tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 http://www.pitcafe.com/2010/10/seni-sevmiyoruz-kenan/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 TL;DR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 mani said: TL;DR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Kenan Sofuoğlu hakkında yazı bi de.. yaw başlık açıyorsunuz da içerikte hiç bi bilgi koymadan açıyorsunuz. böle başlık açanları sevmiyoruz biz kenan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 saçmalamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 özet: adam diyor ki kenan pistte kazanınca dua eden, camiye gidip namaz kılan, kaskında osmanlıyla ilgili şeyler taşıyan bir adam olduğu için insanlar tarafından sevilmiyor. Şampiyon olunca iki aferim oğluma diyip reklam teklif ediyor ama aslında onun bu davranışlarını sevmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yazının sadece girişini okuyunca olmadık tepki vermişim. haklı olduğu çoğu nokta olsada, bazı yerlerde yine saçmalamış. ayrıca, kenan için söylüyorum, adam galibiyetini istediği gibi kutlar, bizi germemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 dasaaa said: Kenan Sofuoğlu hakkında yazı bi de.. yaw başlık açıyorsunuz da içerikte hiç bi bilgi koymadan açıyorsunuz. böle başlık açanları sevmiyoruz biz kenan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Anlaşılacak bir şey yok. İmaj çok önemli bir şey dünya arenasında. İyi ki de yalnız bırakıyoruz yani. Dünyaya aynamız o herif olacaksa ohooo @delly: Sonundan anladığım kadarıyla adam inancı yüzünden adamı yalnız bırakmamızı eleştiriyor. Ha ben de yukarıda dediğim gibi katılmıyorum, laik ve modern Türkiye yansıtmamız lazım öyle olmamız istenmese de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 aynamız işte adam, sanki çok aydın süper bir milletiz ya türkiyenin %60 ını aklen ve şeklen temsil ediyor malak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Osmanlı kimliğini benimsemesine kızılabilir de, dua okuyorsa namaz kılıyorsa sana ne yani? Laikliği yanlış anlamış insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 cenx said: mani said: TL;DR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bu adam kendince ironi mi yapmış yani? fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Tachikoma said: aynamız işte adam, sanki çok aydın süper bir milletiz ya türkiyenin %60 ını aklen ve şeklen temsil ediyor malak ibretlik paylaşım bakıp bakıp ibret aldım hakikatten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ironik yazı yazayım beyaz türklere çemkireyim demişler de abartıdan, manipülasyondan başka bişey yok 3'de 1'ini noluyor lan diye okudum sonra öeh dedim bıraktım ek: bu arada kenan sofuoğlu'nu bu yönüyle tanımıyordum yılda 1-2 kere bilmemne yarışını kazandı helal olsun diye haberi çıkıyor işte biz de aferim diyoruz geçiyoruz, eleştirene rastlamamıştım ben, yeterli ilgi göstermediğimizi de düşünmemiştim ama belki bunda haklılardır. Yine de şu yazılan yazı, bu noktaya çemkirmek için bugüne kadar bir sürü duygu düşünce biriktirmiş birinin sofuoğlu mevzusuyla kendisine çıkacak bir yer bulmasıyla ortaya çıkmış bir yazı. Kullanmış yani sadece sofuoğlunu. ama işte.. edit2: Ha bir de keşke "laik ve çağdaş bir ulusal medya"mız olsa gerçekten. ÖTE yandan, medyada osmanlıcı bir sürü kanal, kol var. Bu adamlar da mı ilgi göstermiyor, ya da bu adamlar kenan'a sahip çıkıyor da, laik çağdaş geçinenler mi bile bile göz ardı ediyor hakkaten yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ulan şu memlekette kenanda mağdur oldu bir ben kaldım ,ben nezaman madur olup ağlayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 rastgele sayfayı aşağıya indirirken adamın birinin benim demeye çalıştığımı güzelcene söylediğini gördüm: said: Humeyni says: 08 October 2010 at 03:41 “İyi Dinle Kenan” diye başlayan boldlanmış kısımdan sonraki 2 paragrafı çok beğendim. Gerisi 5 (beş) para etmez. İroni yapacağım diye laik kesime giydirmek moda oldu sanırım bu aralar. Hangi medya Kenan’a yer vermiyor ? Medya’nın %90′ı cemaatçi kesimin elinde değil mi ? Git onlara söyle, yer versin din kardeşlerine. Orduya saldırmaktan vakit bulabilirlerse tabii… Laikliği savunan, Kemalist bir Müslüman olarak Kenan’la ve başarılarıyla gurur duyuyorum. Osmanlı’nın neden geri kaldığını, son 10 senesinde neden 6 farklı devlet tarafından işgal edildiğini, Padişah’ların ve Şeyhülislam’ların neden Milli Mücadele’de yer almak yerine işgal kuvvetlerine yalakalık yaparak mandacılığı savunduğunu, Kuva-yi Milli’ye ye karşı Mehdi Ordu’sunu kurduğunu, vatanını savunan kahramanlar için “katli vaciptir” diye fetvalar verdiğini de siz bize anlatın lütfen. Herhalde İslam’dan dolayı değildir.. işin acınası diğer bir yanı ise yazarın hitap ettiği kitlenin yarısından çoğunun şöyle düşünecek olması :D said: kenan says: 08 October 2010 at 19:33 Hangi geri zekalı beyinsiz din düşmanı bu yazıyı kaleme almıs bılmıyorum ama bılmenınde gerekli oldugunu düşünmuyorum bu metni okumanın bile zaman kaybı oldugu ortada bu metni kaleme alan dangalakla aynı düşüncelere sahip insalar yuzunden biz bir adım öteye gidemıyoruz bu apacık görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 parça parça okudum genelini anladım. yazan saçmalamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 http://img.chan4chan.com/img/2009-02-23/1235381627906.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Yazıyı okumayıp saçma sapan böğürenler, yazarın savunduğu görüşe sahip tipler. Sevsinler ironini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 namaz kılıp kafaya kavuk takınca müslüman olunan günlerde yaşıyoruz. hey gidi günler hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yav said: ironik yazı yazayım beyaz türklere çemkireyim demişler de abartıdan, manipülasyondan başka bişey yok Yine de şu yazılan yazı, bu noktaya çemkirmek için bugüne kadar bir sürü duygu düşünce biriktirmiş birinin sofuoğlu mevzusuyla kendisine çıkacak bir yer bulmasıyla ortaya çıkmış bir yazı. Kullanmış yani sadece sofuoğlunu. ama işte.. ironi yaptım derken sadece kin dökmüş yazısında. bir şekilde ünlü olur artık hayrını görsün de, amaçsız ve yanlış şeyler yazmış. örneğin kenan sofuoğlu namaz kılan birisi evet, ama tutmuş namaz kıldığı için dinci olmasıyla felan özdeşleştirmiş. boş boş şeyler. mep said: Yazıyı okumayıp saçma sapan böğürenler, yazarın savunduğu görüşe sahip tipler. Sevsinler ironini. lol odiflame said: namaz kılıp kafaya kavuk takınca müslüman olunan günlerde yaşıyoruz. hey gidi günler hey. lol x2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 gol atınca istavroz çıkarıp pazar günü kiliseye ayine giden hristiyan futbolcuya da tut kaka diyor musunuz ? bu adamlar da ülkelerinin halklarının aynası. aynı zamanda laikler de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 alex'e o konuda ben de çok kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar