Marty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 2 yillik topiki okudum sizin yuzunuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Black-ice said: abi naptınız fasdfsd ne 6 ayı 2 yıllık topik. neler neler yaptım bu süreçte. asdsdf Anlatsana biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Ahahhahha sabah sabah nesem yerine geldi , uplansin arada boyle topikler cok tatli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 olm öyle bişi yaptım ki lcd sönük kalır ya. en büyük bombam budur. sorunlu oldugum belli olmasın diye anlatmıcaktım dayanamadım. sabah 4-5 gibi kalkıp kız arkadaşıma msj atmışım. tam ne yazdığımı hatırlamıyorum ama "sevmem öyle yaa:)" falan tarzı bişeyler. o an rüyamda bişiyler görüyodum onla ilgili sanırım :D başka bi kızla mesajlaşmadığımı anlatmam baya zor olmuştu o sabah kız arkıma fadsfdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ben de küçükken böyle şeyler yapıyordum. uykudan kalkıp milletle alakasız abuk şeyler söyleyip geri yatıyormuşum, sürahiye su falan doldurmaya çalışıyormuşum dfasdsdf sabahları anlatıyorlardı bana gece neler yaptığımı eğlenceli oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 lcd diyince ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 lsd mi sandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 oha umut sarıkaayanın cinsel hayatı var karikatürünü koymamış kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar