Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Demin alt kattan geldiler, banyolarının tavanı kabarmış hep, sanırım sizin banyodan bir akıntı var diyorlar. Tesisatçı çağıracağım herhalde bir kontrol etsin diye de bu taraflara yeni geçtiğimiz için pek bilmiyorum sağda solda nerede tesisatörler var. Caddebostan - Göztepe arasındayız, bildiğiniz tanıdığınız gelip de 2 boru sıkıştırmak için yanak istemeyecek bir tesisatçı arıyorum, öptüm bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 tesisatçıların doğasında vardır yanak istemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Yukardaki arkadaş doğru demiş. Gelip yerleri kıracak sonra iğrenç bi halde geri yapıcak onları ama her zaman sen ordan çorapla geçerken mikro takılıcak çorap o derzlere. Hatayı bulursa şanslısın yoksa gereksiz yere 150TL falan vermiş olacaksın. Edit: Üstteki yazılarda terbiyesiz kısımları terbiyeli yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Benim tesisatçıyı forwardlayabilirim. Ama önceden söyliyeyim, o alt kata kadar inen sızıntıları eğer siz gözle saptayamıyorsanız, bütün banyonun kırılması anlamına geliyor genellikle o işlem. Dolayısıyla kapıcı/apartman görevlisi eskiyse apartmanda, mutlaka biliyordur planı az buçuk, önceki kiracının sıkıntılarını falan. Önce ona bir danışın, onun tavsiye edeceği ustaları da çağırabilirsin kendi riskinle tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 eski evde bizimde alt kata su akıyordu.küvveti fayansı falan söküyorlar.hatta küvvet piç oldugu için yeni küvvet almıstık bide tesisatçılar çok kazıkcı arkadaş.yeni eve gelen adam 20 liralık iş yaptı 300 lira para aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar