Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-bayilik-sirket-satisi-leb-demeden-kendi-isinizin-sahibi-olun-29688875/detay?source=promotion_topl bu galiba?
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bi de kimse dememiş, o avmde metan gazı patlaması söz konusu olabilir.
Tron Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 stand tasarımı çok kötü. sanki sıkma meyve satıyor gibi...
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Cıvıl cıvıl çocukların ilgisini çekicektir.
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ben de daha böyle kahverengi tonlarında klasik yapılı ciddi bir stand tasarımı düşünmüştüm valla
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Benim gözümde ulan 1 bardak alsak mı ne kaybederiz fikri oluşturdu kahverengi tonlarında olsa almazdım.
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 fiyatlar çok iyi, limonatayı da koymuşlar, çılgın iş yapar bence bu.
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 İzmir/Mavişehirde aç ege parka asdsafasd Oraya liseli de çok geliyo deli iş yaparsın :P
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 mesela ilk başlarda herkes o bardakta mısır olayına soğuk bakıyordu?bu ne lan demiştim hatta ilk çıktığında,git ısır ısır ye demiştim(ki hala aynı şeyi diyorum) ama tuttuğunda çılgın atar.misal izmirin herhangi bir yerinde bu bardakta mısırlar 1tl civarındayken,alaçatı gibi saçma bi yerde 6tl ye kapış kapış gidebiliyor.yani senin avm lerde fiyatı oturtabilirsen,güzel bir patlama yaşayabilirsin.bu arada ayıptır sorması ne kadara patlıcak bu olay sana
EharD Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 avm de yapılacak+ masraflar + kira 35.000 TL civarında bir para gidecek.
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 EharD said: frozen yoğurt işini de araştırmıştım...bizim halka gitmez o :)yoort.com.tr
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 napıcan leblebiyi alışveriş merkezinde alıp
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 şu şekerleme standlarından mesela hemen hemen her seferinde alıyorum ben.
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 barnacle said: insanları avmde leblebi yerken gözümde canlandıramadım ben açıkçası
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 valla hocam sonuca bağlarsan kendını herşeyin denemesınde yarar var. bu memlekette öyle sürekli kendini update eden tipler dışında gelenekçi, eski şeyleri isteyen, tadını bildiği şeyleri yemek isteyen o kadar çok insan var ve bu yenilikçi insanları 2 ye 3 e katlayacak şekilde. bu memleketteki her insanın potansiyel rakıcı olduğunu düşünürsen beyaz leblebi sarı leblebi etc. tarzındaki kuruyemişlerede ne kadar bağlı olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. tutabilitesi yüksek.
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Selam, Benimde başka bir fikrim var ilersi için. ben henüz bu işe girebilecek kadar tedarikli değilim ama senin yerinde olsam şöyle birşey yapardım. Yer yine AVM. leblebi yerine taze sıkılmış meyve suyu satıcaksın. elma muz şeftali kayısı vs vs. normal bir yerde bile deli iş yapan bu fikir AVM de sülalemi doyurur diye düşünüyorum. Zaten maliyeti çok az bir deneyim. bildiğin meyve yani. ekstrası yok. adamlar pet şişe ile 4.5 tl ye satıyorlar. varın siz hesap edin karı. teşekkürler, iyi forumlar.
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mısırcılar iyi kazanıyo leblebi mi satmicak ? Hatta çeşidi fazlalaştır. Çikolatalı çekirdek olsun.
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 laledevri said: Selam, Benimde başka bir fikrim var ilersi için. ben henüz bu işe girebilecek kadar tedarikli değilim ama senin yerinde olsam şöyle birşey yapardım. Yer yine AVM. leblebi yerine taze sıkılmış meyve suyu satıcaksın. elma muz şeftali kayısı vs vs. normal bir yerde bile deli iş yapan bu fikir AVM de sülalemi doyurur diye düşünüyorum. Zaten maliyeti çok az bir deneyim. bildiğin meyve yani. ekstrası yok. adamlar pet şişe ile 4.5 tl ye satıyorlar. varın siz hesap edin karı. teşekkürler, iyi forumlar. Bu zaten her AVM 'de var İstanbulda. Leblebi olayının tutacağına ve satacağına bende eminim. Ama asıl soru şu günde ortalama kaç bardak satabilir? Tutar diyen arkadaşlar herkesden bir ortalama rakam alalım. Güzel işlek bir AVM'de hafta içi haftasonu ortalama adet olarak. Günde kaç bardak satar?
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 laledevri said: Selam, Benimde başka bir fikrim var ilersi için. ben henüz bu işe girebilecek kadar tedarikli değilim ama senin yerinde olsam şöyle birşey yapardım. Yer yine AVM. leblebi yerine taze sıkılmış meyve suyu satıcaksın. elma muz şeftali kayısı vs vs. normal bir yerde bile deli iş yapan bu fikir AVM de sülalemi doyurur diye düşünüyorum. Zaten maliyeti çok az bir deneyim. bildiğin meyve yani. ekstrası yok. adamlar pet şişe ile 4.5 tl ye satıyorlar. varın siz hesap edin karı. teşekkürler, iyi forumlar.arkadasim vialardan birinde ayda masraf dusunce 7-8 kalıyo bana demisti
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 1.5 bardak satar istinyeparkta ama zonguldakta demirpark diye bi avm var mesela, orada yaklaşık 326 adet satabilir gün aşırı
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 abi amam da patates mısır fln bunlar etrafa koku salan ve insnı acıktıran şeyler.. hani ben bardakta mısır almıyorum ama kokusunu alınca acıkıyorum tereyağlı nefis kokuyor.. leblebiyi nasıl pazarlayacaksın?
Öne çıkan mesajlar