Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 7 alışamama sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
jonq said:

Onları uzun uzun yazmasına gerek yok.
"Yeni araç çubuğu ekle" seçeneğine tıklayıp istediğin herhangi bir yere bir klasör açıyor ve o klasörü seçiyorsun. Daha sonra açtığın o klasörün içine attığın her kısayol, toolbar da icon olarak sana görünecektir.

@ged aradığın olay bu bunu yapcaksın

ve aslında ocean'daki gibi istemiyor. orada explorer simgesine basınca mesela explorer tabı o simgenin yerinde çıkıyor. winamp simgesi gibi istiyor benim anladığım
Mesaj tarihi:
aynen.
hele su taskbar group ve aero hedeleri navigasyonu ve coklu calismayi cok cok kolaylastiriyor. tek sikintim drag and drop da alternative menu cikma sureleri cok uzun.
Mesaj tarihi:
Oce4n said:

çubuğu 2 katlı hale getir.
quicklinksi aşağa at
quicklinsi sol yukarı çek.
çubuğu tek kat yap.

oldu saol.

@sherıff o yazanlari yapip eklemiştim onlarda olmuştu bu yazanı yapmak istiyordum birde.
Mesaj tarihi:
Şimdi benim başlat çubuğunda sadece açılmış olan programlar var pinlenmişler yok ve ben previewlarını disable edemiyorum. regedit denedim performancelardan denedim gpedit.msc den denedim ama olmadı. Nasıl yaparım. Komple kalksın istiyorum ya previewlar istemiyorum görmek falan

bir de linux ve macte can olan tüm açık pencereleri güzel bir şekilde ekrana getirmek, üzerinde durduğum pencerenin(o seçili olmasa dahi) mouse üzerindeyken scroll yaptığımda aşşa yukarı inmesi gibi şeyleri yapabilirmiyim, nerden yaparım
Mesaj tarihi:
Pickles said:
...üzerinde durduğum pencerenin(o seçili olmasa dahi) mouse üzerindeyken scroll yaptığımda aşşa yukarı inmesi gibi şeyleri yapabilirmiyim, nerden yaparım

şu özelliği yapanın alnından öperim.
Mesaj tarihi:
5 çekirdekili şu yeni işlemcilerden 3 gb ram 1024 ekran falan windows 7de kasıyor. Anlamadım ki Microsoft hep 5 yıl sonrasının işletim sistemini çıkarıyor.
  • Yeni Oluştur...