Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 iyide ne farkı varki? varmı ? yok? eeee oda borc oda borc. uzun yıllara yayılıyo diye borc dğeilmi? taksitle alışveriş yapıpta herseyi ucuza aldığına inanın bir devletmiyiz biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Bu projeyi savunabilcek arkadaş gitsin direk avukat olsun, harcanmasın buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 vaperon said: Açık konuşmak gerekirse ben projeyi gerçekten süper buldum. Haliç gibi bir çöplüğün de akıntılar sayesinde tamamen temizlenecek olması da işin en iyi kısmı. Bu arada dış borcumuzu kapatalım bu paralarla diyen bilgisiz arkadaşlara devletin özel sektörün borcunu ödemesi gibi aptalca birşeyin ne kadar doğru olduğunu sormak gerekli. Dış borç ödeyelim bu parayla diyen arkadaşlardan bir tanesi bana ülkemizin devlete ait bölümünü ve tüm dış borcu yazmasını ve hem kendisini hem de beni bilgilendirmesini talep ediyorum. Tüm thread sanki haters gonna hate üzerinden dönmüş gibi geldi. Kağıthane, Nurtepe, Ayazağa ve Seyrantepedeki hangi tarihi doku bundan etkilenecekmiş? Atarken bari destekli atın... Ne yani, yapıldıktan sonra Eminönü'nü, Taksim'i, Sultanahmet'i su mu basacak? Dendiği gibi, televizyon geldiğinde de bir kısım insanlar itiraz etmişti... bu gözlükten ben de istiyorum..hayat böle çok mutlu olurdu heralde ya devlet büyüklerimiz hep güzel güzel projeler yapsın ben de mutlu mesut yaşayayım. avrupa yakasını ortadan bölen haritayı görünce içim acıyo benim napıyolar lan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hayatımda bundan daha salak bi proje duymadım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Cuce said: taksitle alışveriş yapıpta herseyi ucuza aldığına inanan bir devletmiyiz biz? a öyle değil miydi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 rahatsiz said: istanbul nehirlerinin islah edilmesi için devasa kanallara ihtiyacı var istanbulun. bu işin uzmanları daha iyi bilir ama dereleri yer altına almak, boruların içine sokmak islah etmek olmuyor. her sene sel ile uğraşıyoruz sonra. ha bunlar su kanalı olayını biraz abartmışlar, sağlam rant yaratmışlar. normaldir aslında. yandaşların bir şekilde zengin edilmesi lazım. akp de bu işte diğerlerinden farklı değil. ha bu proje olmaz. öyle iki sene de filan da bitmez. sadece kamulaştırması açılacak davalarla on sene sürer minumum. çok hayalperest olmuş bu. doğrudur. dev baskınkontrol tünelleri ve deşarj kanalları falan lazım. g-cans'a bakın mesela. bizimkiler gereksizlikte bir numaralar yalnız, her zaman olduğu gibi gerekli hiçbir şeye parmaklarını dahi kıpırdatmazken her türlü saçma işte önsaflarda koşturuyorlar. diğer yandan bu halka da bu uygulamalar cuk oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ya bi de okumadım hiçbişiyi şimdi ama açın bi hidrolik kitabı karıştırın be, denize bir miktar dolgu yaptığınızda dahi kıyı şeridi korkunç etkilenirken bu gibi bi çalışma aşırı saçma.. bildiğin kıyılarda aşınmaya sebep olacak bir nane. dubai'de adamda kum var kıyıda, değersiz diye dipten çektiği kumu püskürtüyor açılan yerlere.. burada kum da değil gidecek olan. gerçi gideceği yer de ayrı bi konu. ananemler zamanından kalma saçma deyişler vardı.. bıçak kir tutmaz deniz kir tutmaz bu da ondan olmuş.. haliç temizlenecek.. ee.. ne oldu bu haliç'in içindekiler? karadeliğe mi düştüler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 dur hatta esprimizi de yapalım! beyler polonya'daki kimyasal kirliliği kanalla çözeceklermiş! bağlayacaklar kanalla tuna'ya.. e o da karadenize bağlı zaten! bitti gitti kirlilik OLEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Depremde kendi kendini temizlicekmiş denizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 (^_^)// Yaaaaaaaaaayyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 su forumdaki insanlar ne kadar bilmis ya sadece bu konudaki insanlar basa gecse ulke 2 senede amerikayi sollar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 dasaaa said: dur hatta esprimizi de yapalım! beyler polonya'daki kimyasal kirliliği kanalla çözeceklermiş! bağlayacaklar kanalla tuna'ya.. e o da karadenize bağlı zaten! bitti gitti kirlilik OLEY kanalların boyunu topla 69 a böl MHP nin 70. yılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 delinin biri kuyuya taş atmış, burda sekiz sayfa tartışılmış resmen. habertürk her zamanki gibi vermiş bi veledin eline painti, adam saçma sapan bişi koymuş yok yani bu proje ciddi olamaz. times falan yüz yılın en gerizekalı 10 projesi diye liste yapsa ilk sıradan girer yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Kalsın bu burda, Açılan ihaleyi kazanan firmalar, Fi-Yapı, Varyap, Ağaoğlu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 sinad said: Kalsın bu burda, Açılan ihaleyi kazanan firmalar, Fi-Yapı, Varyap, Ağaoğlu.. kıh kıh kıh kıh. Hiç bi Türk firması ihale alamaz. öyle işlemiyor bu tarz olaylar. Kredi alınması lazım böyle bi proje varsa ortada. krediyi dışarıdan alıyorsun. Krediye aldığın yer diyor ki benim ülkemin firmasına vereceksin bu parayı kullanarak yaptırdığın inşaatı. Gidiyorsun tıpış tıpış onlara veriyorsun. Olimpiyat Stadı için kredi alındı. Fransız firmasına verildi Stad İnşaatı. Fransız firması tekfen le ortak girdi bu işe. Fransız firması yedi kaymağını esas haliyle. sağda solda ufak tefek işleri alırlar tabi. zengin olan daha fazla zengin olur. okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 fransız firmsıa türkiyede bu sefer akp'nin belediyenin belirlediği isimlere taşaron iş vermek zorunda kaldı. paristen 2094923904 tane lö amele getiricek hali yok adamlarıjn türkiyede inşaat yapmak icin. merak etme yurdum ihaleceside yedi kaymağını oranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 @Ardeth Ülkemizde geyik ve ciddiyet arasında herhangi bir sınırın olmadığına dair güzel bir örnek daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Benim daha güzel bi planım var. Hazır elimiz değmişken marmaranın ucundan da açalım bi kanal, ankaraya deniz götürelim. aha bu da planı http://img580.imageshack.us/img580/4818/cilginproje.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 AHAHAHAHAHAHAHAHAHA OFFFFFFFFF SUPER!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bence türkiye'nin bütün şehirlerine deniz taşıyalım. hem onlar da biraz kültürlenir, eğitim seviyeleri falan artar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 fizban said: bence türkiye'nin bütün şehirlerine deniz taşıyalım. hem onlar da biraz kültürlenir, eğitim seviyeleri falan artar belki. deniz kenarı olursa oy kaybetmezler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 dasaaa said: fizban said: bence türkiye'nin bütün şehirlerine deniz taşıyalım. hem onlar da biraz kültürlenir, eğitim seviyeleri falan artar belki. deniz kenarı olursa oy kaybetmezler mi? bir üstteki mesajı quote etmiyoruz arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 amaç o işte, belki farketmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 mani said: kıh kıh kıh kıh. Hiç bi Türk firması ihale alamaz. öyle işlemiyor bu tarz olaylar. Kredi alınması lazım böyle bi proje varsa ortada. krediyi dışarıdan alıyorsun. Krediye aldığın yer diyor ki benim ülkemin firmasına vereceksin bu parayı kullanarak yaptırdığın inşaatı. Gidiyorsun tıpış tıpış onlara veriyorsun. Olimpiyat Stadı için kredi alındı. Fransız firmasına verildi Stad İnşaatı. Fransız firması tekfen le ortak girdi bu işe. Fransız firması yedi kaymağını esas haliyle. sağda solda ufak tefek işleri alırlar tabi. zengin olan daha fazla zengin olur. okadar. Her türlü yolunu bulur onlar. Yabancılara verilse bile ihale konsorsiyumlar kurulur. Varyap, Fi-Yapı, Ağaoğlu İnşaat ve daha nicesi bi araştırın bakalım. Neymiş ne olmuşlar. Bugün şişli'de devasa bir adliye sarayı yapılıyor. Üzerinde koskocaman VARYAP yazıyor. Sahibi süleyman varlıbaş AKP'nin en büyük destekçisi. Şimdi de seyrantepeyi yapıyor. 20 milyar dolarlık bir rant sağlanacak ve sen zannediyorsun ki bu ranttan Türk firmaları faydalanamayacak. Hadi canım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ShadowFury said: Benim daha güzel bi planım var. Hazır elimiz değmişken marmaranın ucundan da açalım bi kanal, ankaraya deniz götürelim. aha bu da planı http://img580.imageshack.us/img580/4818/cilginproje.jpg marmara denizi değil ege veya karadeniz isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar