Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 jonq said: Onları uzun uzun yazmasına gerek yok. "Yeni araç çubuğu ekle" seçeneğine tıklayıp istediğin herhangi bir yere bir klasör açıyor ve o klasörü seçiyorsun. Daha sonra açtığın o klasörün içine attığın her kısayol, toolbar da icon olarak sana görünecektir. @ged aradığın olay bu bunu yapcaksın ve aslında ocean'daki gibi istemiyor. orada explorer simgesine basınca mesela explorer tabı o simgenin yerinde çıkıyor. winamp simgesi gibi istiyor benim anladığım
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Linux gelip iki günde kırk yıldır kullanıyormuşum gibi alıştım ben.
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 aynen. hele su taskbar group ve aero hedeleri navigasyonu ve coklu calismayi cok cok kolaylastiriyor. tek sikintim drag and drop da alternative menu cikma sureleri cok uzun.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 W7'ye alıştın mı da diğer OS'lar yavan geliyor.
quuq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 "Cin Ruhi" said: W7'ye alıştın mı da diğer OS'lar yavan geliyor. +1.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 1. taskix gibi orta mouse tuşuna tıklama ile program kapatma var mı? 2. eski xp gibi programları göstermenin yolu var mı? all programs değil hani..
GEd Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Oce4n said: çubuğu 2 katlı hale getir. quicklinksi aşağa at quicklinsi sol yukarı çek. çubuğu tek kat yap. oldu saol. @sherıff o yazanlari yapip eklemiştim onlarda olmuştu bu yazanı yapmak istiyordum birde.
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Şimdi benim başlat çubuğunda sadece açılmış olan programlar var pinlenmişler yok ve ben previewlarını disable edemiyorum. regedit denedim performancelardan denedim gpedit.msc den denedim ama olmadı. Nasıl yaparım. Komple kalksın istiyorum ya previewlar istemiyorum görmek falan bir de linux ve macte can olan tüm açık pencereleri güzel bir şekilde ekrana getirmek, üzerinde durduğum pencerenin(o seçili olmasa dahi) mouse üzerindeyken scroll yaptığımda aşşa yukarı inmesi gibi şeyleri yapabilirmiyim, nerden yaparım
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=PvRRs2YbKN8
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Pickles said: ...üzerinde durduğum pencerenin(o seçili olmasa dahi) mouse üzerindeyken scroll yaptığımda aşşa yukarı inmesi gibi şeyleri yapabilirmiyim, nerden yaparım şu özelliği yapanın alnından öperim.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 abi opera'da o var. güzel bişi. aptal windows'ta ise herhangi bi klasörde şu favorites yazan yer ile esas pencereyi bile anlayamıyor sistem :(
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Hala başlat çubuğundaki açık pencerelerin previewlarını kapatamadım
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 prop>task bar prop altında olması lazım işte kurcalayın biraz
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 alışırsın ben de xp'de diretiyordum ama directx10 sayesinde hiç vistayı görmeden 7'ye geçtim, güzel oldu.
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 dasaaa said: prop>task bar prop altında olması lazım işte kurcalayın biraz orda aero peeki kapatma var o da show desktoptaki previewı kapatıyo
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 5 çekirdekili şu yeni işlemcilerden 3 gb ram 1024 ekran falan windows 7de kasıyor. Anlamadım ki Microsoft hep 5 yıl sonrasının işletim sistemini çıkarıyor.
Öne çıkan mesajlar