felfecir Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 kalabalık kurslardan uzak dur derim ben. bazı okulların hocaları ders veriyor bazı kurslarda diye duymuştum, pahallı da olsa onları bi gözden geçirebilirsin bir de (eğitimin kalitesi hakkında fikir sahibi değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Yok keşke çok param olsa da çok iyi kursa gitsem de malesef ailevi bir destek yok, part time iş beni zor gecindiriyor. Elime belli bir miktar para gecicek, onunla sadece kursa gitmeyi düşünüyorum da, öyle aylık 500 falan dediler dedim yooook artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 o zaman böyle gitceğin okula gidip, yetenekli adam arayıp, ders pls diye girişeceksin. hem sanatçı hem öğrenci, fakirin allahıdır, uygun fiyata mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Gökçen tarif direk sen lan. Ders vers bro'na pizza getiririm gelirken, yemek yapmak zorunda kalmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roks Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 kurslar 400 500 artık hep ama faydası cok faydası ordaki hocadan cok etrafındakilerden geliyor. bi kere model sıkıntın yok. 10 tane cizim yapmaya calişan cocugun etkileşimi hiçbiyerde olmaz. onların hatalarını/dogrularını gördükce seninde gelişimine faydası oluyor. ama tabi olay göz de bitiyor görebilirsen. bu "kursa git faydasi cok" yazısıydı. ama şuraya git buraya gitte diyemiyorum keza koptum baya kurslar nerde kimler nasıl bilemiyorum kadıköyde artcenter gibi cok ticari yerler var onlardan uzak dur diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roks Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 kadıköy barlar sokagında ortadünyanin üstünde bi adam var. ders verme tarzini hiç görmedim ama cizimlerini cok begenmiştim. cokta iyi yaglıboya yapiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yIldIz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ben cizgievi ni öneririm. Kadıköyde çarşıda. Fiyat olarakta uygundur. http://www.cizgievi.com adresinden bilgilerine bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 yIldIz said: ben cizgievi ni öneririm. Kadıköyde çarşıda. Fiyat olarakta uygundur. http://www.cizgievi.com adresinden bilgilerine bakabilirsin. adamın 3 yıldır hala çizim kursu aradığını sanmıyorum kardeşim,şu an muhtemel da vinci falan olmuştur sen merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antarion Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ben ankara da en iyi kurum olan nevart akademiyi öneriyorum nevart akademi de aldığım resim kursu eğitiminden, resim öğretmenliği ve özel yetenek ile içmimar olan tanıdıklarımdan da edindiğim tecrübelerle,diğer kurslarda tek bir ders üzerinden eğitim devam ederken, Nevart'ta farklı dersler veriliyor, farklı derslere farklı hocalar giriyor.Örneğin Türkiye de hiçbir yerde verilmeyen anatomi dersi veriliyor. mutlaka bilirsiniz sanatçı olmak isteyen birisi için en gerekli çalışmalardan biri anatomi. Eğer bilmek isterseniz, Heykel, renk bilgisi, temel çizim, imgesel tasarım, anatomi, desen, sanatsal algı, sanat tarihi gibi dersleri alarak eğitimlerini tamamlıyorlar. Ve verilen eğitim akademik bir eğitim, bir kurs gibi değil, üniversite düzeyinde bir eğitim veriliyor bundan dolayı da öğrenciler profesyonel bir eğitim alıyorlar bilginiz olsun tavsiye ederim (tu) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Arkadaşlar ben nevart akademiye gittim dolandırıldım. Gerçekten çok kötü bir çizim kursu, mimar sinan sınavında dalga geçtiler ahmet yesevi güzel sanatlara bile kabul edilmedim. Paranızı alıyorlar sonra kurs diye çöp adam çizdiriyorlar sakın gitmeyin. Keywords : nevart dolandırıcı, ankara yalancı resim kursu nevart, nevart kandırıçkı pis adi tehdit ölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Nevart akademi bayağı kötü. Tercih eden arkadaşlarımdan kimseyi kazandıramadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antarion Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Çamur at izi kalsın taktiği sizi bir yere taşımaz arkadaşlar :) Yanılıyorsunuz, hem mezun öğrencilerin geldiği nokta,hem de kurumun verdiği eğitim,marka ve profesyonellik zaten herşeyi kanıtlıyor yaptıklarıyla. Bilinçli insanlar zaten gidip görüp araştırıp neyin ne olduğunu göreceklerdir,yorum yapmak olayları dışarıdan görenlerin lüksüdür bunu da unutmamak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifaslnaz Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Nevart Akademi de yaklaşık 1.5 yıl sağlam temeller ile eğitim aldım yetenek sınavıyla Mimar Sinan Üniversitesini kazandım.Şu an Milano 'Domus Academy'deyim. Umarım cevap olmuştur.Saygılar başarılar arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 kendi basima cizip su anda dos aghanimos projesinde teknik koordinatorum bu da ekip olarak verdikleri egitimin kisisel cabamin cok arkasinda kaldigina isaret sanirim. saygilar, baharsude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exarkun Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 axedice nickli arkdş,ztn keywords olarak yazdıklarınla karakterini belli etmişsin kimsenin kale alacağı yok seni dert etme sen :)ayrıca bilginiz olsun ben de gittim nevarta ve çok memnun kaldım hacettepeye 2.likle girdim, kız arkadaşım moda tasarımı okuyor nevart sayesinde, web sitelerini ve face sayfalarını takip edin yapılan çalışmaları görmek için kalitenin ve eğitimin ne olduğunu anlarsınız zaten ve deathblade adlı dostum 'kazandıramadılar' değil 'kazanamadılar' demelisin bu öğrencinin kendisiyle alakalı bir sorun.Sen ve arkadaşların derslerden kaytarıp kurstayım deyip kızılayda gezen,ailesine binbir taklalarla yalan söyleyen tayfadansanız şayet size Leonardo Da Vinci bile kazandıramaz zaten.Şimdi durum ne bilmiyorum ama bizim dönemimizde nevart ta tembel öğrenci yoktu genç arkadaşlarıma tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Arkadaşlarım için demiştim ben kazandıramadınız diye. Halbuki kendimden bahsetmedim henüz. Arkadaşlar, Nevart Akademide aldığım eğitim sonucunda şu anda Paris'teyim. Massachusetts Institute of Technology'de okuyor, Obuo Vurmalı Çalgılar üzerine yüksek lisansımı yapıyorum. Bence sizde tercih etmelisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Onlar olmasa ben bir hiçtim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 len herkesi alıyolar artık gsf ye gerek yok kursa gitmeye fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Ben de bir ara araştırmıştım, kadıköyde, isminin içinde kadıköy geçen (tam ad vermeyelim ekolü) bir yer vardı. 200 tl fiyat verince "oldu" diyip uzaklaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 nevart sayesinde kendime zengin koca buldum. teşekkürler nevart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 exarkun said: axedice nickli arkdş,ztn keywords olarak yazdıklarınla karakterini belli etmişsin kimsenin kale alacağı yok seni dert etme sen :)ayrıca bilginiz olsun ben de gittim nevarta ve çok memnun kaldım hacettepeye 2.likle girdim, kız arkadaşım moda tasarımı okuyor nevart sayesinde, web sitelerini ve face sayfalarını takip edin yapılan çalışmaları görmek için kalitenin ve eğitimin ne olduğunu anlarsınız zaten ve deathblade adlı dostum 'kazandıramadılar' değil 'kazanamadılar' demelisin bu öğrencinin kendisiyle alakalı bir sorun.Sen ve arkadaşların derslerden kaytarıp kurstayım deyip kızılayda gezen,ailesine binbir taklalarla yalan söyleyen tayfadansanız şayet size Leonardo Da Vinci bile kazandıramaz zaten.Şimdi durum ne bilmiyorum ama bizim dönemimizde nevart ta tembel öğrenci yoktu genç arkadaşlarıma tavsiye ederim wololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 of leonardada nasıl döver ha gidip "abe okula giricem ders versene" desen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 niye lan eppek parası bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meltemku Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 axedice said: Arkadaşlar ben nevart akademiye gittim dolandırıldım. Gerçekten çok kötü bir çizim kursu, mimar sinan sınavında dalga geçtiler ahmet yesevi güzel sanatlara bile kabul edilmedim. Paranızı alıyorlar sonra kurs diye çöp adam çizdiriyorlar sakın gitmeyin. Keywords : nevart dolandırıcı, ankara yalancı resim kursu nevart, nevart kandırıçkı pis adi tehdit ölüm Kurslar elbette eğitim veriyor fakat beceremeyenlerinde nedense tamamına yakını suçu kendinde aramaz. Hani vardır ya iyi not alınca ben aldım , kötü not alınca hoca vermiş deriz :) :) bunun gibi... Çöp adam dediğin olay benim de gittiğim İstanbulun en iyi kursundada anatomiyi algılatma çabası olarak hocaların en basit haliyle başlangıç dersinde verdikleri çizimdi. Sen başlangıçtan bir adım öteye gidemediysen kendinde ara hatayı ki birdahi sefere başarısız olmazsın. Evet çöp adam bile çizemeyene ben de gülerim :D Ama bir üniversite adı vererek oraya girenlerin emeğini aşağılaman ve orada ders veren Mimar Sinan Üniversitesinden mezun hocalar başta olmak üzere Türkiyenin en saygın üniversitelerinden mezun eğitimcilere de haksızlık yapmanız hoş olmadı. Kazanamayan arkadaşlar eğitim aldıkları kurumları suçlamayıp kendilerini eleştirebilme yetisine sahip oldukları zaman başarılı olurlar. İnşallah bu forumda Mimar Sinanı hedefleyen arkadaşları bu yıl aramızda görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar