Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çizim kursu arıyorum.

xunn

Öne çıkan mesajlar

Yok keşke çok param olsa da çok iyi kursa gitsem de malesef ailevi bir destek yok, part time iş beni zor gecindiriyor. Elime belli bir miktar para gecicek, onunla sadece kursa gitmeyi düşünüyorum da, öyle aylık 500 falan dediler dedim yooook artık.
Sosyal ağlarda paylaş

kurslar 400 500 artık hep
ama faydası cok
faydası ordaki hocadan cok etrafındakilerden geliyor.
bi kere model sıkıntın yok. 10 tane cizim yapmaya calişan cocugun etkileşimi hiçbiyerde olmaz. onların hatalarını/dogrularını gördükce seninde gelişimine faydası oluyor. ama tabi olay göz de bitiyor görebilirsen.

bu "kursa git faydasi cok" yazısıydı. ama şuraya git buraya gitte diyemiyorum keza koptum baya kurslar nerde kimler nasıl bilemiyorum
kadıköyde artcenter gibi cok ticari yerler var onlardan uzak dur diyebilirim
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
ben ankara da en iyi kurum olan nevart akademiyi öneriyorum
nevart akademi de aldığım resim kursu eğitiminden, resim öğretmenliği ve özel yetenek ile içmimar olan tanıdıklarımdan da edindiğim tecrübelerle,diğer kurslarda tek bir ders üzerinden eğitim devam ederken, Nevart'ta farklı dersler veriliyor, farklı derslere farklı hocalar giriyor.Örneğin Türkiye de hiçbir yerde verilmeyen anatomi dersi veriliyor. mutlaka bilirsiniz sanatçı olmak isteyen birisi için en gerekli çalışmalardan biri anatomi. Eğer bilmek isterseniz, Heykel, renk bilgisi, temel çizim, imgesel tasarım, anatomi, desen, sanatsal algı, sanat tarihi gibi dersleri alarak eğitimlerini tamamlıyorlar. Ve verilen eğitim akademik bir eğitim, bir kurs gibi değil, üniversite düzeyinde bir eğitim veriliyor bundan dolayı da öğrenciler profesyonel bir eğitim alıyorlar bilginiz olsun tavsiye ederim (tu) :)
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ben nevart akademiye gittim dolandırıldım. Gerçekten çok kötü bir çizim kursu, mimar sinan sınavında dalga geçtiler ahmet yesevi güzel sanatlara bile kabul edilmedim. Paranızı alıyorlar sonra kurs diye çöp adam çizdiriyorlar sakın gitmeyin.

Keywords : nevart dolandırıcı, ankara yalancı resim kursu nevart, nevart kandırıçkı pis adi tehdit ölüm
Sosyal ağlarda paylaş

Çamur at izi kalsın taktiği sizi bir yere taşımaz arkadaşlar :) Yanılıyorsunuz, hem mezun öğrencilerin geldiği nokta,hem de kurumun verdiği eğitim,marka ve profesyonellik zaten herşeyi kanıtlıyor yaptıklarıyla. Bilinçli insanlar zaten gidip görüp araştırıp neyin ne olduğunu göreceklerdir,yorum yapmak olayları dışarıdan görenlerin lüksüdür bunu da unutmamak lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

axedice nickli arkdş,ztn keywords olarak yazdıklarınla karakterini belli etmişsin kimsenin kale alacağı yok seni dert etme sen :)ayrıca bilginiz olsun ben de gittim nevarta ve çok memnun kaldım hacettepeye 2.likle girdim, kız arkadaşım moda tasarımı okuyor nevart sayesinde, web sitelerini ve face sayfalarını takip edin yapılan çalışmaları görmek için kalitenin ve eğitimin ne olduğunu anlarsınız zaten ve deathblade adlı dostum 'kazandıramadılar' değil 'kazanamadılar' demelisin bu öğrencinin kendisiyle alakalı bir sorun.Sen ve arkadaşların derslerden kaytarıp kurstayım deyip kızılayda gezen,ailesine binbir taklalarla yalan söyleyen tayfadansanız şayet size Leonardo Da Vinci bile kazandıramaz zaten.Şimdi durum ne bilmiyorum ama bizim dönemimizde nevart ta tembel öğrenci yoktu genç arkadaşlarıma tavsiye ederim
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlarım için demiştim ben kazandıramadınız diye.

Halbuki kendimden bahsetmedim henüz.

Arkadaşlar, Nevart Akademide aldığım eğitim sonucunda şu anda Paris'teyim. Massachusetts Institute of Technology'de okuyor, Obuo Vurmalı Çalgılar üzerine yüksek lisansımı yapıyorum.

Bence sizde tercih etmelisiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

exarkun said:

axedice nickli arkdş,ztn keywords olarak yazdıklarınla karakterini belli etmişsin kimsenin kale alacağı yok seni dert etme sen :)ayrıca bilginiz olsun ben de gittim nevarta ve çok memnun kaldım hacettepeye 2.likle girdim, kız arkadaşım moda tasarımı okuyor nevart sayesinde, web sitelerini ve face sayfalarını takip edin yapılan çalışmaları görmek için kalitenin ve eğitimin ne olduğunu anlarsınız zaten ve deathblade adlı dostum 'kazandıramadılar' değil 'kazanamadılar' demelisin bu öğrencinin kendisiyle alakalı bir sorun.Sen ve arkadaşların derslerden kaytarıp kurstayım deyip kızılayda gezen,ailesine binbir taklalarla yalan söyleyen tayfadansanız şayet size Leonardo Da Vinci bile kazandıramaz zaten.Şimdi durum ne bilmiyorum ama bizim dönemimizde nevart ta tembel öğrenci yoktu genç arkadaşlarıma tavsiye ederim

wololo
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Arkadaşlar ben nevart akademiye gittim dolandırıldım. Gerçekten çok kötü bir çizim kursu, mimar sinan sınavında dalga geçtiler ahmet yesevi güzel sanatlara bile kabul edilmedim. Paranızı alıyorlar sonra kurs diye çöp adam çizdiriyorlar sakın gitmeyin.

Keywords : nevart dolandırıcı, ankara yalancı resim kursu nevart, nevart kandırıçkı pis adi tehdit ölüm

Kurslar elbette eğitim veriyor fakat beceremeyenlerinde nedense tamamına yakını suçu kendinde aramaz. Hani vardır ya iyi not alınca ben aldım , kötü not alınca hoca vermiş deriz :) :) bunun gibi... Çöp adam dediğin olay benim de gittiğim İstanbulun en iyi kursundada anatomiyi algılatma çabası olarak hocaların en basit haliyle başlangıç dersinde verdikleri çizimdi. Sen başlangıçtan bir adım öteye gidemediysen kendinde ara hatayı ki birdahi sefere başarısız olmazsın. Evet çöp adam bile çizemeyene ben de gülerim :D Ama bir üniversite adı vererek oraya girenlerin emeğini aşağılaman ve orada ders veren Mimar Sinan Üniversitesinden mezun hocalar başta olmak üzere Türkiyenin en saygın üniversitelerinden mezun eğitimcilere de haksızlık yapmanız hoş olmadı.
Kazanamayan arkadaşlar eğitim aldıkları kurumları suçlamayıp kendilerini eleştirebilme yetisine sahip oldukları zaman başarılı olurlar. İnşallah bu forumda Mimar Sinanı hedefleyen arkadaşları bu yıl aramızda görürüz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...