Suark Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Sevmiyorum abi bu adamları/kadınları. Nedir olayınız yani azcık insan olun be. Bizim şirkette,patronlar meydanı boş bıraktığından muhasebecisi ve ik'cısı ( sanki bi mkim yapıo ) patron maşallah. Ben tabi kimseye ters giden bi adam deilim ama bu havalar bu hareketler tripler hoşuma gitmio ve arada veriyorum ufak ufak ayarı. Algılayabiliyosa tabi tavuk zekasıyla Ama gün gelir ben de manager konumuna gelirim o zaman bak ne oluo görür o. Biri şu ik cılara personele faydalı olmaları gerektiklerini falan anlatsın yahu bunelen. Artisten geçilmiyor ortalık. ( gerçi şınaydırın ik cısı çok tatlıydı bak zamanında, çok sevmiştim onu, insandı o) Demin bir şirketin ikcısının ilanını gördüm, iletişim adresi istedim. kadının bana tek attığı iletişim adresi. hayatında hiç mi mektup yazmadın a öküz, ben başvururmuyum senin şirketine şimdi. Sen kimsin ya nesin? adam gibi konuşmasını ören önce ahkam kesmeden. Benim patronlarım bu şekilde davranmıyor bana sana ne oluyor dümbük, izin zamanlarımı takip ediyor olman senden izin almamı gerektirmez, otur hesabımı kitabımı yap çene yapma. ne bileyim artık işin neyse onu yap bana karışmaya kalkma. Suç bizimkilerde, kurdun suskun olduğu yerde koyun kendin kral sanarmış ya o hesap, vallahi bak gene tepem attı görmek istemiorm zaten bizim şirkettekini. oh rahatladım (gangren alınma babs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 sırtında koca bir fırça taşıyıp her fırsatta fırçalayacaksın milleti, buza deymiş skrotum gibi büzülüyorlar hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 hepsini okumadım ama sizinkiler yeto gibi geldi bana, biz hiç sorun yaşamadık şimdiye kadar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Sanki ik personel için değilde personel ik için varmış gibidir hep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 yeto olabilir ya zaten ik cı dediğinin insan ilişkileri ii oolmalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 gang de böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bence bir de ikcıların suark hakkında ne düşündüğünü öğrenmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 dreagloth said: gang de böyle orti her başlıkta mesajın var, çok mu sıkılıyon işte ne ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 heh, döküman okuma moduna girdim, 5-10 dk. de bir ara veriyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 iş olayı harbi sıkıcıymış ya, ulan ne güzel yatıyodum evde ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 param olsa ev kadını olurdum be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Hiçbir işe yaramayan,sadece yeni işe girecek insanların başına bela olan boş oturup para kazanmanın diğer adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Bak kırıldım şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Bir dürüme affedebilirim ama, np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 insanlar yetkiyle gorev arasindaki farki bilmedikleri icin boyle oluyor. aynisini biz universitede finans departmaniyla yasiyoruz. harcamalara profesor, departman onay verir, finans odemeyi yapmaz. her seferinde "sana ne lan ibik" diyesim geliyor ama ingilizcede karsiligi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 İMKB'de depo sorumlusu çok kalem harcıyor diye kalem vermiyor çalışanlara sen ne diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar