odiflame Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Dragonmax said: gol atınca istavroz çıkarıp pazar günü kiliseye ayine giden hristiyan futbolcuya da tut kaka diyor musunuz ? bu adamlar da ülkelerinin halklarının aynası. aynı zamanda laikler de. hristiyanlar beni ilgilendirmiyor fakat ekranda namaz kıldığını ve dua ettiğini şov mahiyetinde gösterenlere maun suresini veriyoruz.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 valla iskoçyada mı ne sahada istavroz çıkaranı aforoz ediyolardı resmen. zaten direk seyirciyi tahrik edici/dini hareket olayından sarı kart gösteriyolardı. bizde böyle bi uygulama yapılsa dünya çapında yankı bulur, elin wilyım wolısı yapınca problem olmuyor.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 çimlere oturursan ortaparmak gösteriyolarmış yaa
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 offf hala tartisan avr ya ahahahahahah yok un uniye gizli polis sokucagi konusunuda unutup turbani tartismaya dalmisti millet paticik, I AM DISAPPOINT http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2009/359/f/3/facepalm_pt1_by_GoldenFalchion.jpg
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 laiklik din ve motor işlerinin birbirinden ayrı olmasıdır saygılar
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 said: Olur olmaz her pistte yarış kazanıp Türk bayrağıyla tur atıyor.
Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 nileppezdel said: Anlaşılacak bir şey yok. İmaj çok önemli bir şey dünya arenasında. İyi ki de yalnız bırakıyoruz yani. Dünyaya aynamız o herif olacaksa ohooo Uzun zamandır bu tarz konularda senin bu ve bunun gibi postlarınadenk geliyorum, çok güzel saçmalıyorsun nilep devam |) Ed't ? + hadi herşeyi geçtim farzet ; adam Türkiyeyi temsil ediyor başarılarıyla, sen ne yapıyorsun? Hiçbirşey, bu yüzden bile susman gerekli
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ziyan yazı. baya saçma. baya baya saçma.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yaw yazı neyse de bu şimdi neyde yarışıyor.. rossi hâlâ yarışıyor mu? ben orada kaldım motorda.
forçen Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yazının 2 paragrafını okudum, resimlerin altındaki yorumlara baktım bide, özet geçin! ha bide kenan sofuoğlunu biz neden sevelim? adam gidiyor yarışını yapıyor sonra evine gidip kişisel ihtiyaçlarını karşılayıp yatıp uyuyor adam. insan işte bildiğin, neyini sevicen?
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 topic ismi çok itici geldiğinden okumadım
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 di mi.. sanki pati değil de başka aptal bi forum gibi olmuş.. "hayatınızı değiştirecek 10 ipucu!!!!!!!" başlığı olması lazım bunun altında. bir de "neptune'un geri geri gitmesinin etkileri" falan
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 dasaaa said: bir de "neptune'un geri geri gitmesinin etkileri" falan neptün değil biz geri geri gidiyoruz.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 haydi ya.. çok riskli o zaman marsla yaptığımız ters açıın cot'u da jupiter ile yaptığımız çapraşık θ'a eşitmiş hem?? teraziler risk altında. her ana abanılabilir?
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 moonwalk yasaklanmış, ikinci bir emre kadar geri geri gitmeyecekmişiz. tedirgin olmana gerek yok dasaaacım.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yav said: ek: bu arada kenan sofuoğlu'nu bu yönüyle tanımıyordum yılda 1-2 kere bilmemne yarışını kazandı helal olsun diye haberi çıkıyor işte biz de aferim diyoruz geçiyoruz +1 Bu gerçeği yazıyı yazan kişiye açıklamak lazım heh. yazdığı yazı bu adamın imajını tartışma meselesi haline getirmekten başka bir işe yaramaz bence
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yalnız yazıyı anlamayıp yorum yapmışlar padişahları övmeye çalışanlar falan olmuş adama yazık olmuş
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 topik başlığının itici olduğu konusunda hemfikirim. yazıyı önce bi üstünkörü sonrasında dayanamayıp bütünüyle okudum. yorumlar
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bı kere gerı kalan osmanlı degıldı osmanlıcılık oynamaya calısan cahıl kesımdı. bı fatıh sultan mehmet ıle lale devrı sonrası sıfıra vuruldugundakı osmanlı padısahını bır tutamazsınız. Ikıncısı tayyıpcı dusuncenın tavan yaptıgı karakterlerın yaptıgı mal mal yazıları okuyun belkı anlarsınız adı altında falan yazmak o kadar bos bı muabbet kı hakıkaten belkı az bıraz kafa yapısını degıstırıp ınsanın az bıraz "lan ben nereye dogru gıdıorm acaba" dıye bı sorması lazım. Memleketı falanı fılanı degıl hanı derler ya once bırey degısıcek sonra toplum degısıcek dıye. Ps: ben bu baslıgı acan kısının yazılanı savundugunu dusunerek postluyorum yazımı. Ikı yonede cekebılırsınız baslıga bakarak anlatılmak ıstenenlerı.
gecko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 bu yazıyı ciddi tartışanlar olmuş tamamını okumadığınız için adamın demek istediklerini anlamadınız sanırım son rseimlerden sonraki 2-3 paragrafı okuyun. kendi düşündükleri veya ironi yazısı değil bu, ifade edemiyorum ama bir daha okuyun
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Adamlar papanın önünde diz çökerek resmedilmekten çekinmiyorlar. Biz namaz kılan birinin dünya arenasında temsilcimiz olmasından endişe duyuyoruz. Onun yerine çağdaş ve laik birinin olmasını temenni ediyoruz. (nasıl bir ilişkiyse) bir dünya fail içeriyoruz malesef....
Joker Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 şu osmanlı korkusu nedendir anlamamışım. 1000 yılın yarısını adamlar domine ederek geçirmişler.. yıkılması 5 asır sürmüş. hata yokmuymuş varmış.. şuan hata yokmu var.. hata olmadan gelişme olmaz. hata yapılcak ama doğrusunu görmemezlik olmaz. şimdi deseler osmanlı gelcek referandum'a girelim. evet veririm. eğer saltanatlık gelicekse, müslümanların parası eskisi gibi gelecekse evet veririm.. hala anlayamadınız mı? birileri bunu istemediği için sizin çocukluktan beri bilincinize işletti bunları.. siz hala osmanlıya öcü diye bakın. osmanlı zamanında cıgara çevirildiğini şarapların sular seller gibi gittiğini unutmayın. olay parada arkadaşlar. o paralar geri gelcekse osmanlıyı en önce savunan ben olurum. hala kapitalist bi dünyada yaşadığınızı unutuyorsunuz.. ya yöneten olucaz ya yönetilmeye devam edicez.. yada ülkeyi satıp yönetenlerin ülkesine gidicez.. tercih sizin..
Öne çıkan mesajlar