Marty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 2 yillik topiki okudum sizin yuzunuzden
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Black-ice said: abi naptınız fasdfsd ne 6 ayı 2 yıllık topik. neler neler yaptım bu süreçte. asdsdf Anlatsana biraz
copry Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Ahahhahha sabah sabah nesem yerine geldi , uplansin arada boyle topikler cok tatli oluyo
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 olm öyle bişi yaptım ki lcd sönük kalır ya. en büyük bombam budur. sorunlu oldugum belli olmasın diye anlatmıcaktım dayanamadım. sabah 4-5 gibi kalkıp kız arkadaşıma msj atmışım. tam ne yazdığımı hatırlamıyorum ama "sevmem öyle yaa:)" falan tarzı bişeyler. o an rüyamda bişiyler görüyodum onla ilgili sanırım :D başka bi kızla mesajlaşmadığımı anlatmam baya zor olmuştu o sabah kız arkıma fadsfdsh
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ben de küçükken böyle şeyler yapıyordum. uykudan kalkıp milletle alakasız abuk şeyler söyleyip geri yatıyormuşum, sürahiye su falan doldurmaya çalışıyormuşum dfasdsdf sabahları anlatıyorlardı bana gece neler yaptığımı eğlenceli oluyordu.
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 oha umut sarıkaayanın cinsel hayatı var karikatürünü koymamış kimse.
Öne çıkan mesajlar