Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

demokratikleşiyoruz mütemadiyen: episode 1 phantom yök

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Suark said:

Bunları ne zaman söylersiniz?
sizi parmakla gösterip aha bunlar türban takmıyor bunlar dinsiz
dediklerinde, hah o zaman çıkıp söylersiniz.
Ama öle bişi olmıcak

öyle bir şey olursa iş işten geçmiş olur zaten.

gg dersin,
/quit basıp çıkarsın.
Mesaj tarihi:
Viktor said:

sivil polis skandalindan cok turbanin konusulmasi turkiyenin ne kadar acayip bir ulke ve halkin ne kadar aziz nesini dogrular ozelliklere sahip oldugunu gosteriyor

baslatmayin turbana, takan takar takmayan takmazda universitelere sivil polis sokmak ne demek yahu???

7 sayfadır okurken, sürekli 'Haberi yanlış okudum herhalde.' diyip habere geri dönüp tekrar tekrar okudum, ben de bir yanlış var zannediyordum.

Ehaha evet gerçekten trajik bir manzara çiziyor bu durum, Türban'a yırtınanlar derslerine sivil polis girmeye başlayınca ne yapacak merak ediyorum gerçekten.
Mesaj tarihi:
Pickles said:

polis girince noluyor derslere

ögrenci evinde kal, sırf tipini beğenmediği için evini 7/24 izlesinler, okulda tuvalete gir peşinden girsin

arkadaşlarınla köşede fısıldaş gelsin ensenden seni dinlesin anlarsın ne olduğunu.

en ufak bi ters hareketinde de "alın bunları al al al al al al al" yapacaklarından da emin olabilirsin..

ki bundan daha bi 5-10 sene öncesine kadar o polisler eylem yaptıkları sırada üniversite binasının önünden geçerken (istanbul üni - beyazıt kampüsü) okulu gösterip, "işte burası hain yuvası!" diye slogan atacak kadar ögrencilere ve üniversiteler muhalif bir kültürün içerisinde yetişen kişiler.

açıkcası tüm bu sahneleri 1-1 yaşamış biri olarak tüylerim diken diken oluyor gelecek yıllarda okuyacak her arkadaşa da sabır diliyorum çok kolay gelsin zor işiniz, bildiğin hamur gibi yoğurmak istiyorlar kendi istedikleri gibi insanlar olsun diye bu gençler.
Mesaj tarihi:
Pickles said:

Trollsün maasalllah ama bari daha mantıklı sorular sor.

3-4 yeni üyelikli nick var 2 si falan uçmuş, nasıl bir trollük nasıl bir trollük gidiyor.
Mesaj tarihi:
yok bole dinliyor seni, dusunce belirtiyorsun nto aliyor fisleme yapiyor

gunun birinde sivrilip iyi biryere geldiginde ipini cekmek istediklerinde gizli tanik diye yazip "BU ADAM SOL GORUSLU, UNIFERSITEDE GOMANIZM FILA NTARTISIYORDU" diye pat diye cikartiyorlar, hani simdiye kadar onlar bizi fisledi artik biz onlari fisliyoruz olayi

turkiyede zaten ozgur dusunce yok, yiyosa "allah yok" de ortda bak bakalim seni ne yapiyorlarda artik sinifta tanri kavramini sorgularsan hemen KAFIR diye fisliycek f tipi sifil polisler, kim olduklarinida bilemicen

bari briakin universitede ozgur dusunce olsun, insanalr istedigini konusup tartissin birsey uretilsin diyoruz, onun onune bile set cekiyorlar

tartismadan konusmadan nereye bilimsel arastirma yapiyosun, butun unievrsiteler yok nedeniyle zaten yuksek lise konumunda, sok polisi iceri dinel telefonlari insanalr iyice baski altinda kalip hicbirsey tartisip uretmesin

mustahak ama, harbiden mustahak

milletler hakettikleri gibi yonetilir
Mesaj tarihi:
GEd said:

Pickles said:

Trollsün maasalllah ama bari daha mantıklı sorular sor.

3-4 yeni üyelikli nick var 2 si falan uçmuş, nasıl bir trollük nasıl bir trollük gidiyor.

bence şaşırdın sen kime troll diyeceğini. ciddi anlamda sordum scorch arkadaşımızda gayet güzel açıklamış. bu kadar önyargılı olmayın lütfen
Mesaj tarihi:
Önyargıdan değil daha önceki mesajların ile bunun birleşiminden oluşan bir yargıdan öyle yazdım, bu kanaat bende oluştu yani. Ciddi sorduysan çok ilginç ne diyim.
Mesaj tarihi:
etrafımdaki hiçbir insandan böyle birşey duymadım. başıma da gelmedi. varsa varsa istanbul üni de vardır heralde bilmiyorum. tahmin edebiliyorum sivil polisin hareketlerini ama genede sormak istedim
  • Yeni Oluştur...