sandalye Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 KPSS iptalide TGB sayesinde olmuştu, bakalım bundan ne çıkacak. http://www.tgb.gen.tr/manset/1519-universitelerdeki-keyfilige-tgbden-cevap-tgb-yok-baskani-hakkinda-suc-duyurusunda-bulundu?sms_ss=facebook&at_xt=4cae11812c43e5da%2C0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 sembolik aptal saptal şeylere kafa takıp vakit öldüreceklerine adam gibi şeyler yapsalar mutluluktan ağlıycam. yıl 2010 oldu hala türban girsin mi çıksın mı diye tartışıyoruz. Zamana yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Sonra 1-2 topik aşağıda 2012 yılında uydu gönderebildiğimize ağlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 islamofaşist bir yönetim gelsin yeter ki uydu gönderelim mi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Çok yanlız edit yanlış yakalamışsın Bone. Türban üniversiteye girince cumhuriyet elden gidecekse, kusura bakmasın ama cumhuriyetin bekçileriyiz hedeyiz hödöyüz diye bağıran adamlar hiç bağırmasın. Korudukları cumhuriyetin devamlılığı türbanın üniversiteye girişine/çıkışına bağlı ise korumasınlar zaten. Kendilerini korusunlar yeter. Feto böyle rte şöyle demek kolay. Fakat kızılan o tiplerin elinde dönen abi evi olsun yurt olsun dershane olsun, burs olsun hede hödö, hangi biri yapıyor. Yapmıyor, çünkü Viktor başka bi topikte açıklamıştı, kim uğraşacak öyle şeylerle? Sonra beyin yıkıyorlar, e yıkar tabi. Para harcayıp karşılığını alıyor adam. Öğretmen yetiştirip anasının dini ülkesine gönderiyor. Gönder bakayım tgb'den birini, gidecek mi? Ortada var olduğu düşünülen sorunlar üzerine sadece sanal aptal boş şeylerle gitmek yerine somut adımlarla gidilseydi kimse bu kadar ağlamazdı, biliyorsunuz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Türban girince cumhuriyet elden gitmeyeceği gibi türban dışarıda kalınca cumhuriyetin üzerindeki tehditler de ortadan kalkmış olmayacak özetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 türbanın girip girmemesi beni ilgilendirmiyor, aslında iyi de olur, türban fantazisi hesabı. esas ben "sembolik aptal saptal şeylerle uğraşacaklarına" kısmından bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Bone said: islamofaşist bir yönetim gelsin yeter ki uydu gönderelim mi diyorsun? neden buna bu kadar karşısınız ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 islamofaşist yönetime mi? aslında iyi de olur, iktidara itiraz etmediğin sürece 4 karın olcak mis gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Evet, türban bi sembol. Biri için din sembolü, diğeri için irtica sembolü. Başı açık bi kız %100 dinsizdir diyemezsin. Başı kapalı bi kız %100 irticai faaliyette bulunuyordur da diyemezsin. O zaman boş beleş sembolik birşeyle uğraşıyorsun demektir. Zaten türban bu kadar sorun olduysa bunlar yüzünden oldu ki. Bi taraftan biri diğer taraftan öteki kaşıya kaşıya sağlam deriyi yara yaptılar anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 islamofaşistlik değil, türban serbest olsa her yerde, nedir derdiniz yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Lancelion said: Bone said: islamofaşist bir yönetim gelsin yeter ki uydu gönderelim mi diyorsun? neden buna bu kadar karşısınız ki ? çünkü bizim de insan olarak nitelendirildiğimiz bir yönetim şeklini istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ha olsun tabi canım nie olmasın. Dini bişi diil ztn türban, tabi bunun tartışmalık yeri deil burası. 2 sene sonraya unutulur bile, foty olmaktan çıkar. Ama işte o zaman iktidarın elinde koz kalmaz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 insan olarak değerlendirilmeyeceğinizi sanmanıza sebep olan durumlar sadece mevcut iktidarın çeşitli sorunları, türban gibi özgürlüklerle ilintili bir konu ile ne alakası var ? "size" karşı iyi davranılmıyor diye türbanlılara da mı iyi davranmasınlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Ha türbanın girip girmemesi benide çok fazla alakadar etmiyor. Sınıfta türbanlı biri görünce sinirim tepeme çıkmayacak. Ya da türbanlı göremeyince krizlere girmiyorum şu an. Sülalede türban takan 1 kişi var o da uzaktan yani. Annem kapalı mesela, teyzelerim, halalarım falan hepsi kapalı. Ama hani şu bi ara çözüm diye sunulan başın altından bağlanan eski tip örtünme şekli var ya, onlardan. Yani böyle yakınımda da bu konu hakkında rahatsız olduğum kişi yok. Şöyle bakınca saçma geliyor ama alınmamaları. Ne bileyim madem rejimi koruyacağız, önce tek tek beyinleri açıp düşüncelere bakalım, daha garanti değil mi? Hani bi tarafı koyu savunamıyorum, çünkü iki taraftan da bu konuyu suistimal edenler var biliyorum. Türbanla girip "nasıl koyduk" diye düşünenler de olacaktır, türbanlıyı sokmayıp "babayı girersin ahaha" diye düşünen adam da vardır. Bunları yapmayanlar da vardır doğal olarak. E madem genelleme yapıyoruz, hiçbirini almayalım. Dif. dersinde sınıf dolmaz, ben de arkadan tahtayı görmek için acı çekmem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bana bireysel olarak bir kötülükleri yok, ayrıca türbanlılara da iyi davranmıyor ki iktidar. Sorun türbanda falan değilki, sorun mutlak güç olmaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 O zaman türbanla uğraşmak yine boş beleş bi iş olmaya dönüşüyor işte. Madem iktidarın elinde böyle bi koz olduğunu düşünüyorsunuz ve bunu oya çevirdiğini görüyorsunuz. E bırakın hallolsun, kalmasın koz. bırakın falan dedim de yani genel dedim, kişilere hitaben değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 çok etkilendim bıraktım ohh. şaka bi yana milet bıraksa da hükümet bu kozu suyu çıkana kadar kullanır bence daha gideri var bu türban olayının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 e zaten CHP buna kasıyor şu anda, alalım ellerinden kozu, hodri meydan diyor iktidar yan çiziyor an itibariyle "işte güvenmiyoruz kem küm" felan. En son gerçi şey dedi Başbakanımız, CHP bir komisyon kursun biz hepimiz onları takip ederiz dedi ve bu konuda iktidarı chp yaptı sayılır :p. Kİ Esasen türbanlı öğrenci derse giremez diye birşey yok sanırım şu anda, onu demişti geçen yetkili birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 derse giremez diye bişey yok. türban hala yönetmeliğe aykırı ama yök şu değişiklikle yönetmelik suçundan mı, disiplin suçundan mı ne işte, öğrencilerin sınıftan atılmasını kaldırdı(ya da böyle bişeydi işte, tam hatırlamıyorum) ama bu düzenleme ders sırasında sıranın üzerinde amuda kalkmayı kapsıyomu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Lancelion said: islamofaşistlik değil, türban serbest olsa her yerde, nedir derdiniz yani ? türban serbest olunca, birtakım tipler "bak bunlar türban takıyor sen niye takmıyorsun" demeyecek diyebiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Aynı şey dışarıda olmuyor mu peki, saçmalamayın allah aşkına. Sokakta da yasaklayalım? Ha birde başkaları bunu der diyorsak, "aa türban takıyor" diyen de bulmak zor değil ki yani, neden bahsediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Suark said: e zaten CHP buna kasıyor şu anda, alalım ellerinden kozu, hodri meydan diyor iktidar yan çiziyor an itibariyle "işte güvenmiyoruz kem küm" felan. En son gerçi şey dedi Başbakanımız, CHP bir komisyon kursun biz hepimiz onları takip ederiz dedi ve bu konuda iktidarı chp yaptı sayılır :p. Kİ Esasen türbanlı öğrenci derse giremez diye birşey yok sanırım şu anda, onu demişti geçen yetkili birisi. chp buna mı kasıyor? Türban konusuna moda çözümüyle girdi adamlar, başından fail zaten. Nasıl alıcak o kozu akp'den, yan çizmese de alamaz ki bu hamlelerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 saçına yapışıp türbanı çıkarmaya mı çalışıyo o aa türban takıyo diyenler? ama aksi gayet mevcut geçmişimizde, mesela türbanın spawn olduğu 70lere bakabilirsiniz, lan ben sıkıldım anlatmaktan yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Sparkcaster said: Lancelion said: islamofaşistlik değil, türban serbest olsa her yerde, nedir derdiniz yani ? türban serbest olunca, birtakım tipler "bak bunlar türban takıyor sen niye takmıyorsun" demeyecek diyebiliyor musun? bu max 2 sene surcek dıorm, daha da uzamıcak. Bu arada, yanlış anlaşılma var, yök öğrenci dersten atılamaz demedi. İstanbul Üniversitesi içinde olan bir olayda son kararı verdi. Yani istanbul üniversitesi için, bir öğrenci derste disiplinsizlik nedeniyle dersten atılamayacak ama dersten sonra disipline verilebilecek. Zaten azcık gururu olan adam o kadar lafı yedikten sonra derste durmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar