oldukça etkili!!! yaklaşık bir yıl önce, Facebook'ta binlerce kadın o anda ne renk sütyen giydiklerini durumlarında (status) yazacak şekilde bir oyun oynadı. Amaç Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ayını tanıtmaktı. Bu muazzam bir başarı elde etti ve bizim o renklerle ne anlattığımızı merak eden günlerce haber yapan günlerce erkekler vardı. Bu yılki oyun da el çantası/cüzdan ile ilgili; eve girdiğimiz an çantamızı nereye koyduğumuz. Örneğin "Ben kanepeye koyarım", "mutfak tezgahına", "konsola" olabilir. Sadece durumunuza çantanızı nereye koyduğunuzu yazın, başka bir açıklama veya ek yapmayın.Bu mektubu kesip kendi kız arkadaşlarınıza gönderin. Sutyen oyunu haber olmuştu, biz kadınlar gerçekten ne kadar güçlü olduğumuzu görelim hem de eğlenelim! UNUTMAYIN - BU MESAJI BİR CEVAP OLARAK ÇANTANIZI NEREYE KOYDUĞUNUZU YAZMAYIN! PROFİLİNİZDE DURUMUNUZU BELİRTİR SATIRA YAZIN. SONRA DA NELER OLACAK SEYREDELİM. SADECE BİZLER ARASINDA SIR :)) BİLDİĞİNİZ HER KIZ ARKADAŞINIZA İLETİN ! "Ben çantamı şuraya buraya...koyarım" diye açık yazmayın. Çanta kelimesini kullanmadan yazın!!! (mavisel yener) kız arkadas facebookunu seviyorum ^_^olm ayrılmadınız mı siz? hala kızın facebook'una mı giriyorsun? TERBİYESİZ MİSİN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 şuan müdürüm yazdı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Silphatos said: vibratörünüzü nerede muhafaza edersiniz böyle düşününce, hayat hakkaten çok acaip gözüküyor insanın gözüne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Bu sefer de cola falan yazıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 merak etmeyin içerde adamımız var. istihbarat ulaşır yakında sdafdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 oah yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ilişki durumlarıymış. sprite : aşığım pepsi: ilişkide ayran: nişanlı demekmiş. bunun gibi saçma salak şeyler. rahatsız bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 abi hep diyorum milletin isi yok, harbiden yok. veya benim isim cok bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 salak diyince de kızıyolar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 lan işleri bizimle kafa bulmak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 abi bunlara gaz veren sizsiniz. saatlerce wow oynarsanız alın kızlarda uğraşacak birşey bulurlar. şuu çanta muhabbeti ni ben de onaylıyorum ne güzel bir şeye dikkat çekmişler keşke erkekler olarak biz de prostat a dikkat çekmek için birşeyler yapsak. veya tüm kız erkekler kanserlere vs vs .. dikkat çekmek için iş yapsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ben de çoğunluğun salak olmasını onaylıyorum. millet abayğı bi salak olmasa neye gülerdik ki. gerçi o zaman demokrasi gibi kavramlara gerek kalmaz ve gelişmiş medeniyetler hüküm sürerdi. en azından uçan otomobiller falan da icat edilmiş olurdu.. hmm tamam çoğunluğun salak olması çok da iyi bişi değil. ama aptal kedi yavruları gibiler işte. bakıp eğlenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 cola: iliski yasayamiyor, biraz özürlüyüm bu konuda fanta: arayistayim sprite: asigim su: iliskim var gibi .. pepsi: iliskim var ayran: nisanliyim salgam: evliyim cay: bosum kahve: nihayet ayrildim süt: bekarim ve iliskiye acigim orada zaten ilişki durumu şeysi yok mu lan facebookta. ne kadar gereksiz işler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 demekki fanta ve süt yazan kızlara yazmak gerek gogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Benim listedeki bi kız yazmış sütlü kahve içine fantayla çay karışmış gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 abi nesi güzel, kızlar kendi çevrelerinde dikkat çekmek için bişey yaptılar sadece. bikere kadınlar dövülmesin türü bi kampanyaya imza attınız mı desen "portmantoyaaa:)" dicekler o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 rahatsiz said: cola: iliski yasayamiyor, biraz özürlüyüm bu konuda fanta: arayistayim sprite: asigim su: iliskim var gibi .. pepsi: iliskim var ayran: nisanliyim salgam: evliyim cay: bosum kahve: nihayet ayrildim süt: bekarim ve iliskiye acigim orada zaten ilişki durumu şeysi yok mu lan facebookta. ne kadar gereksiz işler bunlar. boza : giderim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 rahatsiz said: cola: iliski yasayamiyor, biraz özürlüyüm bu konuda fanta: arayistayim sprite: asigim su: iliskim var gibi .. pepsi: iliskim var ayran: nisanliyim salgam: evliyim cay: bosum kahve: nihayet ayrildim süt: bekarim ve iliskiye acigim orada zaten ilişki durumu şeysi yok mu lan facebookta. ne kadar gereksiz işler bunlar. asduh yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bekarım, boşum, arayıştayımın ve bunun gibi ERKEK LAZIM içerikli içecekleri sırayla yazmış bi kız var listemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Aynı durumda benim de kız var listemde.Güzel de ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar