Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bizimki zamanında kalkıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Absolut said:

Zayıf hostesin 1. sebebi herhalde o daracık koridordan minimum temas ile geçip yolcuları rahatsız etmemesi içindir.

e tabii ki ama bunun dışında güzellik kriterine de bakıyolar işe alım sürecinde :)
Mesaj tarihi:
e tabi güzellik, giydiği kıyafeti taşıma özellikleri önemli. kimse ağzı yüzü yamuk, lambur lumbur hareket eden , estetik yoksunu birisinin kendisine servis yapmasını istemez. hizmet sektörü 101.

ayrıca sabancı'nın bu lafına "kaldıramazsan kaldırırlar gülüm" diye karşı cevap gelirse başka bir havayolu şirketinden vatandaşlıktan çıkabilirim.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

thy'de bakmıyor olmaları lazım.. kadınların çoğu çirkin ve suratları sirke satıyor =(

son dönemde öyle, hem hostesliğe istek düşünce hem de firma büyüyüp yeni rakipler de eklenerek ihtiyaç artınca tercihlerde alt basamaklara inmek zorunda kaldılar haliyle
Mesaj tarihi:
Scheriff said:

"Ali Sabancı" said:

Pegasus Havayolları�la ilgili bilgiler verirken şu espriyi yapan Sabancı, �ir havayolu 3-4 yıl önce kısa bir reklam yaparak �izimki 77 santim�dedi. Vallahi bizimki 77 santim değil. Ama bizimkinin bir avantajı var. O da zamanında kalkmasıdır. Misafirler bunu istiyor�dedi.

kaynak

lafı gediğine oturmak mı desem ne desem bilemedim

ahahahahaha cok iyi
Mesaj tarihi:
havacı geldi hanım.

1- TK Hostesleri 90'ların başından itibaren çirkinleşmeye başladı çünkü bundan önceki hükümetlerin kadrolaşmada/güzellik dengesinde kadrolaşma tarafının ağır basmasıydı. Son dönem hosteslerin hepsi eli yüzü güzel kızlar çünkü yeteri kadar dinazor var.

2- Havacılıkta her meslek için güvenlik esas olduğundan mesleğe göre herkese uygulanan kriter vardır. Kabin ve kokpit ekibine de fiziksel özelliklerine göre sivil havacılık standartları koyulmuştur, şirket son derece haklı bu konuda.

3- Dünyanın Emirates gibi en büyük havayolu şirketlerinde ve büyüme sürecinde olan nicelerinde çirkin hostese rastlamak zorken bu uygulamaya gidilmesi de başlangıç sadece, bence havacılık fakülteleri kurmak zorundalar havayolu şirketleri.
  • Yeni Oluştur...