laledevri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Selam, iyi güldüm son postlara hehe teşekkürler, iyi forumlar.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Absolut said: Zayıf hostesin 1. sebebi herhalde o daracık koridordan minimum temas ile geçip yolcuları rahatsız etmemesi içindir. e tabii ki ama bunun dışında güzellik kriterine de bakıyolar işe alım sürecinde :)
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 thy'de bakmıyor olmaları lazım.. kadınların çoğu çirkin ve suratları sirke satıyor =(
mani Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 e tabi güzellik, giydiği kıyafeti taşıma özellikleri önemli. kimse ağzı yüzü yamuk, lambur lumbur hareket eden , estetik yoksunu birisinin kendisine servis yapmasını istemez. hizmet sektörü 101. ayrıca sabancı'nın bu lafına "kaldıramazsan kaldırırlar gülüm" diye karşı cevap gelirse başka bir havayolu şirketinden vatandaşlıktan çıkabilirim.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 dasaaa said: thy'de bakmıyor olmaları lazım.. kadınların çoğu çirkin ve suratları sirke satıyor =( son dönemde öyle, hem hostesliğe istek düşünce hem de firma büyüyüp yeni rakipler de eklenerek ihtiyaç artınca tercihlerde alt basamaklara inmek zorunda kaldılar haliyle
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 anadolu jet in hostesler de hec fena degil hea
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Scheriff said: "Ali Sabancı" said: Pegasus Havayolları�la ilgili bilgiler verirken şu espriyi yapan Sabancı, �ir havayolu 3-4 yıl önce kısa bir reklam yaparak �izimki 77 santim�dedi. Vallahi bizimki 77 santim değil. Ama bizimkinin bir avantajı var. O da zamanında kalkmasıdır. Misafirler bunu istiyor�dedi. kaynak lafı gediğine oturmak mı desem ne desem bilemedim ahahahahaha cok iyi
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Misafirlere ayıp olmuş bence. Ben bana doğru kalkan bişi olmasını istemem açıkçası.
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 yok, sana doğru kalkmıyor. sen oturunca kalkıyor uçağa
balon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 havacı geldi hanım. 1- TK Hostesleri 90'ların başından itibaren çirkinleşmeye başladı çünkü bundan önceki hükümetlerin kadrolaşmada/güzellik dengesinde kadrolaşma tarafının ağır basmasıydı. Son dönem hosteslerin hepsi eli yüzü güzel kızlar çünkü yeteri kadar dinazor var. 2- Havacılıkta her meslek için güvenlik esas olduğundan mesleğe göre herkese uygulanan kriter vardır. Kabin ve kokpit ekibine de fiziksel özelliklerine göre sivil havacılık standartları koyulmuştur, şirket son derece haklı bu konuda. 3- Dünyanın Emirates gibi en büyük havayolu şirketlerinde ve büyüme sürecinde olan nicelerinde çirkin hostese rastlamak zorken bu uygulamaya gidilmesi de başlangıç sadece, bence havacılık fakülteleri kurmak zorundalar havayolu şirketleri.
Öne çıkan mesajlar