kozalak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 isimlendirme sorun değil isterse 10 olsun da. google çalışıyor sürekli bişeler çıkıyor nihayetinde. ama firefox bi sürüm güncellemeyi beceremiyor aynı süre zarfında. şubat başı mı ne final sürümü çıkarmayı tahmin ediyolarmış. anca tahmin etsinler zaten. yine ertelenir o. mayısta falan görürüz sanırım. böyle devam ederse firefox çok kullanıcı kaybeder bence. zaten en önemli özelliği eklenti muhabbetiydi ama şimdi tüm tarayıcılarda var aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 firefoxa laf edemezsiniz! plug-in desteği var onun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bu arada 4 un son betasi da kendi yaptigim 8 in benchmark iyla bas edemedi.. http://clients.futuremark.com/peacekeeper/index.action PK testlerinde stabil ff3 de beta ff4 de hezimete ugradi.. chrome tarafindan.. cok moralim bozuldu eski bir ff fanatigi olarak, 4 le birlikte donerim diyordum ama sanirim yeni web apps den sonra falan artik chrome la devam ederim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 kendi testinin sonuçlarını verdiysen olmamış link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 yok bununla yaptim anlaminda verdim linki.. kendi testimin sonuclari gitmistir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Bone said: firefoxa laf edemezsiniz! plug-in desteği var onun ^^ valla ben de laf etmezdim de hatta bi kaç saat öncesine kadar ff kullanıyordum hala. ama sinir olmaya başladım artık yavaşlıına. misal ntvmsnbc nin sayfası hep açıktır bende. ama firefoxta sekmeler ayrı process olmadığı için ntvmsnbc her sayfa yenilemesinde(otomatik sayfa yeniliyor site) firefox bi takılıyor falan. deli etmeye başladı. chrome dayım artık. ff4 gelsin kendini beğendirirse tekrar kullanmaya devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Scheriff said: ne güzel bi eklentiymiş bu arkadaş ya baya sevdim eklenti Ohaa çok iyi, paticik şeyi de yazmış birisi, aman sabahlar olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 pati icin kesinlikle 1 numarali eklenti o valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 "roket adam" said: Scheriff said: ne güzel bi eklentiymiş bu arkadaş ya baya sevdim eklenti Ohaa çok iyi, paticik şeyi de yazmış birisi, aman sabahlar olmasın. Tam "Auto-Pager var mı Crome için?" yazıcaktım, bunu gördüğüm iyi oldu. Autopager'sız browser kullanamam artık ben o kadar baba bişiy o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ya benim mouse un middle butonu çalışmıyo chrome da. hani linki yeni tabda açmak için ya da scroll yapmak için basarız ya. alla alla saçmaladı meret. sadece laptopu uyku moduna aldım ve daha sonra açtım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 bi sorum daha var. norton 360 yüklü pc de. firefoxta iken downloadları tarardı vs. chrome de bunu yapmıyor. bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Bende baska bir soru sorayım. Bu chrome de soyle opera benzeri Hızlı baslat gibi eklenti var mı ? Yetmiyor bana standart olanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Flashgot tipi bişey çıksa chrome'a direk geçicemde yok download api'si. Sux yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ya bu chrome nin facebookla son zamanlar aderdi ne zırt pırt ıflas ediyor açmıyor sohbet yok oluyor falan virus falan mı yedik acep ama taramalar yaptım combofix bile temiz çıkıyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 senin chrome paslanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 benim de chrome kırıldı. sürekli çöküyor youtubeda çöküyor en fazla durup duruken de gidiyor bazen eklenti falan hepsini sildim hala çöküyor. çok sinir , ne yapmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 gecmisi sildin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Dynun said: benim de chrome kırıldı. sürekli çöküyor youtubeda çöküyor en fazla durup duruken de gidiyor bazen eklenti falan hepsini sildim hala çöküyor. çok sinir , ne yapmalı Aynısı bende var. değil geçmişi pc yi silecem neredeyse halen aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 söylendi mi bilmiyorum ama. görsellerdeki fotoğraflara tıklayınca mal gibi siteye gitmiyor artık. altta hemen açılıyor fotoğraf sevdim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 chrome ile ilgili değil o genel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 he google ile ilgili yani. harbiden ie'de denedim yine oldu sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Theridone said: Dynun said: benim de chrome kırıldı. sürekli çöküyor youtubeda çöküyor en fazla durup duruken de gidiyor bazen eklenti falan hepsini sildim hala çöküyor. çok sinir , ne yapmalı Aynısı bende var. değil geçmişi pc yi silecem neredeyse halen aynı i summon thee flash bişey aç. youtub falan. sağ tık , ayarlar, donanım hızlandırmayı etkinleştiri kaldır. henüz çökmedi hiç. deniyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 safari kullaniom bn chrome gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Dynun said: i summon thee flash bişey aç. youtub falan. sağ tık , ayarlar, donanım hızlandırmayı etkinleştiri kaldır. henüz çökmedi hiç. deniyorum bakalım. hemen denedim başkan, bakalım naslolcak. teşekkür ederim. terazine abandım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 http://www.howtogeek.com/103292/how-to-fix-shockwave-flash-crashes-in-google-chrome/ flashtan çökenlere çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar