uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bugün üyelik iptali için digiturk müşteri hizmetlerini aradım uzun zamandır kullandığım sinema paketim vardı. laf anlatılmıyor hemen başlıyorlar şöyle şöyle kampanyamız var size özel lig tv ekleyelim şöyle olsun falan diye. 10 dakikada bir paketi zor iptal ettirdim yahu. zaten izlediğim üç kanal var. kabloda da var onlar yani. var mı başka böyle problem yaşayan bu şirketle?
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 1 2 haftaya tekrar ararlar emin misiniz iptal ettirmeye bakın bole bole indirim yapalım size diye.
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 digiturkunu görüyorum ve superonline la arttırıyorum
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Kanser oldum bi kac ay icinde olucam o yuzden iptal ettirmek istiyorum . kesin isliyo.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 10 dakka mı? Evdeki 2. digiturk'ü iptal etmeyelim diye 2 ay boyunca kaç 10 dakka dil döktüler bize sdfsdf
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 biz de 3 gun once kıslık eve geldik. apartman yazın boyandıgı icin boyacılar canagı yerinden sokmusler. tekrar da takmamıslar servis cagırdık mecbur. 3 gun once yarın dediler, yarın oldu yine yarın dediler. en son bugundu, bugun de yarın gozukuyo dediler. yarın da gelmezlerse adreslerini aldık agzını burnunu kıracaz icerde kim varsa. dallamalar yuzunden bu aksam macı internetten izlemeye calısıcam.
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 digiturk müşteri hizmetleriyle problem yaşamama imkanı var mı ki.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 kesin konuşmak lazım o durumlarda. hemen çıkış yapın, "bu konuşmalar kayıda alınıyor değil mi? ben kiminle görüşüyordum, adınız neydi?" söyleyin, "benim istediğim işlem bu değil.. şudur, bunu yapmazsanız, kayıda da alınıyormuş zaten x bey/hanım sizden şikayetçi olucam. hızlıca iptal edin lütfen"
sinad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 sadece digiturk değil ki iptal konusunda hepsi aynı yapılacak tek şeyde -beyfendi ama bıdır bıdır bıdır -iptal edelim onu lütfen -bıdır bıdır -iptal olsun -bıdır -iptal olsun sonra mecbur yapıyorlar.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bir de şey geyikleri vardır "bilmem ne bu kadar bıdı bıdı da bıdı bıdı". "hanfendi bu fiyat garantisini ne kadar süreli olarak veriyorsunuz. sene sonuna kadar mı? bu fiyatlandırmaya geçtikten sonra 12 mı?" tarzı farklı bi soru sorduğunuzda ve bu bişi bilmediği için ısrar ettiğinzde "bekleyin ben sizi nermin hanıma bağlıyorum" call centerlar bizde allaha emanet.. bi de nermin hanıma tabii
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bugun cep telefonumda gorusme yapıyodum. uzun surdu biraz, bi yandan da dıt dıt otuyo, baskası arıyo. neyse kapattım baktım arayan numara sekilli boyle, belli yani ya banka ya oyle bisey. yazdım google'a dsmart musteri hizmetleriymis. smile adsl aboneligim de var herelde ordan bi kampanya falan haberi vereceklerdi mesgul oldugum iyi olmus diye dusunuyordum ki ev telefonu caldı. actım smile adsl'den arıyoruz kampanyalarımız var dedi. hepsinden haberdarım tesekkur ederim dedim. herhangi birini kullanmak ister misiniz dedi, istersem ben size ulasırım dedim kapattım. artık boyle konularda tecrubeli oldum. bi kere nissan'dan aradılar ne alakaysa, hic isimiz olmadı o markayla. reklam arastırması biseyi yaptı yarım saat surdu, salak gibi cevapladım ben de. dunyanın en aptal isiydi yemin ederim. internet varken telefonda survey yapmak gerizekalılıktan baska bisey degil.
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 finansbank oyle yapisti bana gima club card mi ne vardi, ordan almislar bizim adresi nuamrayi kart yolladilar sonr gold card platin miles bilmemne hababam kart yolladilar, dedik kardesim istemiyoruz, lazim diil bu kadar kart hem hsbc ile calisiyoruz biz olsun dursun efendim dunyanin binbir turlu hali var aidat diye dikiliceksiniz ama yok efendim ne aidati, kullanmadiginiz karta aidat odemessiniz kural oalrak iyi peki dedik, 1 milyar limit oldu 3 3 oldu 5 5 oldu 10 katlana katlana sormadan limti abandilar ben bi kere vatan da kullandim, odedim oseneki aidati saglamda puan gelmisti ondan sonraki seni 4-5 karta birden aidat cikardilar bole dedik hani odemiyoduk kullanmayinca, bunalrdan birini kullandik odedik digerleri ne ayak ama efendim sizi yetkiliye bagliyim gak guk, annemin tepesi atti o noktada kullandigimiz birtane haric butun hepsini iptal ettirdi bir hafta ugrasarak, birikmis butun puandan cektiler aidat tazminati diye, bi sonraki sene kullanilmadigi halde gene aidat gelince o son kartida kapattirdik simdi habire ariyorlar "su kampanyamiz var!!" "bakin yeniden actirirsaniz 100 puan veriyoruz" diye, basta guzel guzel "ilgilenmiyorum iyi gunler" diyordum spamlar devam ettikce "IL-GI-LEN-MI-YO-RUM" dan "SIZIN BANKANIZLA SICMAYA BILE GITMEM" e kada rgeldi is, en son cok bagirdim sanirim 2 aydir filan yoklar piyasada finans kadar LES bir banka yok, bankalarin fikritepesi, finansa para aytiricagima gider sakirtlerin bankalarina parami yatiririm daha iyi
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 geçen haftalarda avea hattımı vodafone a çevirmiştim 3 gün önce avea tarafından tehdit telefonu aldım ödenmemiş faturanızı 3 gün içinde ödemezseniz yasal işlem başlayacaktır diye höh ulan
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 En güzelini bu amcam yapmıştır bu konuda
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Digitürk tehdit edildiği vakit direk geri vites atıyor.. Toplamda 120 küsür lira ödediğimiz 5 ayrı üyeliğimiz var.. Bir problem nedeniyle iptal ettirmek istedik.. 3 gün sonra aradıklarında ilgilenmediğimizi isterlerse gelip çanak alıcı ne varsa alabileceklerini söyledik.. Sonuç: 4 ay boyunca aynı sayıda üyelik ve paket için 15 tl ödeyeceğiz ondan sonrada 90 küsür lira ödeyeceğiz.. ama ben ne yapacağım.. 4 ay sonra çıkartacağım problem ile muhtemelen 15 tl fln ödemeye devam edeceğim.. Sonunda annemin call centerlardaki elemanlarla kavga etmesi işe yaradı..
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ben 3ay once iptal edin istemiyorum dedim. 2 haftada bir ariyorlar iptal isleminizi onayliyacaz diye. bakalim ne zaman iptal etcekler.
RRa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Ya okuyunca aklıma geldi bişey sorucam dün bir arkadaşım vodofone müşteri hizmetlerine "hepiniz iğrençsiniz, hepinizin gerizekalısınız, allah sizin belanızı versin, defolun gidin" diyip telefonu kapattı. Şimdi bu arkadaşa dava filan açarlar mı acaba hakaret etti die.
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 vodafonedan msn isteyip ordan küfür etseymiş bence
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Garanti delirtmişti bir kere babamı. Babamın istediği şeyi yapmayıp sürekli "beyefendi bir de bu var" "beyefendi sizi başka birime aktarıyorum" "beyefendi o işlem için bıdı bıdı" dediklerinde babam delirip "allah belanızı versin hanımefendi" diyince işler hallolmuştu bir anda.
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 garanti tam psikopat bir banka... babamın kredi kartına ek kart çıkarttık taaa yıllar önce bi 10 yıldır vardır nerdeyse ablamın da benim de... ben almanyaya gittiğimden beri her yıl iptal ediyorlar yenisini yolluyorlar. sebep mi? evet her seferinde uçak bileti aldığımda, para çektiğimde, internetten bir şey aldığımda, paypalden para yolladığımda babamı arayıp "bu alış veriş sizin mi? bu ödeme internetten yapılmış yok efenim yurt dışında yapılmış" diye doğrulatıyorlar. bir süre sonra paranoyaklıktan benim kredi kartlarını kullanmam bi taraflarına batıyor ve babama bir sms geçip "efenim bu kredi kartının bilgileri çalınmış biz bunu iptal ettik yenisini yolluyoruz" diyorlar. işin komik yani kuzenlerimden birisi kıbrıstaki garanti şubelerinden birinde müdür ve bu işlemden ilk onun haberi oluyor ve smsden sonra babamı arayıp "amca özür dilerim" diyor ve her seferinde babam o kıza patlıyor :D ve işin kötü yanı genelde bu iptal durumlarında ben almanyada oluyorum, kredi kartsız kalıyorum... 4 gün önce yine iptal ettiler... kuzene baskı yaptık ben almanyaya dönmeden yenisi elime geçsin diye. perş gidiorm perşembeye kadar gelmezse eli ayağı çekicem garantiden şalkdf ABV GARANTİ ABV BONUS!
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Abi akraba müdür olup yine bunları yaşaman ayrı efsaneymiş ahahahaha
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 hahaah haggaten ha. Cidden yalnız garanti baya bok bi banka. işbankası iyidir
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Bir epic'de benden. Finans Bank kredi kartımı iptal edicem, borcu harcı yok, tertemiz. Telefon ile arıyorum iptal için, annemin kızlık soyadı onların kaydında başka görünüyormuş(zıçtık). İptal etmediler. Şubeye gittim, sıra bekledim, vezne annemin kızlık soyadı sebebiyle bloke görmüş işlem yapamazmış. Yeni sıra alıp bireyselde bekledim. Bireysel, kartı iptal edemeyeceğini ama Annemin kızlık soyadı bilgisini değiştirebileceğini söyledi. Dedim Bİ DAA GELMİYCEM İPTAL EDİN. Söylemiyorum annemin kızlık soyadını da. Beni müdür yardımcısına yolladı. Müdür yardımcısı iki kocaman form doldurttu, tamam dedi. HAFTALARDIR TELEFONUM ÇALIYOR, biri çıkıp bana neden iptal etmek istiyorsunuz sonra da ANNENİZİN KIZLIK SOYADININ BİRİNCE VE BİLMEMKAÇINCI HARFİ NEDİR diyor yaaa, deliricem.
di Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Finansbank en beteri diyecektim ki bolca denmis. Sanirim verdikleri egitimde anlatiyorlar boyle davranmalari gerektigini cunku kim arasa oyle. Kartin limitini arttismislar sormadan. Dedim basima bela olacak iptal ettireyim. Normal tavirlarini da bildigimden direkt soze daldim iptal edin dedim, karsidan soyle bir yanit geldi ki klasik bir laf, her seferinde soyluyorlar; Kart aidati ucretinizi zaten odemissiniz, dursun isterseniz, belki lazim olur. Olur olmaz sana ne ? Sana mi kaldi bunun hesabini yapmak diye cikisinca boyle bi aglamakli oldu garibim ama islemim 2 dk icinde yapildi. Bir daha da aramadilar. Onun oncesinde elime gecmedigi icin iptal ettirdigim karti 3 kere zorla ulastirdilar. Sanirsin ki adamlar GPS'le seni takip ediyorlar.
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bizim digiturk sözleşme süresi bitio sanırım 1-2 aya. süper paket var hd plus fln bi ton para veriyoruz gibi. biraz indirim versinler yeter 6-7 yıl oldu nerdeyse..çeşitli indirimler almak için çemkirirken komple iptal etmesinler diye bi tutorial rica ediyorum:)
Öne çıkan mesajlar