numberten Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Uykuda bomba yaparsın yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 paranormal activity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 SodomVsGomore said: adam efsaneymiş ama lcd sökmek nedir arkadaş euhaueha. lcd sökmenin yanında kullanıyor bence asdf lsd abi o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 evinde 2lcd kullanan kharon gözaltına alındı. lcdciler operasyonu dalga dalga yayılıyor. gül sen gül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 başarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Bende geçen şubat tatilinde arkadaşlarla 48 saattir uyumadığım bir sabaha karşı eşli batak oynuyordum.Bi ara blackout oldum hiçbirşey hatırlamıyorum.Sonra hadi olm sıra sende dediler şöyle bi noluyor diye bakındım 8 e koza girmişim son 3 kağıttayız.8 aldık sonra ben gittim yattım 15 saat falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Ciddi gibi hocam durum bugün tv yarın ciddi bir hata yapabilirsin bence araştır konuyu ve tedavi gör ve tabi ki bu sözlerimi yanlış anlama.Gazı açar uyursun tekrar Allah göstermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 uykuda arapçayı sökerse o şaşırtıcı ve iyi bir olay olabilir yalnız. bence yanında berlitz kitaplarından bir set bulundursun lcd yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 nerdlerde sik rastlanan hadise. (bkz.bill gates) boyle basliklara boyle mi yaziyorduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 DOSTUM kıza vurdum diyorum ne nördü!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 @dasaa tamam be vurma asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ben genelde çok rüya görmem. gördüğümde de uyanmışsam ve garip bişi görmüşsen not alıyorum, telefona yazayorum falan, görmemişin rüyası olmuş misali. aslında bilinçli bişey mi emin de değilim hani. çünkü uyurken bunu yaptığımı da kalkınca çok anımsamıyorum. bişiler not almıştım tel.e şimdi onlara bakıyordum 15 Sep 03:28 Volage Cortex bi kitap görmüşüm adı Volage Cortex -ama adının aksine- Acaip ciddi bi kitap.. insan beyni çok garip bir şekilde ve şaşırtıcı işliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 lcd kafasi bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ahuhauhauhauhau8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 KHaRoN said: lcd kafasi bunlar hep. euheuhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Nomak said: Ciddi gibi hocam durum bugün tv yarın ciddi bir hata yapabilirsin bence araştır konuyu ve tedavi gör ve tabi ki bu sözlerimi yanlış anlama.Gazı açar uyursun tekrar Allah göstermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 valla doktora görün bence lcd sökmek apayrı bir olaymış ama yarın öbür gün kalkıp aynı şeyi şohbene kombiye falan yaparsan yanarak ölürsün sanırım uykuda iş yapmak çok kötü birşey, geçenlerde okula gidemedim bu yüzden, alarm çalıyor ben kalkıp alarmı kapatıyorum ve tekrar yatıyorum, uyandığımda fark ediyorum bunu yaptığımı ama lcd sökmek ne abi tesisatçımısın sen ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 yaw söktüm derken yerinden çıkarmışım zaten direk böyle monte yerine takıyosun içini açmadım yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 şöyle yat http://www.tribuneindia.com/2007/20070314/pun1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 http://fotograf.gazetea24.com/Elektrik-diregini-kopru-sandi_1340830943.jpg http://www.gazetea24.com/resim/_5823.html?page=1 biraz upshort olmuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 abi nedankoya yük olsun lütfen ve ne bileyim 6 aydan daha uzun süre sonra uplanan konulara bi işaret bişi konsun. sayfa sonunda farkettim tarihi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 o geçen 6 ayda kimbilir neler yapmıştır uykusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sizin eve misafirliğe kimse gelmez işte ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 abi naptınız fasdfsd ne 6 ayı 2 yıllık topik. neler neler yaptım bu süreçte. asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar