dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ehah 6-7ye sabitlerler bi süre sonra 4e indirince halk "vauww be süper" der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 abi domates 1 tlde olsa domatesler çok kötü.bütün meyve sebzeler öyle gerçi benim hayatta yemekten vazgeçemiceğim 2 şeyden biri domates.diğeri yogurt ve cok uzun zamandır güzel domates yiyemedim.almadık yer kalmadı.böyle elma gibi domatesler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 salkım domatesler eh işte. normal domateslerin dışı kırmızı içi beyaz sdf o kadar mı kötü olur. bi de marketlerde yeşilimsi domates görüyorum baya zamandır ama alıp ta tadına bakmadım. normalde o yeşil-kırmızı domateslerin tadı süper olur ama bunlar sera muhtemelen çok fazla bişe beklememek lazım. son olarak da çarşamba günü hava güzel olsun. sis olmasın yeter. pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 2 bin çeşit domatesten bi tanesini yediriolar bize ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Çok popülist bi toplumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 abi adam sıvı gübre kullanıyor gibi bi noktadan başlayıp uzuuuuun uzuuuuun anlatacak bir arkadaşım var. özet geçersek milletin gözünü para bürümüş ama aşırı cahiller. üretim tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 4 TL'ye aldığım dometesten çok daha iyisini bugun 2 kilo 1 TL'ye aldım. Bayağı güzel sulu bişey. Kahvaltıda 10 numara :) Dolap küçük benim yoksa alacaktım 5 kilo. Artık bu ucuz diyemi bana çok güzel geldi bilemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bu sene de kış kapıda kaldı bi giremedi içeri yıllardır düzgün kar yağdığını göremedik özlemle bekliyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Yeni palto aldım bu yıl, isterse daha soğuk kış gelsin. challenge accepted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=DVMCcZ8X3qE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 son onbin milyon baloncuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ya tabi abartılmasının sebepleri belli tartışmaya gerek yok ancak benim sizlere tavsiyem ayın 7-11 arası biraz dikkatli davranın. bu uyarım araç kullananlar ve denizle işi olanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Hani başlıyordu bugün? :( 2 adet kar tanesi düştü gökten sora dağıldı bulutlar, açtı güneş, o düşenleri de geri topladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 güzel rüzgar yedim bugün, bakalım hasta olucak mıyım, dun dun dunnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 guzel kartopu oynadık =))))) kutahya lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 nerde lan bu kış yaz geldei anasını satiyim 1-2 kere üşüdük koca kış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ortada su $i$esi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Neotwo Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 yandıkk..yaz hiç gelmeyecek gibiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar