Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bunu "kesin" okuyun , "belki" anlarsınız..

tunch

Öne çıkan mesajlar

özet: adam diyor ki kenan pistte kazanınca dua eden, camiye gidip namaz kılan, kaskında osmanlıyla ilgili şeyler taşıyan bir adam olduğu için insanlar tarafından sevilmiyor. Şampiyon olunca iki aferim oğluma diyip reklam teklif ediyor ama aslında onun bu davranışlarını sevmiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Anlaşılacak bir şey yok. İmaj çok önemli bir şey dünya arenasında. İyi ki de yalnız bırakıyoruz yani. Dünyaya aynamız o herif olacaksa ohooo

@delly: Sonundan anladığım kadarıyla adam inancı yüzünden adamı yalnız bırakmamızı eleştiriyor. Ha ben de yukarıda dediğim gibi katılmıyorum, laik ve modern Türkiye yansıtmamız lazım öyle olmamız istenmese de..
Sosyal ağlarda paylaş

ironik yazı yazayım beyaz türklere çemkireyim demişler de abartıdan, manipülasyondan başka bişey yok

3'de 1'ini noluyor lan diye okudum sonra öeh dedim bıraktım

ek: bu arada kenan sofuoğlu'nu bu yönüyle tanımıyordum
yılda 1-2 kere bilmemne yarışını kazandı helal olsun diye haberi çıkıyor işte biz de aferim diyoruz geçiyoruz, eleştirene rastlamamıştım ben, yeterli ilgi göstermediğimizi de düşünmemiştim ama belki bunda haklılardır.

Yine de şu yazılan yazı, bu noktaya çemkirmek için bugüne kadar bir sürü duygu düşünce biriktirmiş birinin sofuoğlu mevzusuyla kendisine çıkacak bir yer bulmasıyla ortaya çıkmış bir yazı.

Kullanmış yani sadece sofuoğlunu. ama işte..

edit2: Ha bir de keşke "laik ve çağdaş bir ulusal medya"mız olsa gerçekten.

ÖTE yandan, medyada osmanlıcı bir sürü kanal, kol var. Bu adamlar da mı ilgi göstermiyor, ya da bu adamlar kenan'a sahip çıkıyor da, laik çağdaş geçinenler mi bile bile göz ardı ediyor hakkaten yav?
Sosyal ağlarda paylaş

rastgele sayfayı aşağıya indirirken adamın birinin benim demeye çalıştığımı güzelcene söylediğini gördüm:
said:
Humeyni says: 08 October 2010 at 03:41 “İyi Dinle Kenan” diye başlayan boldlanmış kısımdan sonraki 2 paragrafı çok beğendim. Gerisi 5 (beş) para etmez. İroni yapacağım diye laik kesime giydirmek moda oldu sanırım bu aralar. Hangi medya Kenan’a yer vermiyor ? Medya’nın %90′ı cemaatçi kesimin elinde değil mi ? Git onlara söyle, yer versin din kardeşlerine. Orduya saldırmaktan vakit bulabilirlerse tabii… Laikliği savunan, Kemalist bir Müslüman olarak Kenan’la ve başarılarıyla gurur duyuyorum. Osmanlı’nın neden geri kaldığını, son 10 senesinde neden 6 farklı devlet tarafından işgal edildiğini, Padişah’ların ve Şeyhülislam’ların neden Milli Mücadele’de yer almak yerine işgal kuvvetlerine yalakalık yaparak mandacılığı savunduğunu, Kuva-yi Milli’ye ye karşı Mehdi Ordu’sunu kurduğunu, vatanını savunan kahramanlar için “katli vaciptir” diye fetvalar verdiğini de siz bize anlatın lütfen. Herhalde İslam’dan dolayı değildir..

işin acınası diğer bir yanı ise yazarın hitap ettiği kitlenin yarısından çoğunun şöyle düşünecek olması :D
said:
kenan says: 08 October 2010 at 19:33 Hangi geri zekalı beyinsiz din düşmanı bu yazıyı kaleme almıs bılmıyorum ama bılmenınde gerekli oldugunu düşünmuyorum bu metni okumanın bile zaman kaybı oldugu ortada bu metni kaleme alan dangalakla aynı düşüncelere sahip insalar yuzunden biz bir adım öteye gidemıyoruz bu apacık görünüyor
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

ironik yazı yazayım beyaz türklere çemkireyim demişler de abartıdan, manipülasyondan başka bişey yok

Yine de şu yazılan yazı, bu noktaya çemkirmek için bugüne kadar bir sürü duygu düşünce biriktirmiş birinin sofuoğlu mevzusuyla kendisine çıkacak bir yer bulmasıyla ortaya çıkmış bir yazı.

Kullanmış yani sadece sofuoğlunu. ama işte..

ironi yaptım derken sadece kin dökmüş yazısında. bir şekilde ünlü olur artık hayrını görsün de,
amaçsız ve yanlış şeyler yazmış.

örneğin kenan sofuoğlu namaz kılan birisi evet, ama tutmuş namaz kıldığı için dinci olmasıyla felan özdeşleştirmiş. boş boş şeyler.

mep said:

Yazıyı okumayıp saçma sapan böğürenler, yazarın savunduğu görüşe sahip tipler.

Sevsinler ironini.

lol

odiflame said:

namaz kılıp kafaya kavuk takınca müslüman olunan günlerde yaşıyoruz. hey gidi günler hey.

lol x2
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...