dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ehah 6-7ye sabitlerler bi süre sonra 4e indirince halk "vauww be süper" der
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 abi domates 1 tlde olsa domatesler çok kötü.bütün meyve sebzeler öyle gerçi benim hayatta yemekten vazgeçemiceğim 2 şeyden biri domates.diğeri yogurt ve cok uzun zamandır güzel domates yiyemedim.almadık yer kalmadı.böyle elma gibi domatesler
kozalak Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 salkım domatesler eh işte. normal domateslerin dışı kırmızı içi beyaz sdf o kadar mı kötü olur. bi de marketlerde yeşilimsi domates görüyorum baya zamandır ama alıp ta tadına bakmadım. normalde o yeşil-kırmızı domateslerin tadı süper olur ama bunlar sera muhtemelen çok fazla bişe beklememek lazım. son olarak da çarşamba günü hava güzel olsun. sis olmasın yeter. pls.
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 2 bin çeşit domatesten bi tanesini yediriolar bize ayıp lan
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 abi adam sıvı gübre kullanıyor gibi bi noktadan başlayıp uzuuuuun uzuuuuun anlatacak bir arkadaşım var. özet geçersek milletin gözünü para bürümüş ama aşırı cahiller. üretim tırt
Buddha Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 4 TL'ye aldığım dometesten çok daha iyisini bugun 2 kilo 1 TL'ye aldım. Bayağı güzel sulu bişey. Kahvaltıda 10 numara :) Dolap küçük benim yoksa alacaktım 5 kilo. Artık bu ucuz diyemi bana çok güzel geldi bilemiyorum :D
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bu sene de kış kapıda kaldı bi giremedi içeri yıllardır düzgün kar yağdığını göremedik özlemle bekliyoruz :(
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Yeni palto aldım bu yıl, isterse daha soğuk kış gelsin. challenge accepted
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=DVMCcZ8X3qE
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ya tabi abartılmasının sebepleri belli tartışmaya gerek yok ancak benim sizlere tavsiyem ayın 7-11 arası biraz dikkatli davranın. bu uyarım araç kullananlar ve denizle işi olanlar için.
fixmen Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Hani başlıyordu bugün? :( 2 adet kar tanesi düştü gökten sora dağıldı bulutlar, açtı güneş, o düşenleri de geri topladı.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 güzel rüzgar yedim bugün, bakalım hasta olucak mıyım, dun dun dunnn
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 nerde lan bu kış yaz geldei anasını satiyim 1-2 kere üşüdük koca kış
Öne çıkan mesajlar