Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 iyide baksana adam kariyer planını sırf ona göre belirlemiş zaten. ne bekliyordun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hammerzeit tanışalım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 seviyosan düşünmeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hammerzeit said: asistanken 3 kızla beraber olmustum. not korkusu güzel şey arkadaş. http://img207.imageshack.us/img207/4766/asfasfp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 çok agır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ahah abi topiği baştan sona okudum anırdım lan resmen ahah. neyse banlanmayım gene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 sonra "sitede neden kız kalmadı?" arkadaşım dizginleyin bi kendinizi.. saeros arkadaşın üstüne soğuk su dök.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 lan bu asistanlar nası beceriyor bu işi ben de asistanım arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hammerzeit said: asistanken 3 kızla beraber olmustum. not korkusu güzel şey arkadaş. evet labdan kalmamak için çaresizce sana geldiler di mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 olitere said: hammerzeit said: süt gibi işte beyle bembeyaz pamık gibi. hayır, biz de öğrenciydik zamanında. yüzümüze bakmayan o kızlar gidip asistanlar karşısında eridikçe çıldırıyodukç bu yüzdendir asistan olmam. meyvelerini de alıyorum zaten.Senle not için beraber olan birinden nasıl haz alıyorsun ? Riyakar bir ilişki o hunharca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Ardeth said: lan bu asistanlar nası beceriyor bu işi ben de asistanım arkadaş sen sinüs cosinüs derken adam sinüsü cosinüsün üstüne koyup tanjantını almış, eğimini bulmuş kızların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Hayır asistan olmasam yanlış verilen nota itiraz edilemeyeceğini ya da asistanların lab notundan başka bir not belirleme yetkisi olduğunu falan sanacağım gidip boş yere asistan olacağım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Sınav kağıdı okuyan asistanlar var ya. Bizimkiler okuyor mesela. Düşük beklediği sınavda direği yükseltmiş olabilir. Not direğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 o kağıda itiraz ettiğin zaman kağıt hocaya gidiyor ama yoksa bizde kağıt ödev vs okuyoruz. veyahut asistan sisteme yanlış not girerse yine itiraz ettiğin zaman hocayla muhattab oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 kizdan ses yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 o zaman zincir şöyle mi oluyor öğrenci --> asistana --> asistan --> hocaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 rita ben de seneye nyu applied mathe basvurcam. bekle gelirsem beraber konusuruz bu meseleyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 haydii neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 gel lan gel, iceriz miceriz, biseyler yapariz, iyi olur. hic arkadasim yok =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 iCequeen rahat birak adami. offf bu kadinlarin hepsi seytan yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 banlenirim diye içimde espriler kaldı lan yazamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Kaçırmışım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 shoe on head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar