Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 high def moduı ne guzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Cuce said: high def moduı ne guzelmiş cok cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 normal 2 round oynandıktan sonra melee 1v1 teklifim kabul olur, sahaya inen 2 Deathclawun isimleri herşeyi anlatmaktadır , "AntiSam" ve "AntiPop" . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 antipop wins. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ilk round iki bacagını kırıp bıraktım, sonra öldürdün ben bos bos beklerken.. ikici round ztn ilk vuran alır oldu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 score da 2-0 yaziyordu ben anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 neyse, adma gibi mutant yap gel. neydi öyle 2 burst = 1 kill, roundda zaten 10+ burst var çok çabuk bitti normal oyun.. -_- ps: snipersız vs her 10 atısın 8 i critledi sniperıma hasta oldum ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 isteyen varsa 2vs1, 3vs1 yapalım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 sam lethe ve ben burdayiz. (burdayiz dimi?) bi dorduncu de gelsin de oynayalim adam gibi =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 hadi az hizli anıl. sam gelir gelcegi zaman. ps: ben diyorum gel 1 el atalım dışarı cıkcam.. adam 20 dakakda baslaymadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ben de burdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 devam ediyoruz, kıyma makinesine daha çok et lazım ama! gelin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 pazar akşamı katliamına hazırmıyız? chainsaw yok ama, ripper verebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 min +2 araniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bu akşam gelemiyorum maalesef, kolay gelsin. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 döner mi cuma günü 10-11 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 new vegas yutmamışsa şayet. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ben yarindan itibaren bi kac gun sehir disinda olucam vegas a da sirf bu nedenle baslamiyorum, dondugumde ses ederimde , ekip dagilmasin o zamana kadar. Sonra oyunu bi 6 sene daha yalniz birakmayalim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 up luyorum topiii.kadro buralarda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 valla new vegas'a denk geldi, ben herşeye ara verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ok bitirince haber et.Hatta ben de başlıyayım diyorum ama fallout3 bende çok hayal kırıklığı yarattı. Efsanenin(1-2) anılarımdaki yeri bozulmasın diye başlamıyorum .FOT karakteri kastım(çok fantastik bir build umarım işe yarar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 noobluktan minigun lı sam'e depar attığım gün geldi aklıma ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 tey tey samin gozune gozune gauss atıyodum zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ahh ahh. gizli gizli psychoları basardı sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 gördüm fo pack indirimdeydi ama geçen yıl kutulusunu almıştım heh, ve tesadüf eseri iki yıl sonra gene fonv oynuyorum lol. saykoya ihtiyacım yoktu ki lol, char inşa etmeyi pre-war öncesi teknoloji seviyesine getirmiştim, tribal gibi bakıyordu millet leather armorla minigun'lı mutie karşısına çıkınca. :p bone da böyle kulelere pusmuş, iki adım atmıyor çömelip kalkıyor ahah uninstall bastı bir kere kazanınca hemen. (:P) şu bir hafta müsait değilim ama sonra kurarım tekrar ekip toplanırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar