Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 çüş ahah, tartışmalarda yeni bir devir açtın
siddharta Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 yazı said: Yüce Önder Atatürk vatanı düşmanlardan kurtardı, Yunanlıları denize döktü ve Türkiye Cumhuriyeti’ni kurdu. lan aniden ilkokul 2. sınıfa döndüm
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 oof of ne bos bir yazi neymis kenan dindarmis, namaz kiliyormus diye haber olmuyomus. LOL be lol ondan sonra birde komplo teorilerine girmis arkadas, yok motorsporlari insanlarin aklini calistirirmis o yuzden birileri yayilmasini istemiyormus, yok turkiyenin otomotiv sektorune adim atmasini istemiyomus yabanci ulkeler bilmemne turkiyede supersport, motogp (ve arac olarak motorsiklet) populer degil. dolayisiyla kenanda populer degil. bu kadar.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 -Nae said: Adamlar papanın önünde diz çökerek resmedilmekten çekinmiyorlar. Biz namaz kılan birinin dünya arenasında temsilcimiz olmasından endişe duyuyoruz. Onun yerine çağdaş ve laik birinin olmasını temenni ediyoruz. (nasıl bir ilişkiyse) hristiyan devlet'se neden olmasın. Joker said: gelişme olmaz. hata yapılcak ama doğrusunu görmemezlik olmaz. şimdi deseler osmanlı gelcek referandum'a girelim. evet veririm. eğer saltanatlık gelicekse, müslümanların parası eskisi gibi gelecekse evet veririm.. hala anlayamadınız mı? birileri bunu istemediği için sizin çocukluktan beri bilincinize işletti bunları.. siz hala osmanlıya öcü diye bakın. osmanlı zamanında cıgara çevirildiğini şarapların sular seller gibi gittiğini unutmayın. olay parada arkadaşlar. lol. bilgisizlik olmuş. - osmanlı zamanında saray hayatı ve halkın yaşamı arasındaki fark nedir? - osmanlı imparatorluğu hangi sebeplerden ötürü duraklama ve yıkılma dönemlerine girmiştir? - ankara hükümeti kurulurken osmanlı hükümeti neler yapmıştır? bu soruların cevabını verebildiğin vakit, neden osmanlı'ya dönüş olmamalı, bunu da anlamış olursun.
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Joker said: şu osmanlı korkusu nedendir anlamamışım. 1000 yılın yarısını adamlar domine ederek geçirmişler.. yıkılması 5 asır sürmüş. hata yokmuymuş varmış.. şuan hata yokmu var.. hata olmadan gelişme olmaz. hata yapılcak ama doğrusunu görmemezlik olmaz. şimdi deseler osmanlı gelcek referandum'a girelim. evet veririm. eğer saltanatlık gelicekse, müslümanların parası eskisi gibi gelecekse evet veririm.. hala anlayamadınız mı? birileri bunu istemediği için sizin çocukluktan beri bilincinize işletti bunları.. siz hala osmanlıya öcü diye bakın. osmanlı zamanında cıgara çevirildiğini şarapların sular seller gibi gittiğini unutmayın. olay parada arkadaşlar. o paralar geri gelcekse osmanlıyı en önce savunan ben olurum. hala kapitalist bi dünyada yaşadığınızı unutuyorsunuz.. ya yöneten olucaz ya yönetilmeye devam edicez.. yada ülkeyi satıp yönetenlerin ülkesine gidicez.. tercih sizin.. abooooooov
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 krallık gelsin kral ben olayım. herkes mutlu olur.
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Joker said: şu osmanlı korkusu nedendir anlamamışım. 1000 yılın yarısını adamlar domine ederek geçirmişler.. yıkılması 5 asır sürmüş. hata yokmuymuş varmış.. şuan hata yokmu var.. hata olmadan gelişme olmaz. hata yapılcak ama doğrusunu görmemezlik olmaz. şimdi deseler osmanlı gelcek referandum'a girelim. evet veririm. eğer saltanatlık gelicekse, müslümanların parası eskisi gibi gelecekse evet veririm.. hala anlayamadınız mı? birileri bunu istemediği için sizin çocukluktan beri bilincinize işletti bunları.. siz hala osmanlıya öcü diye bakın. osmanlı zamanında cıgara çevirildiğini şarapların sular seller gibi gittiğini unutmayın. olay parada arkadaşlar. o paralar geri gelcekse osmanlıyı en önce savunan ben olurum. hala kapitalist bi dünyada yaşadığınızı unutuyorsunuz.. ya yöneten olucaz ya yönetilmeye devam edicez.. yada ülkeyi satıp yönetenlerin ülkesine gidicez.. tercih sizin.. kardeş civ 5 te ottoman ı seçip, süleymanı görünce gazamı geldin ne yaptın. 1000 yılın yarısını domine etmişlermiş bilmem ne. bu nedir ya.
roks Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 iyisiyle kötüsüyle geçmişine sahip olmayan milletin cocuklari ortada işte şimdi sktiriboktan bi nesil önünüzde duruyor
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Joker said: şu osmanlı korkusu nedendir anlamamışım. 1000 yılın yarısını adamlar domine ederek geçirmişler.. yıkılması 5 asır sürmüş. hata yokmuymuş varmış.. şuan hata yokmu var.. hata olmadan gelişme olmaz. hata yapılcak ama doğrusunu görmemezlik olmaz. şimdi deseler osmanlı gelcek referandum'a girelim. evet veririm. eğer saltanatlık gelicekse, müslümanların parası eskisi gibi gelecekse evet veririm.. hala anlayamadınız mı? birileri bunu istemediği için sizin çocukluktan beri bilincinize işletti bunları.. siz hala osmanlıya öcü diye bakın. osmanlı zamanında cıgara çevirildiğini şarapların sular seller gibi gittiğini unutmayın. olay parada arkadaşlar. o paralar geri gelcekse osmanlıyı en önce savunan ben olurum. hala kapitalist bi dünyada yaşadığınızı unutuyorsunuz.. ya yöneten olucaz ya yönetilmeye devam edicez.. yada ülkeyi satıp yönetenlerin ülkesine gidicez.. tercih sizin.. hadi biseyi savunuyorsun bari neyi svaundugunu ogren lol osmanlinin o zenginliklerinin neredeyse tamami harac ve yagma uzerinden, savasip savasip girdigi yerlerdeki zenginlileri buraya getirip dokup sacmis, savasarak para kazanamiycak duruma geldiginde ise batmis, ticaret yollarindan haracimi aliyim diyip piri reisin haritasinin bati kismi yirtilirken o DOMINE olan gavurlar gidip amerika kitasini bulmus, paraya para dememis ECDADIMISSS yagmalayarak kazandigi paralarla istanbulun her kosesine EN BUYUK BENIMKI OLJAAAK diye cami yaptirip gidip havuza inci sacip cariyelerle gununu gun ederken o DOMINE olan gavurlar sanayi devrimi diye bisi yapmislar, sermaye biriktirmisler farbikalara kurmuslar, uluslarinin refah seviyeleri arttirip sadece baskente degil imparatorluklarinin her kosesine hizmet goturmusler osmanlicilik oynamak cok kolay aga, tutmayalim biz seni sokaga cikiyorsun, ilk gordugun adama bicagi cekip cuzdanini aliyorsun elinden, seni patakliycak birileri karsina cikana kadar devam edebilirsin, milletten gasp ettigin paralari borsaya filan yatirmiycan, biriktirip bankaya koymican ama direk kariyla kizla yicen, gununu gun edicen o paralarla ailene zirnik koklatmiycanki birgun alasagi olursan butun serseriliklerinin bedelini ve zorbalilla gasp ile insaat ettigin o unun bedelini cocuklarin odesin elin ingilizi topu topu 100 sene kalmadigi yerlerde bile ne altyapi yatirimi yapmis, gidin bakin anadoluya cogu sehirde osmanli doneminde cakilmis civi bulamassiniz lol
snarveien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 çok iyi yazmış valla ellerine sağlık yazan kişinin..
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 kenan sofuogluyu ben de sevmiyorum 3. 5. sınıf motor sampiyonasında cok bi matah işlemiş gibi artislik yapıyor
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 victor güzel demiş. harbi antalyalıyım osmanlı eseri arıyor gözelerim. bir yivli miz var selçukludan, kesik minare var selçukludan, üç kapılar romadan v.s. osmanlı neredeydin domine ederken son bin yılı 500 sene boyunca. be osmanlı neredeydin.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 başıma bir iş gelmeyecekse kenan sofuoğlu'nu sevmiyorum ehaehu.
snarveien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 odiflame said: victor güzel demiş. harbi antalyalıyım osmanlı eseri arıyor gözelerim. bir yivli miz var selçukludan, kesik minare var selçukludan, üç kapılar romadan v.s. osmanlı neredeydin domine ederken son bin yılı 500 sene boyunca. be osmanlı neredeydin. bende harbi antalyalıyım 3 5 osmanlı eserlerinden başka hiçbişey yok gerçekten
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 büyük eserler bırakmışlar gerçekten gördükçe hatırlıyoruz osmanlıyı. en son eseri türel bıraktı şarampol çallıya. her gün hatırlıyorum.
huun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 viktor said: osmanlinin o zenginliklerinin neredeyse tamami harac ve yagma uzerinden, savasip savasip girdigi yerlerdeki zenginlileri buraya getirip dokup sacmis, savasarak para kazanamiycak duruma geldiginde ise batmis, ticaret yollarindan haracimi aliyim diyip piri reisin haritasinin bati kismi yirtilirken o DOMINE olan gavurlar gidip amerika kitasini bulmus, paraya para dememis şu tezler hiç eskimedi. ne yapacaktı osmanlı, mikroçip mi üretecekti? adı üstünde adam imparatorluk, savaşmadan nasıl olacaktı? osmanlı'nın hindistan seferlerini hiç mi okumadın? o değil de, adamın kafasındaki osmanlı armasından konu nasıl buraya geldi? yeni osmanlıcılık nedir? türkiye'nin yakın dönemde izlediği dış siyaset yeni bir osmanlı kurmak amacında mı? türkiye'nin ekseni kaç derece?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 huun said: şu tezler hiç eskimedi. ne yapacaktı osmanlı, mikroçip mi üretecekti? adı üstünde adam imparatorluk, savaşmadan nasıl olacaktı? osmanlı'nın hindistan seferlerini hiç mi okumadın? o değil de, adamın kafasındaki osmanlı armasından konu nasıl buraya geldi? yeni osmanlıcılık nedir? türkiye'nin yakın dönemde izlediği dış siyaset yeni bir osmanlı kurmak amacında mı? türkiye'nin ekseni kaç derece? ciddi misin abi bu konuda
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 o hiç olmaz. pirinç var osmancik diye. tescil ettirmişlerdir onu kesin
fede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 osmanlı yıkılalı 100 sene oldu. nerdeyse tc bölünecek hala osmanlı muhabbeti arkadaş ya
saldur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Longshanks said: wtb race change +1 Hiçbirimiz Kenan Sofuoğlu'nun bu yönünü bilmiyorduk. Türkiye'nin büyük bir kesminin de bundan haberi yoktur. Yazar da bunun bilincinde abartı yaparak (ara ara saçmaladığı doğrudur) Kenan'ı tanıtmak istemiş. Yazarın yazıyı okumadan yorumlar yazan gerici zihniyetle aynı fikirde olduğunu düşünmüyorum.
Öne çıkan mesajlar